Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נחשונים ז"ל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הייתה תאונה של אופנוען שם, לא יודע אם זה קשור, ממה ששמעתי המסלול לא עמד בתקנים , והגורמים המוסמכים החליטו להתלבש על זה.

1. אין כל קשר בין התאונה המדוברת לבין ההתפתחות המצערת הזו.

2. איך אפשר לא לעמוד בתקנים? חוק הנהיגה הספורטיבית עוד לא נכנס לפעולה, אז אין עוד תקנים בתוקף שאפשר לעמוד או לא לעמוד בהם. גם כאשר יכנס החוק לתוקף, המשמעות היחידה שיכולה להיות לו לגבי מסלולים היא אישור או אי אישור של קיום אירועי נהיגה ספורטיבית עליהם. הריסה של מסלול קשורה אך ורק לענין של היתרי שימוש בקרקע, היתרי בניה, רישוי עסקים וכו'.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם
1.

2. איך אפשר לא לעמוד בתקנים? חוק הנהיגה הספורטיבית עוד לא נכנס לפעולה, אז אין עוד תקנים בתוקף שאפשר לעמוד או לא לעמוד בהם. גם כאשר יכנס החוק לתוקף, המשמעות היחידה שיכולה להיות לו לגבי מסלולים היא אישור או אי אישור של קיום אירועי נהיגה ספורטיבית עליהם. הריסה של מסלול קשורה אך ורק לענין של היתרי שימוש בקרקע, היתרי בניה, רישוי עסקים וכו'.

טל

טל לדעתי אתה טועה

החוק בתוקף כך גם התקנות בקשר למסלול קבוע. בתקנות מדובר במפורש על התנאים הפיזיים הנדרשים לשם קבלת אישור למסלול, כמו תנאים חוקיים אחרים כמו קבלת היתר בניה רשיון עסק וכו'.

קיים אישור למסלול קבוע לתקופה ובנוסף יידרש בעל המסלול להודיע על קיום פעילות ספורטיבית במסלול במועד ספציפי.

לגבי המסלול בנחשונים אין לי מושג מה מכל הנדרש התקיים או לא התקיים. ברור שהתאמתו לתנאי היום מוטלת בספק גם לאור מצב משטח האספלט, טרם שהפכו אותו לחורבן גמור.

אחת הסיבות "הקטנות" שבעטיים אין פעילות ספורטיבית היא העדר ביטוח שלהם נדרש הן בעל מסלול קבוע והן המתחרה עצמו

טרם נחתמו על ידי כל הגורמים הממשלתיים הנוגעים .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אתה טועה, ידידי. האישורים שמנפקת הרשות לנהיגה ספורטיבית מתיחסים אך ורק לפעילות נהיגה ספורטיבית. אפשר לסלול מסלול אספלט בו יקוימו - למשל - הדרכות נהיגה, מבלי שלרשות הנהיגה הספורטיבית תהיה זכות דיבור כלשהי בענין. אם למסלול לא ניתן אישור מטעם הרשות, הרי שלא ניתן יהיה לקיים בו אירועי נהיגה ספורטיבית. זה הכל. האישורים הנדרשים לפעילות כזו - היתרי בניה, רישוי עסקים וכן הלאה - אינם בסמכות הרשות (או מנהל הספורט) ואין לגורמים אלה יד ורגל בדבר. נחשונים, אגב, פעל בדיוק כך בשנים האחרונות: הדרכות נהיגה בלבד.

מעבר לכך - החוק בתוקף? הממממ. אתה בטוח? יש, למשל, טופס למלא בקשה לאישור מסלול? יש ברשות מישהו שיאשר מסלול? קיים בכלל נוהל כזה?

הרשה לי לפקפק.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

טל צודק ב 100%. הסיבה היחידה שבגינה ניתן להרוס היא בניה ללא היתר. מי כמוני יודע...

אני חלילה לא אומר שהרשות אשמה בהריסה אבל ללא ספק אוזלת ידה לא הועילה. לצערי את משרד הספורט לא סופרים בשום משרד אחר כלומר משרד הפנים או המשרד לבטחון הפנים (משטרה) ולכן המשרדים הללו מרגישים חופשי לפעול ללא כל התנגדות מצד משרד הספורט. אתן דוגמא רלוונטית: צחי כבר במשך תקופה ארוכה עבד מול משרד הספורט במטרה להכשיר את המסלול, הרשות אמרה שתקבע פגישה במינהל (מינהל מקרקעי ישראל - בעלי הקרקע), המינהל ראה לנכון לעשות פגישה בנושא רק כעבור כשנה!!! וגם אז לא הציעו שום דבר אופרטיבי אלא רק רצון לבחון את הנושא. מעט מדי ומאוחר מדי עבור נחשונים. גם במקרים אחרים שבהם נעשו פניות לרשות לפעול מול משרד הפנים הם לא גילו עניין לעשות כן ואפילו נמנעו בצורה מפורשת בהוראת היועצת המשפטית.

גם אני סובל מרדיפות אינסופיות מצד המשטרה ואנשי משרד הפנים ויכול להיות שעם התערבות יותר נחרצת בנושא מצד אנשי משרד הספורט (מישהו ראה את לימור לבנת בזמן האחרון?) הבעיות היו נפתרות מזמן.

אולי היום גישת הרשות קצת שונה אבל אני לא רואה שום התקדמות מעשית מעבר לדיבורים.

בינתיים הספורטאים נשארים עם הז*ן ביד.

ברק

פורסם
אתה טועה, ידידי. האישורים שמנפקת הרשות לנהיגה ספורטיבית מתיחסים אך ורק לפעילות נהיגה ספורטיבית. אפשר לסלול מסלול אספלט בו יקוימו - למשל - הדרכות נהיגה, מבלי שלרשות הנהיגה הספורטיבית תהיה זכות דיבור כלשהי בענין. אם למסלול לא ניתן אישור מטעם הרשות, הרי שלא ניתן יהיה לקיים בו אירועי נהיגה ספורטיבית. זה הכל. האישורים הנדרשים לפעילות כזו - היתרי בניה, רישוי עסקים וכן הלאה - אינם בסמכות הרשות (או מנהל הספורט) ואין לגורמים אלה יד ורגל בדבר. נחשונים, אגב, פעל בדיוק כך בשנים האחרונות: הדרכות נהיגה בלבד. (שקר לבן )

מעבר לכך - החוק בתוקף? הממממ. אתה בטוח? יש, למשל, טופס למלא בקשה לאישור מסלול? יש ברשות מישהו שיאשר מסלול? קיים בכלל נוהל כזה?

הרשה לי לפקפק.

טל

כן

ראה מצ"ב קובץ עם התקנות. אם הרשות מאויישת באדם הרשאי לאשר מסלול. ההנחה שלי היא שכן.

טל צודק ב 100%. הסיבה היחידה שבגינה ניתן להרוס היא בניה ללא היתר. מי כמוני יודע...

אני חלילה לא אומר שהרשות אשמה בהריסה אבל ללא ספק אוזלת ידה לא הועילה. לצערי את משרד הספורט לא סופרים בשום משרד אחר כלומר משרד הפנים או המשרד לבטחון הפנים (משטרה) ולכן המשרדים הללו מרגישים חופשי לפעול ללא כל התנגדות מצד משרד הספורט. אתן דוגמא רלוונטית: צחי כבר במשך תקופה ארוכה עבד מול משרד הספורט במטרה להכשיר את המסלול, הרשות אמרה שתקבע פגישה במינהל (מינהל מקרקעי ישראל - בעלי הקרקע), המינהל ראה לנכון לעשות פגישה בנושא רק כעבור כשנה!!! וגם אז לא הציעו שום דבר אופרטיבי אלא רק רצון לבחון את הנושא. מעט מדי ומאוחר מדי עבור נחשונים. גם במקרים אחרים שבהם נעשו פניות לרשות לפעול מול משרד הפנים הם לא גילו עניין לעשות כן ואפילו נמנעו בצורה מפורשת בהוראת היועצת המשפטית.

גם אני סובל מרדיפות אינסופיות מצד המשטרה ואנשי משרד הפנים ויכול להיות שעם התערבות יותר נחרצת בנושא מצד אנשי משרד הספורט (מישהו ראה את לימור לבנת בזמן האחרון?) הבעיות היו נפתרות מזמן.

אולי היום גישת הרשות קצת שונה אבל אני לא רואה שום התקדמות מעשית מעבר לדיבורים.

בינתיים הספורטאים נשארים עם הז*ן ביד.

ברק

הרשות עוסקת בעינייניה. המינהל עוסק בעינייניו, הרשות המקומית עוסקת בעינייניה. כל גוף אמון על פעולות מסויימות מתן אישורים כאלה ואחרים, ועליך להיות מצוייד באישורים מכולםםם כדי לעמוד בדרישות.

הדבר לא שונה מכל הפעלת עסק אחר רק קצת יותר מסובך בגלל חדשנותו.

לדעתי היום קל יותר לגורמים כמו המינהל להיענות בחיוב כיוון שיש מסגרת חוקית להפעלת הנהיגה הספורטיבית , דבר שלא היה נכון לפני כן, ולכן יועצים משפטיים הרגישו בעבר מאויימים וכעת אמורים להרגיש ביתר נוחיות.

תקנות ר שיון למסלול קבוע.doc

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אלון,

איזו הסטוריה יפה, מזל שהיית שם לצלם.

ראובן

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30