Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה שוטרי תנועה לא עוזבים את איזור התעשיה של באר שבע ומשחקים משחקי מחבואים עם הנהגים , רושמים רפורטים לבעלי המקצוע היוצאים לבדוק כלי רכב , 250 ש"ח על חגורת בטיחות לא קשורה , דו"ח על איתות וכו. כבר נגמרו כל הצרות על הכבישים שבאים לאיזור תעשיה וכאילו שם מתרחשות רוב התאונות.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני עובד באיזור לעיתים, במבנה הגדול שבבעלות מע"צ.

יש לציין שהרבה פעמים קורות שם תאונות, לרוב פח בלבד שנגרמות כתוצאה מרשלנות של בעלי המוסכים, הפנצ'ריות ומתקיני האביזרים וכמה קנסות ואזהרות בהחלט יעשו את העבודה.

פורסם

אתה מסכים איתי שאיזור זה לא נחשב כ-אדום , שוטר אחר מתחבה מאחורי חשמליה ומגיח פתאום ועוצר אותך. זה לא נעים להפריע לאנשים להתפרנס.

פורסם

לא מבינה מה כל כך קשה לחגור חגורת בטיחות.

"זה לא נעים להפריע לאנשים להתפרנס", אבל זה גם לא נעים כאשר הראש פוגש את השמשה הקדמית של הרכב בתאונה.

:roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אם אתה מתפרנס מלבצע עבירות תנועה לי לא מפריע שייקחו לך את הפרנסה.

מה אתה ילד?

תירוצים כמו "נגמרו כל המקומות לאכוף" או אין להם כבר מה לעשות אלו הצדקות שעבריינים מוצאים על מנת להאשים את כולם חוץ מאת עצמם.

אתה אשם. שים חגורה, תפעיל איתות וככה אף אחד לא יפריע לך להתפרנס וגם תשמור על עצמך ועל הסובבים.

הכביש הוא שלי בדיוק כמו שהוא שלך, גם הכביש שנמצא מחוץ למוסך שלך ואני לא רוצה שתנהג בלי חגורה.

ח"ח לשוטרים.

ד"א, מכיר אולי איזה קטנוע 50 סמ"ק טוב למכירה? :wink:

פורסם

GHIA - מה הקשר?

המשטרה היא גוף גדול שמורכב מהרבה גופים קטנים.

ומשטרת התנועה לא מתעסקת בפרוטקשיין היא מתעסקת בתנועה.

ואין סדר היררכי- אין קודם כל תתפסו את X ורק אחרי זה את Y.

נשמע לך הגיוני שמישהו יבצע פשע ויתקשר למשטרה ויגידו לו: "שמע אדוני, אנחנו לא סיימנו לתפוס את כל המחבלים עדיין, אז שנסיים נמשיך ברוצחים, ואז באנסים ושנסיים את כולם נגיע. סבבה? סבבה".

יש עדיפות לפשעים חמורים שמבוצעים במקביל במידה ואין מספיק כוחות, אבל כול תירוצי ה-"קודם תטפלו ב...ואז תבואו לדבר איתי" הם שוב כפי שאמרתי אחת מהרעות החולות של החברה שלנו שהבן אדם אף פעם לא מוכן להודות שהוא טועה, אין מצב, תמיד כל האחרים אשמים.

ו-2 דברים בנוגע לפרוטקשיין:

1. נוכחות משטרה שמה כן תעזור. גם אם זה שוטר תנועה.

2. בשביל תיק של סחיטה באיומים וגביית דמי חסות צריך שיהיה מתלונן. מכיר כאלו?

פורסם

תסכים איתי שלא נעים לראות שהתלבשו על מקום העבודה שלך , נכון בכל מקום צריך לחגור וכו. זה פשוט מפריע , גם הלקוחות עלולים לא להכנס לאיזור.

פורסם

ברזילי, אני מאוד מחבב אותך, ואני מעריך אותך כבעל מקצוע וכחבר פורום.

אני לא מקבל את הדעה שלך בעניין ואני לא חושב שנוכחות משטרה תפריע.

אולי אנשים יילמדו ש"אחי... אזור תעשייה? שים שמה חגורה - מלא משטרה".

פורסם

למה שלקוח לא יכנס לתקן את רכבו?

אין קשר בין הדברים.

תחגור חגורת בטיחות, תשתמש בדיבורית כשאתה נוהג, הרכב צריך להיות בתוקף (עם טסט) ואף אחד "לא יטפל" לאף נהג.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני מסכים מאוד עם כל מילה של נקמיצ'י. בנוסף, אני חושב שאם שוטר או המשטרה כגוף הייתה מחליטה להתנכל לאותם נהגים באיזור התעשיה המדובר, הם יכלו לעשות זאת ביד חזקה יותר (הורדות מהכביש, מחסומים ושאר פיפסים ) , אבל עבירות כמו חגורה שמשפיעה על חומרת התאונה ועבירות נוספות דומות - הן דבר אכן הכרחי ואף ירתיע בעתיד את הנהגים שיכנסו לאותו אזור בו אתה עובד, כך הם ידעו לנהוג על פי חוק ואתה תוכל לסוע באיזור העבודה שלך בראש שקט 8).

מה שכן מעט מוזר הוא שהם נותנים דו"חות על איתות, נשמע קצת קוטרי , אבל לך תדע עם המתנדבים של היום . . .

:evil:אחינו הנהג:evil:
פורסם

לא אוכפים עברות של איתות, זה אפילו לא מופיע בחוברת נוסחי האישום, לא בחוברות הישנות ולא בחדשות שמופיעות באינטרנט.

ל'

פורסם

מה שכן מעט מוזר הוא שהם נותנים דו"חות על איתות, נשמע קצת קוטרי , אבל לך תדע עם המתנדבים של היום . . .

מה מוזר בזה? זה אחד הדברים הכי מעצבנים שיש והכי מסוכנים שיש.

פורסם

אתה לא מבין...

הרי באיזור התעשיה, בייחוד כזה שיש בו שני מכוני רישוי, קיים סיכוי גדול שיסתובבו רכבים שמועד הטסט שלהם פג תוקף לפני יומיים, ומהווים סכנת נפשות לציבור. ובייחוד כאלה שנמצאים בהליך של נסיעת מבחן בידיו של בעל מוסך. לדוגמא. שלא לדבר על רכב כזה שרק נמצא בדרך למוסך ובעצם קיומו בעולם מהווה פצצה מתגלגלת. זו יופי של עילה לדפוק עוד דו"ח דבילי, להטריד עוד אזרחים ולפגוע עוד קצת בבעלי המקצוע הקטנים.

ואבוי למלגזה שהעזה לנסוע עוד מאה מטרים מחוץ לאיזור התפעולי. או למי שהעז להעמיס סחורה שבולטת 3 ס"מ מצד הרכב. הרי זו סכנת נפשות אמיתית.

עזבו אתכם מהפושעים בני מיעוטין שמסתובבים לך שם לאור היום ברכבים בולטים ונוצצים, ומלאי צלקות מרדפים, ובאמצע היום ובלי כל בושה מחפשים לעצמם עוד קורבן לפרוץ או לגנוב בלילה הקרוב. הם הרי לא מסכנים את הציבור, כל עוד לא מפריעים להם במלאכתם..

וכן, יש קשר ישיר בין ריכוז ניידות לאטרקטיביות של עסקים באיזור. אני אישית נמנע ממעבר ברחובות בהם יש נוכחות מוגברת של מטרידי ציבור.

ומשום מה זו כבר לא הפעם הראשונה שהם מתלבשים על הרחוב בו מכון הבדיקה של ברזילאי נמצא... למה דווקא רחוב זה - לא ברור

פורסם

דוד, עמק שרה נחשב למקום צפוף, ובזמן בדיקת רכב אתה צריך לחגור חגורה ולהתנהג בהתאם לחוקי התנועה, ובמיוחד בשביל הבטיחות שלך, הרי לא תדע מתי חס וחלילה רכב ללא בלמים תקינים יפתיע אותך בנסיעה, זה שהמשטרה התלבשה שם על המקום כניראה כי קל יותר.

לדעתי המשטרה הייתה צריכה לשים לב יותר לכביש בין עמק שרה לתחנה המרכזית, בשעות הבוקר והצהריים ממש מסוכן שם, שלא נדבר על רוב נהגי המוניות שם.

• תוכן חדש...