Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

מדובר בסוזוקי בלנו 98 אוטומאטית. לפני חודשיים בערך הייתה לי בעיה של איבוד מים בגלל סדק באחד הצינורות שמובילים למנוע.

יצא עשן לבן ממכסה המנוע ומד הטמפ' עלה מעל החצי. לאחר ביקור במוסך הצינור הוחלף ומאז ברוך השם הבעיה נפתרה.

המוסכניק חיבר מכשיר מדידה למכסה המילוי של הרדיאטור והכניס לחץ למערכת ע"י ניפוח המשאבה במכשיר הבדיקה ואמר שהכל בסדר.

השאלה היא כך: האם ניתן לדעת בוודאות שלא נגרם נזק למנוע? כלומר האם מספיקה בדיקה חיצונית כמו שעשה בעל המקצוע, או שחייב לפתוח את המנוע ולראות?

תודה מראש

פורסם

הבדיקה שהמוסכניק ביצע היא על מנת לוודא שמערכת הקרור אטומה,

ושאין שום נזילה של נוזל קרור.

אתה צריך לבדוק לאורך זמן ש

אין איבוד של מים

אין התחממות מנוע

אין מים בשמן

אין שמן במים

פורסם

תודה רבה.

1. איך אני בודק ויזואלית האם יש שמן במים ומים בשמן?

2. בזמן שאני עומד ברמזור אדום בהילוך D ההגה רועד לי, האם יש קשר לזה שנגרם נזק למנוע?

פורסם

מים בשמן - אתה תראה על המדיד של השמן מנוע מין אמולסיה הידוע בכינוי "טחינה" או שתבדוק מתחת למכסה מילוי שמן האם יש הופעה של טחינה (בדוק בתום נסיעה)

שמן במים - כידוע שמן צף אז אפשר לראות ולחוש תבדוק עם האצבע, אם תקבל תחושה שמנונית יש שמן במים.

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם

לא בטוח שבדיקת לחץ הפוך תגלה זאת.

ברכב של אישתי נעלם נוזל קירור בצורה כרונית, החשד הראשוני שלי היה כמובן ראש, מספר בדיקות לחץ הפוך עברו בהצלחה והמוסכניק טען כי אין ביכולתו למצוא את הגורם לבעייה. חשבתי שהבעייה היא נזילה זעירה בזמן עבודת מנוע אך אחרי כשנה התגלתה לפתע "טחינה" בשמן והתגלה כי זה הראש מנוע.

• תוכן חדש...