Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב 2006 יובל מלמד שואל אותי למה אני לא תוקף את דני לוי באיזשהו עניין.

אני עונה ליובל -

" באמת רצית שאהיה השומר בשער ?

הרי אתה היית בראש התוקפים אותי כאשר התווכחתי עם דני לוי , אמרת לי לשתוק כדי שהוא ימשיך לקדם את העניינים ,אפילו גרמת שלא אתקבל לעמותה בשביל זה .

בלעתי הרבה צפרדעים בשקט בשנתיים האחרונות ,הושפלתי ושתקתי ,,,,

תשובה של יובל מלמד -

נכון מאד ! אבל מאד מאד הפריע לי ש,,,, "

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

• תגובות 342
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
את מי מעניינים הביצים שלכם ? אתה או ישה מסוגלים להביא פוליסת ביטוח ? זה מה שמעניין .

שאני עמדתי מול דני לוי לפני שהחוק עבר בכנסת, וניסיתי לטרפד אותו כאשר זה היה רלוונטי ולא כחכמה שאחר מעשה, אתה אישית דאגת שלא יקבלו אותי לעמותה כדי לא להפריע לו להעביר את החוק .

אז מה אתה מבלבל את הביצים עכשיו ?

את זוגתי אריה.

והסיפור הוא אמיתי.

בבנימינה היה יהודי יקר ברנציקי שמו התחנת דלק על כביש תל אביב הישן בצומת בנימינה הייתה שלו. היו לו עוד עסקים נוספים.

יום אחד הוא הלך לבנק לבקש הלוואה . הבנקאי אמר לו אין בעיה רק בטחונות צריך. אמר לו ברנציקי אביא לך את התכשיטים של אשתי. סוכם שלמחרת הוא יביאם

למחרת הוא נכנס לחדרו של המנהל הוריד את מכנסיו ותחתוניו ואמר לו הנה התכשיטים של אשתי.

אריה עד עכשיו היית מעשי ורגוע מה קרה לפתע פתאום. זכור לך אנחנו בראמדאן.

ואם מנסה יובל לעזור ולהביא ביטוח. האם התגובה שלך מעודדת אותו לעשות בכיוון. תגיד אתה??

ואין לי שקט תעשייתי כדי להתעסק בנושא הביטוח , די חלס. ואף על פי כן אני מנסה לקדם רעיונות בנושא !!!

אריה אז נגיד כך: זה נבלה וההוא טריפה ולך מדליה מזהב.

בוא נראה איך מתקדמים מכאן.

יצא לך להסתכל בתקנות החדשות שהבאתי לידיעתכם אתמול. הטובות הם בעיניך? האם אפשר לחיות איתם. ואם לא מה צריך לשנות. אתה המקצוען לא אני!! אז קדימה לעבודה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

יצא לך להסתכל בתקנות החדשות שהבאתי לידיעתכם אתמול. הטובות הם בעיניך? האם אפשר לחיות איתם. ואם לא מה צריך לשנות. אתה המקצוען לא אני!! אז קדימה לעבודה

ישה

אני מכיר את התקנות האלה מזמן, לפני שנה זומנתי למשרד הספורט לדיון על התקנות האלה שנוגעות לקיום אירועים.

הגעתי לישיבה עם עו"ד מטעמי ממשרד הרצוג פוקס נאמן .

בפגישה הזאת הובהר לי שהוזמנו לכיסוי תחת של הרשות, כדי שהם יוכלו לטעון אח"כ כי הם התייעצו עם המארגנים.

הם לא הסכימו לשנות אות אחת בתקנות לבקשתנו, אז ביקשתי שלא יזמינו אותי פעם נוספת .

אני לא בא לפגישות כדי לשמש כיסוי תחת למישהו.

ישה, אתה חושב שאתה מבין הכל מאיזה שרשור באינטרנט, זה הפעם השלישית שאני כותב לך שחסר לך הרבה מאוד ידע בתחום.

לא תוכל להבין אותו מאיזה שרשור מלחמות בפורום.

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

אריה אתה מאשר את מה שאני כותב

לבן אדם יכולת ליצור מצגת שב לשכנע לספר סיפורים

לשבת בישיבת ועד ולשכנע אותנו שאתה מקור כל הרע

חוזר וכותב הייתי טיפש טעיתי

אתה הגעת משום מקום, שואל שאלות נכונות! מייד דני לוי נכנס ללחץ ומנסה להפחיד אותנו - ומצליח

ממה היה לי לפחד ? רציתי להיות יו"ר לא, יו"ר התאחדות ? לא ולא ולא רק לתת בגז

אריה איפה השכל שלך היום ? לעודד את מה שהוא כותב בנושא התקנות, הרשות - מה שאתה עושה!

אז עם שכחת רק דני פחד ממך רק דני גרם לך לא להיות בעמותה

אני כבר כתבתי מה היה תפקידי לתת לו לעבוד בשקט !

יובל מלמד

פורסם

ולפחות אריה תהיה ישר כאשר היית חבר ועד הראלי רייד קיבלת אתה וכל חברי הועד את התקנות להתיחסות

דני לוי עשה כך ?

אריה שים לב טוב תגובתו של דני לוי לתפוצת התקנות

דני לוי כתב: ( לי )

לדעתי אתה מגזים עם התפוצה

ככל שיותר יגיבו כך יהיה קשה יותר לסכם

אבל עו"ד צבי ענבר חשב אחרת ולכן נשלחו גם לך התקנות - אם היה זה דני מה היית מקבל :idea:

יובל מלמד

פורסם

לפחות כסף אתם חוסכים בשרשור הזה.

כמה הייתם צריכים לשלם לפסיכולוג, בשביל להוציא את הכל החוצה?

פורסם

יובל

אנשי הספורט המוטורי טעו ב-2 צמתים קריטיות.

1. חוק הספורט המוטורי - אסור היה לו לעבור

2. פיצול התאחדויות - אסור היה לפצל

לראשונה אחראי דני לוי, לשניה אתה .

שים לב שאני כותב אחראים ולא אשמים.

אני לא מבין בשביל מה נכנסת לשרשור ? כדי להאשים את דני על דברים שהוא עשה לפני 5 שנים ?

דני יכול היום להפריע להוציא פוליסת ביטוח ? לא

חברות הביטוח יכולות לסרב להוציא פוליסה נפרדת ל- 5 התאחדויות קטנות וקיקיוניות ? כן

פורסם

אריה אני באמת המום ממך

1. דעתי תמיד היתה מינימום התאחדות אחת מקסימום שלוש ( מכוניות, אופנועים , קרטינג ) ומבחנתי תמיד אמרתי שלוש !

2. אני וגבי ישבנו איתכם בראלירייד הכל היה סגור התאחדות מכוניות אחת ! זוכר ! כנראה שלא !!!!!

לך תבדוק בפרוטוקול ותבקש סליחה !

באותו חודש פרשנו אני וגבי - נכנס יו"ר חדש אהוד לביא שהחליט לדחות את הקמת ההתאחדות לכל המכוניות

דברי אהוד:

" אירדא צריכה להוביל " וכו.....

אתה כחלק מהועד החלטתם ללכת לבד ללא אירדא , לא רציתם לשמוע מאירדא !

אז מי פיצל ? אתה ! ועד הראלירייד ! ועד העבירות ! אירדא !

ד"ר אורי שפר ויוסי ניסן ניסו ככל יכולתם לאחד - מי התנגד עבירות וראלירייד

גבי אמר במפורש " אם תהיה התאחדות אחת למכוניות אני בפנים ", הוא גם הסכים לגברי לוי יו"ר

אז שוב- מי גרם לפיצול התאחדויות ?

צודק יובל מלמד

יובל מלמד

פורסם

אריה אתה מפקשש את הנקודה

שנה לא עידכנו אותך. אז היית מעורה או לא? אולי במהלך השנה בכל זאת שינו אותם אולי אפילו לאחר ששקלו את הערותיך שלא התקבלו על דעתם במהלך הישיבה , ובמחשבה נוספת החליטו לשנות.

ואתה יודע מה , באת עם עו"ד ממשרד מהשורה הראשונה. למה הסקת שמדובר בכיסוי תחת . רק בגלל שלא רצו לשנות אות?

חשבת כך , האם הוצאת מכתב ובו העלית את כל הסתייגויתיך כך שיהיה בכתובים בתפוצת נאטו לא רק לרשות .

מנוסח כך. הנוסח המוצע על ידי הוא כך. כך אתה לא כיסוי תחת.

ועכשיו לתכלס.

התקנות יצאו. עובדה מוגמרת . לא טיוטה ראשונה ולא טיוטה עשירית. אלה הם ואין בלתם.

אם לא תתחיל היום לבדוק אותם ולראות מה צריך תיקון מתי תבדוק אותם בעוד 10 שנים.

התקנות הם יציר אדם וניתנים לשינוי ביתר קלות מאשר החוק. שגם אותו ניתן לשנות.

אני הראשון שמודה שאין לי ידע, אבל אף על פי כן אני לומד ולומד מהר , רק מה

בשביל ללמוד אתה צריך לקבל מידע / ידע. מלחמות יהודים היסטוריות מעניינות אותי כשלג דאשתקד.( אולי רק כדי להסיק מסקנות על איך להתנהל בעתיד )

תרצה תספק לא תרצה לא תספק.

וכפי ששמת לב אני מחפש את הידע גם במקומות אחרים ואין לך מושג גם כמה למדתי מתוך השרשורים.

ערב טוב

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
יובל

דני יכול היום להפריע להוציא פוליסת ביטוח ? לא

חברות הביטוח יכולות לסרב להוציא פוליסה נפרדת ל- 5 התאחדויות קטנות וקיקיוניות ? כן

אריה

אתה הקול השפוי כאן מנסח בבהירות ותנסה לא להיכנס לאמוציות.

אף אחד לא יכול להפריע להוציא פוליסת בטוח , רק צריך לחזק את יובל ולא לחרף אותו באל תבלבל את הביצים. אתה נעלבת /נפגעת שלא רצו לשנות אות למה הוא צריך להתאמץ כאשר אתה פונה אליו בלשון כזו.

ולא מסכים איתך בקונספט בדבר אחד.

יש X ספורטאים הם יכולים להיות תחת התאחדות אחת חזקה הם יכולים להיות תחת 5 התאחדויות קיקיוניות.

מעניין את חברת הביטוח. כשלג דאשתקד. להיפך ככל שאתה קטן כך תשלם יותר.

תתאחדו אתם בהתאחדות על , או תקימו חברה כלכלית שבעלי מניותיה יהיו ה 50 ההתאחדויות המיני קיקיוניות ולכו לחברת הביטוח

אנחנו רוצים לבטח X נהגים Y מכוניות Z לא יודע מה עוד.

זה הפרונט איתו הולכים. יובל יכול להתנגד. לא גם אין לו סיבה. הוא גם רוצה לתת בגז ולראות גידול בעסקיו.

אז תתעוררו ותבצעו מהלך.

מזה שלא יודע:lol:

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

יובל

אנשי הראלי רייד לא הסכימו להתאחד עם אירדא כי אתה שיכנעת אותם לא להתאחד עם אירדא, אלא עם עמותה חדשה שמקים גבי סרוגו .

בנסיון אחרון להביא להתאחדות אחת, וכדי להוריד את החשש שלהם מדני לוי שהוצג כאוייב האנושות, יזמתי מהלך שאירדא הסכימה להקים התאחדות חדשה ומשותפת שבראשה יעמדו אביב קדישאי ורז הימן.

אנשי הראלירייד לא הסכימו לאיחוד הזה, אפילו שאנשים אלה מאוד מקובלים עליהם, הם הסתמכו על יועץ משרד הספורט, אפשר להאשים אותם? זה הגיוני לסמוך על מי שיושב על שולחן הרשות .

באותו יום פרשתי מוועד הראלירייד

עוד מעט אצרף את האסמכתה לזה

פורסם

אפשר לקרוא את השתלשלות הדברים המפורטת בשרשור הזה בג'יפולוג מלפני כמה שנים, כולל הודעת ההתפטרות שלי.

http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=25725&highlight=%E0%E1%E9%E1+%F7%E3%E9%F9%E0%E9

את הפרוטוקולים של עמותת הראלירייד אפשר לקרוא באתר עמותת הראלירייד .

http://www.rallyraid.org/

פורסם

רק שכחת לציין כי את הפרוטוקולים כתבת אתה ושלא קיבלו את דעתך - רשמת מה שהיה "נוח לך"

תראה את סעיף 2 איזה בילבול איזה בלגן - זה היה מכוון ....

דבר נוסף 10 בועד העבירות וראלי רייד עשו טעות ורק אריה צדק ?

האם גם היום כך - אריה ?

פרוטוקולים מראלירייד

1. . דני לוי, יו"ר התאחדות הספורט המוטורי נשא דברים בעניין יתרונות וחסרונות הצטרפות

להתאחדות הקיימת. מנגד הביעו דעתם חברי הועד.

לדברי מר לוי, כדאי שיהיה גוף אחד גדול שיתמודד מול רשות הספורט המוטורי, לפחות

בתחילת הדרך, כך שנוכל לקדם את מטרותינו לקראת יישום החוק במרץ 2007. לאחר זמן

מה, אם נרצה בכך, ניתן יהיה להיפרד.

מנגד נטען ע"י מספר חברי ועד העמותה, כי חוק הספורט המוטורי קובע שעמותה שמייצגת

תחום ספורט רשאית להכרה בה כהתאחדות המייצגת את התחום ,וכיוון שהחוק מקנה

להתאחדות סמכויות שונות כגון -אישור מסלולים ,מתן רשיונות ,קביעת מועדי תחרויות ,

מוטב שנושאים אלו יקבעו על ידי אנשים מתחום הראלירייד ,כך שלא נהיה תלויים במתחרים

מתחומים אחרים בספורט המוטורי.

החלטה - בשל אי דחיפות קבלת ההחלטה, הוחלט להמתין עם החלטה בעניין ולא להחליט

2. גבי סרוגו, יו"ר עמותת נהגי המרוצים, מאשר כי עמותת נהגי המרוצים החליטה להגיש

בקשה להכיר בה כהתאחדות בתחום הראלי והראלי ספרינט.

מיקי יוחאי מאשר כי הוקמה עמותת עבירות שתעסוק בתחרויות עבירות וגם הם יגישו

בקשה להכיר בה כהתאחדות. המטרה היא להתחיל מאפס כאשר לכל תחום בספורט

המוטורי תהיה התאחדות נפרדת. הוא מעדיף להקים התאחדות חדשה בשיתוף עמותת

הראלי רייד ועמותת נהגי המירוצים, בנפרד מהתאחדות הספורט המוטורי הקיימת. ( אם האופנועים )

לאחר דיון בין חברי הועד, הנטייה היא הסכמה עם גבי ומיקי.

החלטה - ברוב קולות של חברי הועד הוחלט לבקש הכרה בעמותת הראלי רייד

כהתאחדות המייצגת את תחום הראלי רייד .

יובל מלמד

• תוכן חדש...