Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ישראל של 1968

ravivhaik
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה באמת מצפה שמישהו ישב לזהות את כל הפקק הזה? :lol:

יש כאן כמעט את כל קשת המכוניות שהיו בארץ בשנים ההם, פרינצים, וריאנט, פז'ו, סיטרואן, פורד, ויליס, סוסיתא, מרצדס...

פורסם

אני לא מבין לאן כל המכוניות האלה נעלמו , אתה פשוט לא רואה כאלה לא בתצוגות ולא במוזיאון ולא על הכביש כרכבי אספנות הם פשוט נעלמו

פורסם

קונטסה 900

פרינס 4

פורד אנגליה

סימקה 1000

ויליס

פיג'ו 403 סטיישן

סוסיתא קוביה

פיג'ו 404

רנו דופין

פולקסווגן וריאנט

טנדר בריסקה

סיטרואן דשבו

חיפושיות

רנו קשבו

שברולט בלייר (שנות ה50)

מרצדס

טרנזיט דור 1

משאית לילנד

פיאט 600

אותי מעניין יותר איפה זה צולם? באזור התחנה מרכזית בת"א?

אגב אני אשמח לקבל זיהוי של המכוניות המסומנות בעיגול (במיוחד מעניין אותי הטנדרון הענתיק אחרי הסימקה)

israel1968-4.JPG

israel1968-2.JPG

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
משום מה המקום הזה נראה לי מאוד מוכר, למרות שאני לא ממש מצליח לשים את האצבע עליו.

ידוע לך היכן צולמו התמונות הללו?

דרך פ"ת בתל-אביב, מעל התחנה המרכזית הישנה.

מאחור נראה בבירור בנין חברת החשמל.

עודד

פורסם

רנו קשבו קטר-שבו, ליתר דיוק...

אגב אני אשמח לקבל זיהוי של המכוניות המסומנות בעיגול (במיוחד מעניין אותי הטנדרון הענתיק אחרי הסימקה)

בתמונה הימנית (אלה שסימנת): 2 מוניות "דה-סוטו", שהיו "עמוד השדרה" של צי המוניות בשנות הששים. ראה שרשור: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2604675#post2604675

המסחרית היא כנראה "אוסטין" או "מוריס", שווה המשך חקירה....

בתמונה הימנית, מלמעלה: רנו "פריגט" (Fregate), פולקסוואגן 1500 או 1600 "וריאנט" (בגירסה המסחרית הסגורה), הילמן "מינקס".

המסחרית היא כנראה "דודג'".

עודד

פורסם

המכוניות המסומנות בעיגול\\\ף

בתמונה הראשונה שתי המוניות: הקרובה (זו מאחורי הקונטסה וליד הסימקה 1000) היא קריזלר אימפריאל והשניה קריזלר ניו יורקר שתיהן משנות החמישים.לפניהן (לפני הויליס המסחרי) נוסעת עוד מונית כנראה דה סוטו

בתמונה השניה הרכב הלבן בעל 4 דלתות הוא כנראה הילמן לידו טאונס 12 M ורכב הנוסעים באמצע הכביש,לפני הרכב המסחרי , הוא רנו פריגט מאמצע שנות החמישים.

שלמה דן גדרון

פורסם
דרך פ"ת בתל-אביב, מעל התחנה המרכזית הישנה.

מאחור נראה בבירור בנין חברת החשמל.

צודק בגדול - זה המקום - אלא שהמבנה השתנה, עוצב מחדש , אבל המקום - זה המקום, הפקק - נא לא לשכוח - תחנה מרכזית ואיזור מסחרי היוו מוקד תחבורתי גדול מאד, ככר המושבות - רח' עליה - רח' יפו/ת"א - רח אלנבי - רח החשמל - רח נווה שאנן ועד ועוד.

חוויה לראות רכבים מאותה תקופה

תודה לך

מצא משה

פורסם

כרגע בעבודה מקשיב לשירי שנות השישים ב 100 FM ,(כל יום בין 1700-1800),ומתרגש עם התמונות האלו ...

תודה תודה ,איזה כיף להזכר בתקופה המדהימה ההיא,כשדהרתי עם הדשבו שלי בכבישי ישראל.

• תוכן חדש...