Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מחפש רכב כבר זמן מה, ונפלה בידיב ההזדמנות לקנות רכב מגיסי ,סובארו גרנד לאונה שנת 94.

הוא רכש את הרכב ממבוגר לפני שנה וחצי, נסע עליה בערך שנה ואז קיבל רכב מהעבודה..

הרכב עשה 190 אלף ק"מ והוא שמור.

אני שוקל לקנות את הרכב ב 10 אלף,האם כדאי? מטרת הרכב תהיה לנסיעות לעבודה ת"א- אשדוד כל יום(80 ק"מ הלוך חזור)

,

וטיולים מידי פעם.

מהי הצריכת דלק של הרכב, אמינות, אלו בעיות אני יכול להתקל בהם, ואם יש למישהו המלצה טובה על מוסכניק

לבדיקה לפני קנייה, ככה שתהיה לי הערכה על הוצאות יישור קו.

תודה לכולם.

פורסם

לי יש את אותו רכב רק ידני, 204K, אני יד שנייה

אצלי באזור 4 חודשים.

כשקניתי הכנסתי למוסך הילוך שישי יפו שם היה מטופל בכל השנים מעלייתו לכביש.

החליפו גרמושקה אחת במסרק הגה ועשו טיפול קטן

לאחר שבוע הייתה נזילה רציני מכל המסרק הגה, במקום החליפו לי מסרק שלם למשופץ וקיזזו את הגומיה שהחלפתי שבוע קודם+עבודה.

מאז לא נתקלתי בבעיות.

צריכות דלק משולבת סביב 1:10.5.

תבדוק חום מנוע תקין, מחלה של הסובארו, אצלי הרכב בלי טרמוסטט עקב התחממות בעבר אצל הבעלים הקודם.

שורה תחתונה, אני חושב שזאת אחת הקניות היחידות ב10K שאתה יכול באמת להגיד שאתה נוסע על רכב נורמלי ולא על איזה גוטאה, מה גם שאם הרכב תקין אתה דיי נוסע בשקט נפשי.(כמובן שברכב ישן זה לא שקט עד הסוף, אבל הרבה יותר מכל הצרפתיות הישנות).

• תוכן חדש...