Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאור הפרסום הבלתי פוסק והעובדה שלא נותרו מקומות, הנחתי שמישהו יפרסם כאן על האירוע. מה, איפה, רשמים.

NADA.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

יום האירוע כלל הסברה קצרה על ה-CRZ, הסברה על המנוע החשמלי, על ההסטוריה שיש להונדה ברכבי הייבריד (האינסיייט הראשונה עוד משנותה-90, על העיצוב, וקצת ובכלל על הרקע הספורטיבי של הונדה (בקצרה), שכן ה-CRZ פונה לקהל שמעוניין בקצת יותר מסתם מכונית חשמלית.

לאחר מכן יצאה מחדר ההדרכה למסלול עצמו בכוכב, יאיר וביצוע של כ-3 הקפות על הרכב כאשר אחת במצב אקונומי, שהוא החסכוני, ו-2 הקפות במצב ספורט.

הרכב הוא לא רכב ספורט טורף אספלט, אך ללא ספק מעלה חיוך בנהיגה שהיא מעבר לממוצע, במסלול היה ניתן להתרשם מעט שאכן למרות צרותו של המסלול, הרכב עונה לדרישות הנהג בהפנית הגה.נכנס לפניה ומתנהג.את האמת שמבחינת השלדה, מי שיחפוץ על שינוי של בולמים/קפיצים, יש לה שלדה בעלת פוטנציאל רב. הונדה לדעתי הצליחו ליצר רכב הייברידיי שללא ספק מעלה איזה חיוך וגם מהנה לנהיגה בדרכו שלו וזה כמובן הודות לתיבת הילוכים ידנית שקצת מוסיפה לנהיגה.,

האירוע עצמו היה דיי קצר אך זה היה במטרה להראות שהרכב או לא רק הייברידי בסיסי.

הנה מספר תמונות

35327143809108521716212.jpg

35327143809112521816212.jpg

35327143809116521916212.jpg

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם
אולי זה לא מספיק מעניין? :wink:

דווקא עניין אותי אופיו של האירוע, בפרט לאחר שחבר קרוב ניסה להרשם והתבשר שלא נותרו מקומות.

את רשמיי הפושרים מהמכונית עצמה כבר פרסמתי כאן לא מכבר.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

כמו שאומרים על מישהי שרואים מרחוק"יפה מרחוק ורחוק מלהיות יפה"

"מרחוק מיליון דולר מקרוב חייבת לי 200 שקל"

ההבדל בין הפרונט לבין הטוסיק שלה הוא הבדל שמיים וארץ.

מקדימה היא ללא ספק בר רפאלי ,מאחורה היא מקסימום מרגול.

יכלה להיות הרבה יותר יפה עם גימור אחורי סטייל שירוקו.

מבחינת נתונים היא ללא ספק מעניינת וגם המחיר לא בשמיים.

אני מהמר שעם שיפוץ עתידי והוספה של ביצועים היא תכבוש לבבות בצורה קטלנית.

פורסם
דווקא עניין אותי אופיו של האירוע, בפרט לאחר שחבר קרוב ניסה להרשם והתבשר שלא נותרו מקומות.

את רשמיי הפושרים מהמכונית עצמה כבר פרסמתי כאן לא מכבר.

אם הוא היה בכוכב יאיר אז זה דווקא נחמד. המסלול שם מאוד מתאים לרכב כמו ה-CRZ, ואני מניח שהמחסור בכוח פחות יורגש שם. דרך טובה יחסית למכור מכוניות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני עדיין מורגש איזה חוסר כוח קליל ברכב, מרגישים , אך, יחד עם זאת הרכב מסתדר בצורה יפה במסלול הזה.

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

• תוכן חדש...