Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מה לדעתכם מצב הסחירות של טויוטה פריוס יד שניה?

ממה ששמעתי כשהתקשרתי למוכרי פריוס שנת 2007 הבנתי שאין התנפלות של קונים ואני חושש לקנות שמא לא אוכל למכור בבוא היום.

מה דעתכם?

פורסם

זה לא פורום נביאים, ולא פורום קוראים בקפה.

אתה מצפה שאנשים ינחשו איך תהיינה המכירות בשוק המשומשות עוד שלוש שנים ? או ארבע ? או חמש ? של רכב שהם לא יודעים מה יהיה מצבו ?

אם אנשים יגיבו בשרשור הזה, וינסו לנחש - תזכור שזה רק ניחוש.

עד שאף אחד לא מתחייב לך וחותם לך על ערבות - אל תאמין לו.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

לא צריך להיות נביא. מכיוון שהרכב נמצא עמנו כבר כמה שנים טובות, ניתן לבחון את שיעור הירידה באחוזים באמצעות מעקב אחר המחיר במחירוני יצחק לוי ויד 2 ולהשוות את הירידה לרכבים אחרים.

מישהו ציין לא מזמן בפורום הזה שיש חשש מרכישת הרכב כיד 2 עקב העלות הגבוהה של החלפת הסוללה. קח את הדברים בזהירות כי איני יודע על מה הם מבוססים. כדאי שתבצע חיפוש.

פורסם
לא צריך להיות נביא. מכיוון שהרכב נמצא עמנו כבר כמה שנים טובות, ניתן לבחון את שיעור הירידה באחוזים באמצעות מעקב אחר המחיר במחירוני יצחק לוי ויד 2 ולהשוות את הירידה לרכבים אחרים.

מה שאתה אומר נכון להשוואה לאחור. בדיעבד.

אין לך מחירון של עוד 3 שנים.

אם ירידת הערך תשאר באותו שיעור, או תתחזק, או תחלש - רק נביא יודע. ואין נביא בפורומו.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם

לסוללה יש אחריות של 8 שנים ואופנות בשוק מתחלפות חדשות לבקרים ולכן קשה מאוד לצפות מה יהיה בעוד שנתיים-שלוש.

אם מחיר הדלק יעלה מאד אזי האטרקטיביות של הרכבים האלה תגדל - אם מחיר הדלק ירד האטרקטיביות תקטן.

תוסיף את כל סיפורי הקרינה למיניהם שלא ברור מה באמת עומד מאחורי - ותקבל סמתוכה שלמה.

בכל מקרה מכונית היא לא תוכנית חסכון ולא פוליסת ביטוח: מתאים לך כרגע - תקנה, לא מתאים - עבוד הלאה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
מה שאתה אומר נכון להשוואה לאחור. בדיעבד.

אין לך מחירון של עוד 3 שנים.

אם ירידת הערך תשאר באותו שיעור, או תתחזק, או תחלש - רק נביא יודע. ואין נביא בפורומו.

אני נאלץ לחלוק עליך. לו היה מדובר בדגם חדש אז הייתי מסכים (וגם לא לחלוטין, כי גם למותג יש היסטוריה וערך), אך מכיוון שמדובר בדגם מוכר וותיק ניתן וצריך ללמוד מההיסטוריה שלו.

אם רכב כלשהו מאבד 15% לשנה במשך מספר שנים אז ניתן להעריך (הערכה לא נבואה) כי הקו הזה ימשיך.

כך עובד המדע והמחקר האקדמי.

פורסם

ל-TSAAR,

אם אתה רוצה לדעת איך הפריוס כמכונית -שאל, או השתמש במנוע החיפוש של הפורום.

אם אתה רוצה לקבל עצות "ממדענים", שיכולים להעריך באיזו קלות ובאיזה מחיר, תמכור בעוד 3-5 שנים רכב, שעדיין לא קנית אותו - לא זה המקום לעשות זאת.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם
שלום לכולם

מה לדעתכם מצב הסחירות של טויוטה פריוס יד שניה?

ממה ששמעתי כשהתקשרתי למוכרי פריוס שנת 2007 הבנתי שאין התנפלות של קונים ואני חושש לקנות שמא לא אוכל למכור בבוא היום.

מה דעתכם?

בדיקה שלי לפני חצי שנה לגבי מחיר ביצחק לוי 3 שנים אחורה - הפריוס שמרה על ערכה יותר ממזדה 6. ברור שזה לא מבטיח דבר לעתיד.

בנוסף, מתוכננת העלאת מס קניה מ 30% היום ל 45% על היברידיות ב 2013. זה גם אמור לתרום לשמירת ערך.

הפריוס גם מקבלת ציונים טובים בסקרי אמינות : http://www.whatcar.com/NonCar/461010357590.jpg

מצד שני, בארץ יש חשש גדול מתחזוקה של מכוניות לא נפוצות ושונות, כך שיש כאן אלמנט של הימור.

פורסם

ב-2013 הפרויס הנוכחית מיד 2 כבר תהיהנה הגרוטעה, כך שלא יהיה קשר של ממש בין מחירה לבין מחירי רכבים חדשים. כמו כן שינוי בהכף המס לאו דווקא ישפיע על המחירים. היבואן והיצרן בד"כ לוקחים ליכסם או סופגים את שינויי המט"ח או המיסוי ע"מ לשמור על רמת מחיר. אך מחירי הדלק כן עלולים להשפיע על מחירונים של הרכבים ההיברידיים בצורה מוחשית.

• תוכן חדש...