Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי גולף 2001 וכרגע יש לי בעיה רצינית ...

לפני כמה ימים הבחנתי שלאחד הברגים בגלגל יש ראש אכול או עקום . או מפתיחה וסגירה או מפנצרמקר עצבני, אין לי את מי להאשים כרגע היות וזה רק עכשיו נודע לי .

בקיצור הצלעות של הראש משופשפות, היתי במוסך ניסו לדפוק בוקסה קטנה יותר ,לא הלך

ניסתי אצל רתך לרתך בורג עבה עליו ,הריתוך או הבורג נשברו איזה 5 או 6 פעמים .אולי הבורג גם חוזק יותר מדי ...

הבעיה שהבורג פנימי בתוך המגנזיום ואין גישה נוחה אליו,

קראתי שהפתרון אוליש צריך להבריג בורג בהברגה הפוכה לתוך הבורג . איפה אפשר לעשות את זה באיזור פ"ת או המרכז ?

אני רוצה לטפל בזה ולא לחכות לפנצר ... בלי עין הרעה

תודה שחר

נ.ב. בתקווה שהסיפור יגמר בטוב , איפה אפשר לקנות ברגים טובים לאחר מכן ?

מי שלא נהנה מהחיים לא יודע לחיות !

פורסם

אוקי , תודה אבל הברגים החדשים פחות חשובים ,חשובה יותר הפתרון לבעיה ...

מי שלא נהנה מהחיים לא יודע לחיות !

פורסם

במקרה הזה הפיתרונות שרשמת לא יעזרו מכיוון שהבורג מהודק במומנט סגירה גדול מאוד לכן הייתי שוקל לפנות לחבר הפורום בני.ל שמכיר אדם מקצועי שיודע להתעסק עם מקרים קשים.

איזה כייף לי :)

פורסם

בעברי היה לי מקרה דומה ברכב.

הפתרון שעשיתי היה לקנות סט מקדחים איכותי לפלדה.

התחלתי במקדח דק לקדוח במרכז ראש הבורג, המתכת מאוד קשה, המקדח בער והייתי צריך לטבול את המקדח במים כל דקה.

לאט לאט נוצר קדח ועברתי למקדח רחב יותר. לאחר אולי חצי שעה של עבודה נוצר חור די רחב בבורג ואז הוא נחלש והצלחתי לשחרר את הבורג.

תבוא עם מקדחה טובה, המון סבלנות, מים לקרור הקידוח וזהירות לדייק ולא לתת למקדח לקפוץ או לקדוח את התבריג.

בהצלחה.

נ.ב. בימי חיי ראיתי הרבה יותר ברגים ותבריגים של גלגלים שנהרסו מאשר ברגים שהשתחררו. אין סיבה לסגור ברגי גלגל מעבר לכוח היד, לא צריך לקפוץ עליהם בסגירה או לדפוק עם אקדח אויר עד לצאת נשמתם.

פורסם

יכול להיות שאין הרבה ברירות אלא לקדוח את הבורג. מאחר והגישה קשה ומדובר בפלדה דיי קשה (הבורג) עדיף שיעשה את זה מישהו מיומן. כל מוסכניק רציני ידע להתמודד עם זה.

• תוכן חדש...