Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אכן, אכן...:roll:

אכן מדובר בדילמה לא פשוטה. מחד רע לא להתערב ולא להיות ג'נטלמן. מאידך הג'נטלמיות יכולה בקלות להיגמר באופניים גם על רכבו של הג'נטלמן במקרה הטוב ועד לפתיחת תיק פלילי במקרה הרע. והכי חמור - לא קל לקחת את החלטה הנכונה ברגע האמת.

תחנת המשטרה הקרובה 3 דקות נסיעה משם הלא כן?

אכן כן, אך אינני מבין מה הקשר בין המקרה דנן ותחנת משטרה. הרי לא הייתה כאן תקיפת שוטר, יתכן רק הילה לדו"ח תנוע. יש שיגידו שגם את אזרחים מין השורה ואת רכושם אסור לתקוף... אז יגידו (אויס געזוגט)

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הג'נטלמיות יכולה בקלות להיגמר באופניים גם על הרכב של הג'נטלמן במקרה הטוב ועד לפתיחת תיק פלילי במקרה הרע.

זה נכון. אבל מלא להתערב כאשר מתעללים באדם חלש ממך לא מרוויחים את התואר הזה.

אכן כן, אך אינני מבין מה הקשר בין המקרה דנן ותחנת משטרה. הרי לא הייתה כאן תקיפת שוטר, יתכן רק הילה לדו"ח תנוע. יש שיגידו שגם את אזרחים מין השורה ואת רכושם אסור לתקוף... אז יגידו (אויס געזוגט)

היתה כאן תקיפה פלילית, ובד"כ על זה מדווחים במשטרה. או שמא אתה חושב שהמשטרה אוכפת רק עבירות על שוטרים. אתה באמת לא יודע איפה אתה חי...:roll:

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
היתה כאן תקיפה פלילית, ובד"כ על זה מדווחים במשטרה. או שמא אתה חושב שהמשטרה אוכפת רק עבירות על שוטרים. אתה באמת לא יודע איפה אתה חי...:roll:

יתכן ושנינו חיים במציאות שונה. וכן, אינני מחשיב את ביטחון האישי כאן לעומד בסנדרטים המינימליים והיה לי לצערי אינספור הזדמנויות להוכח בנ"ל.

פורסם

אם לא עזרה, טלפון למשטרה ניסיון לרצח מול עיני בשניה זו בצומת מסובים.

תחנת המשטרה הקרובה 3 דקות נסיעה משם הלא כן?

א.פ שאל את אשתך , האם במקרה שהיא הייתה המותקפת גם אז היא לא הייתה מצפה לעזרה?

quote]

א.פ יקר

אני תמיד בודק מה הייתי עושה במקרה שהמותקף הוא בן משפחתי.

אבל גם אם התערבות בימים אלה היא מסוכנת אפשר לעשות משהו

לכן המלצתי לצלצל למשטרה ולא לספר את הסיפור האמיתי כי אז יגיעו בעוד שנתיים אלא בדיוק כפי שכתבתי ניסיון לרצח.

אז אולי המשטרה תזיז את ישבנה ותגיע.

ואל תתחבא אחרי אשתך . מותר לך לפחד גם לבד זו לא בושה, אולי גם לא כבוד גדול אבל לגיטימי בהחלט.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

במבט מאחור אני חושב שהייתי צריך לעצור במרחק מה מהאירוע ולרוץ לשם לעזרת הנהגת במקרה וזה היה נמשך. אבל אירועים כאלה באים ללא התרעה והכנה מראש, לכן לא תמיד מספיקים לקחת את החלטה הנכונה. ומניסיון באירועים דומים בעבר אני יודע שאפילו אם הייתה מגיע המשטרה (מה שלא קורה בד"כ) היא הייתה מפרידה בין הניצים ואם אין נפגעי גוף - משחררת אותם לדרכם. והנזק לרכב כמובן ע"ח ביטוחה של הגברת. הלקח מהמקרה - תשמרו את נפשכם מהטרוריסטים על האופניים/הטוסטוסים/וכו' שמטילים אימה על באי הדרכים.

פורסם

לי יש מנעול הגה ברכב:lol: ברזל גדול שלא עושה בעיות עם השוטרים:lol:

וברצינות, פעלת נכון, זה לא שהוא הרביץ לה או משהו, היא נעלה את הרכב ושהצומת התפנתה ונהיה ירוק נתנה גז ועפה משם תהיה בטוח בזה.

לא חסר משוגעים, חבל שתהיה הכותרת של מחר בבוקר על גבם של אחרים.

פורסם

א פ השיחות שמתקבלות במוקד 100 מוקלטות.

כל דיווח של אזרח על קטטה/מפגע על הכביש/ תאונת דרכים וכו', מועברות ליחידה הנוגעת וניידת נשלחת למקום.

עד עתה על כל קטטה שדיווחתי עליה הגיעה ניידת וטיפלה (חופש גדול ולילדים רבים זה תחביב להתקוטת בגנים ובכבישים ציבוריים).

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

א.פ יקר

ואל תתחבא אחרי אשתך . מותר לך לפחד גם לבד זו לא בושה, אולי גם לא כבוד גדול אבל לגיטימי בהחלט.

מעל גבי הפורום זה קל להיות גיבור ואולי בחיים האמיתיים אתה כזה,אבל יש לא מעט אנשים שהם אינם אלימים או מיומנים בהגנה עצמית(שם "מכובס" לאלימים בעצמם..) ואינם יכולים להתערב במקרה כזה מבלי לסיים אותו עם פגיעות קשות לעצמם ומבלי שפתרו את העניין.אין בושה לחשוש מעימות אלים ואין בכך פחיתות כבוד.

מאידך הג'נטלמיות יכולה בקלות להיגמר באופניים גם על רכבו של הג'נטלמן במקרה הטוב ועד לפתיחת תיק פלילי במקרה הרע. והכי חמור - לא קל לקחת את החלטה הנכונה ברגע האמת.(ההדגשה שלי - ADZ)

נכון מאד.התערבות כזו,למרות שנראית מוצדקת,יכולה להוביל לתלונה על תקיפה כנגד "המגן" האמיץ,ובנוסף,ברגע האמת לרבים מאיתנו יש בעיה לקבל החלטה נכונה ומהר.

לדעתי,הנכון ביותר במקרה כזה אם אינך מרגיש שאתה יכול להתמודד מול התוקף באופן פיזי הוא לעצור בצד(אם ניתן ע"פ תנאי הדרך והתנועה),לרשום את הפרטים - מס' רישוי,פרטים מזהים נוספים וכו' כדי לעזור בחקירת המקרה אחר כך, ולהתקשר למשטרה בתקווה שהמצאותך במקום תגרום לתוקף לחדול ושהדרדסים הקטנים הכחולים יגיעו בזמן סביר.

ודבר אחרון:אין ספק שישראל נהפכה למדינה אלימה עם אלימות ברמה הנמוכה והגסה ביותר.לפני 20 שנה הוצאתי רשיון לאקדח בגלל בעיית הפח"ע והגניבות החקלאיות ופגיעה בחקלאים.בשנים האחרונות נראה שהצורך בהגנה עצמית הוא מול ערסים ואנשי שוליים(ראו מקרה אריה קרפ ז"ל) ולכן אני כמעט לא נושא את האקדח כדי לא למצוא את עצמי שוקל להשתמש בו במצבים שאולי אני אחשוב שהם הגנה עצמית לגיטימית אבל רשויות החוק יחשבו אחרת.

ADZ

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם

מקרה מדהים, ממש במקרה עליתי עליו.

קרה לי בעבר מקרה קצת דומה. אדם התנפל על גברת שהחליק לה הברקס או משהו כזה (את כל הפרטים גיליתי רק לאחר הבירור) וקצת התנגשה בו, במה שקוראים לו בז'רגון המקצועי גלישה.

ההוא התנפח עליה, צרח, עשה תנועות של "אני עומד לנפח לך את הצורה".

הייתי עם הרכב של העבודה, יש לי ברכב קוג'אק וצופר, נתתי סיבוב בקוג'אק ובצופר ועברתי לידם.

האדם נכנס לרכב, מבלי לברר, מבלי לשאול שאלות והפליג משם.

המצחיק הוא שאם הוא היה קורא על הדלת ועל הרכב שלי, הוא היה רואה שכתוב בענק "ארזי - אבטחה שמקיימים"

האישה אמרה שבמקרה החליק לה, לא בכוונה, והוא צורח עליה כבר 10 דקות.

שונא אלימות יחיה.......

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם
:mm_yeah: +999

עם כל הכבוד אני נהג ליסינג ומידי פעם נשרף כל פיוז של כבוד למבוגרים ממני.

וואו

והנשים בתור?

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
תמיד יש לי ברכב מספר סכינים, לפחות חרב אחת ואת חפירה.

לא בדיוק למקרים מהסוג הזה אבל גם.

אחי, יש לך איזה מא"ג עליך?

אני גם מכווה שהחרב היא מסוג קאטנה של הטורי הנזה.

אני מאחל לך שיום אחד יעצרו אותך לבדיקת חיפוש באוטו ויסגרו לאיזה 15 יום כדי שתתבגר קצת.

פורסם
והוא צורח עליה כבר 10 דקות........

אילו הצרחות היו מתקנות את הנזק - הייתי מסכים לצרוח שעות. אחרת סתם מעשה עוולי.

• תוכן חדש...