Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השטיחים הדמוי ניקל באמת מתקלפים.

הם גם מחליקים בחורף לדוגמא ברגל מחליקה בגלל המים

אבל מניסיון זה מתקלף לצבע בז' כזה,בעיקר באזור שהרגל שלך נימצאת כשהיא על הדוושה.

פורסם

אני קניתי סט שטיחים דומה (גוון ניקל עם קוביות שחורות, יפה הרבה יותר לטעמי) ב65 ש"ח לפני קצת פחות משנה כי לשטיחי הבד המקוריים לוקח המון זמן להתייבש לגמרי לאחר שטיפה. עד עכשיו לא נראו סימני קילוף כלשהם.

לעומת זאת, יצא לי לראות שטיחי ניקל כסופים בדיוק כמו בתמונה שצרפת, שאין לי מושג מה עבר עליהם, אך הם היו בתהליך התקלפות מתקדם והרבה מהגומי השחור שמתחת לציפוי נראה לעין.

פורסם
אני מעוניין לקנות שטיחים בצבע של ניקל.

כאלה: http://www.odc.co.il/image.ashx?image=fdgrtbh.jpg&width=500&height=500

אמרו לי שהניקל זה רק צבע וזה מתקלף עם הזמן ואז נשאר השטיח עצמו שהוא שחור.

זה נכון? או שאפשר לקנות אותם בלי לחשוש שיתקלפו?

היו לי כאלה שנתיים, כשאז היה לי פיג'ו 205.

כשהחלפתי לג'ימני 2001, נתתי במתנה את השטיחים (הדנדשים למראה לגמרי) לקונה של הפפיג'ו שלי.

כשהחלפתי את הג'ימני 2001 שלי בג'ימני 2009 שלי, נשרף הרכב (וגם אז השטיחים נשארו שלמים)

אישית, מאוד ניהנתי מהם.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

עבדתי בשטיפת מכוניות, השטיחים האלו אכן מתקלפים, אבל במדובר בשטיחים שמחירים כולל 120 שקל גג!

אז אין מה לחשוב יותר מדיי..

לדעתי הכי טוב לנסוע עם השטיחים המקוריים של הרכב, ולקנות סט שטיחים שקופים ולהשים עליהם, עשיתי את זה!

3 שנים והשטיחים המקוריים כמו חדשים.

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

Aviran n יש לך תמונה של השטיחים שיש לך?

אז מה אתם אומרים? כדאי לשים שטיחי ניקל כאלה?

חלק מספרים שהתקלפו חלק מספרים שהאוטו נשרף והשטיחים נשארו שלמים.

אני רוצה לשים כי השטיחים המקוריים שחורים ורואים עליהם כל טיפת לכלוך וגם קשה יותר לנקות אותם ולוקח להם זמן להתייבש.

ראיתי שטיחים כאלה שקופים, אבל הם היום בגוון ורוד כזה.. ורוד שקוף.

ואני גם לא יודע אם זה יהיה יפה לשים אותם על המקוריים.

• תוכן חדש...