Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תביעה נגד אגד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני וחבר שלי לא צריכים "לחטוף בראש" על זה שהגענו בשעה 22:30 לבסיס, בגלל שבאגד לא עידכנו את האתר אינטרנט, את השירות של ההודעות ולא תלו שלטים בתחנות.

יש משהו לעשות בנידון?

תודה.

עדכוני תנועה ארצי - קווים הנוסעים בין האזורים

פעילות הקווים 998, 980, 970, 969, 951, 550, 498, 490 ו 402 בתקופת "בין הזמנים" 25/07/2010

השנה זו חלה תקופת חופשת "בין הזמנים" בתאריכים 10.8.10 - 21.7.10. בימים אלו ישונו מסלולי חלק מהקווים בירושלים ובבני ברק כמפורט להלן:

אזור בני - ברק

קווי הצפון 998, 980, 970, 969, 951: תופעל נקודת יציאה מהירה אחת בלבד לקווים מרחוב חזון איש 64 (מגדל המים) ללא איסוף בעיר ונסיעה ישירה ליעדיהם בצפון. הפיזור בבני ברק מכיוון הצפון יתבצע במסלול הרגיל.

קווי הדרום 550, 498, 490: תופעל נקודת יציאה אחת בלבד לקווים הנ"ל מרחוב חזון איש 50 (סמינר גור) ללא איסוף בעיר ונסיעה ישירה ליעדיהם בדרום. הפיזור בבני ברק מכיוון הדרום יתבצע במסלול הרגיל.

אזור ירושלים

קו 402: בתאריכים אלו בשעות הערב והלילה יופעלו נסיעות ממסוף עתירות מדע דרך כביש 9 ישירות לבני ברק בנוסף לאיסוף במסלול הרגיל.

מידע מפורט אודות לוחות הזמנים ומסלולי הנסיעה ניתן למצוא במערכות המידע הפעולות באתר.

רשום שם שהעידכון עלה ב25 ליולי שזה יוצא ביום ראשון

http://www.egged.co.il/displayNodesInSiteByParentId.asp?lngCategoryID=1357

פורסם

mat@n- אנחנו עולים על האוטובוס הזה כבר יותר משנה וחצי, אף פעם לא עשו לנו פרצוף שאנחנו לא מהמגזר ולכן האוטובוס לא נועד לשרת אותנו או שטויות כאלו.

כבד אותם הם יכבדו אותך. כשאני עולה וחם לי אני מוריד את החולצה א' בתנאי שיש לי חולצה קצרה, אם יש לי גופיה אני יודע שזה עלול לפגוע בהם ולכן אני לא מוריד. ועד עכשיו אנחנו ביחסים טובים.

דבר שני- הבעיה היא שהאחראים של המגזר החרדי באגד, תלו שלטים רק על מספר תחנות בבני ברק, למה על התחנה בגבעת שמואל הם לא תלו?

עובדה שלא כולם ידעו בגלל שהיו עוד אנשים מהמגזר שחיכו איתנו שמה.

לגבי הדרך לצאלים- יש לנו הסכם של שנים בבסיס, בגלל שיש את קו 376 שיוצא מתל אביב לצאלים בשעה 1430. יש לנו אישור לצאת איתו ולהגיע לבסיס עד שעה 17:00. מי שסגר שבת ממשיך עוד כמה שעות שמירה, וכך שבוע לאחר מכן אנחנו מושכים עוד כמה שעות שמירה ומאפשרים להגיע בשעה 17:00.

וזה טוב מכמה סיבות, אחת מהם היא העובדה שהאוטובוסים מתל אביב לבאר שבע עמוסים(בכל יום, ובפרט ביום ראשון) וכמות האוטובוסים שיוצאת מבאר שבע לצאלים היא כל כך מעטה ובמרווחי זמן גדולים מאוד.

Eliran1987- אני לא ראיתי את זה, משום שישר נכנסתי ל"בחירת מסלול" ומילאתי את הפרטים של הנסיעה. שמה לא היה כתוב כל השינוי בקו.

קובי

פורסם
לדעתי הם לא יכולים להוריד לך רגילה. מקסימום יכולים לדחות לך אותה עקב ריתוק.

בדוק את הנושא !

הם אכן לא יכולים "לשלול" לך ימי חופש שאתה זכאי להם. 15 יום בשנה כג'ובניק, או 20 יום כקרבי. מקסימום, לא יוציאו אותך עכשיו. לפי פקודות מטכ"ל המפקד שלך חייב לעזור לך לנצל את ימי החופש שלך.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

הבעיה אצלי שזאת לא הייתה רגילה במערכת.

המפקד היה חייב לי ימים בגלל שנשארתי להחליף ח'ברה, ולכן זה לא "יורד במערכת" וכדו'.

אני מאמין שבסופו של דבר הוא יקשיב לי, משום שהוא התקשר אליי שאני יבוא לסגור שבת(שוב) אם אני יכול.

הוא כנראה קצת כעס באותו היום.

קובי

פורסם
mat@n-

כבד אותם הם יכבדו אותך. כשאני עולה וחם לי אני מוריד את החולצה א' בתנאי שיש לי חולצה קצרה, אם יש לי גופיה אני יודע שזה עלול לפגוע בהם ולכן אני לא מוריד.

או, עכשיו הרווחת את העונש שקיבלת.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

לא הרווחתי, אבל השירשור התחיל להגיע למקומות שהם לא קשורים.

אין סיבה להיכנס לשיחה על האם אפשר לעלות על האוטובוס למרות שאני לא מהמגזר.

קובי

פורסם
mat@n- אנחנו עולים על האוטובוס הזה כבר יותר משנה וחצי,

שנה וחצי היה טוב?

ספר גם על חצי הכוס המלאה, לא רק על החצי הריקה...

מניין לך לדעת שולי כן תלו מודעה /שלט בתחנה על שינוי החלופה?

אולי למישהוא שיעמם והוריד את המודעה ושמר אצלו ?

ירון מאיר

פורסם

מה בדיוק מלא בה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...