Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב יש לי ביואיק להקרוס שנת 2006 דגם מנוע 3.6

יש לי בעיה שאני מקווה שתוכלו לעזור לי בה

מערכת בקרת אחיזה(T.C) מופעלת לי בכל פעם שאני מסובב את רכב סיבוב מלא ולא משנה לאיזה צד, מספיק שהרכב עומד ואני מסובב את ההגהה מלא מצד ימין לשמאל או להיפך ישר נרשמת לי הודעה של הפעלה בקרת אחיזה ואני גם מרגיש את זה ברטט, זה גם קורה כאשר אני יוצא מחניה וצריך לסובב את ההגה.

המליצו לי לבצע שטיפה לחיישן ברקסים, הבעיה היא שמסתבר שהחיישן נימצא בתוך ציריה ולא ניתן לגשת אליו, כמו כן בוצע ניקוי עם נוזל לניקוי בלמים לאחר שהורדו כל 4 הגלגלים הבעיה נפתרה חלקית למספר ימים ושוב חזרה.

לעזרתכם אודה.

פורסם

זה לא חיישן ברקסים אלא חיישני מהירות והם שייכים לABS זה ששתפתם אותם עם נוזל בלמים זה לא ממש טוב כי נוזל בלמים הוא חומר תוקף פלסטיק גומיות וכו היתם יכולים לנקות אותם רק עם אויר

כל משרציתם לדעת על מכוניות והרבה יותר מזה!!!

פורסם

ראשית תודה על התגובה.

שנית אכן מהתחברות למחשב התקלה שמופיעה היא בעיה בחיישן מהירות של ABS, יש לך מישהו אמין שיוכל לתת לי העצת מחיר לתיקון/שיפוץ הבעיה? והאם יכול להיות שהבעיה בחיישן משפיעה על הגיר? כי יש לי תקלה בגיר מספר 1181 שזה תקלה של וסת שאגב הוחלף לפני שנה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אם את מישהו זה מעניין, התקלה של ה-TC הייתה מאוד פשוטה, החוט שמחבר בין החיישן מהירות לגלגל היה מתוח מעט ולכן כאשר הייתי מסובב את ההגהה הTC היה מופעל, ופה מגיעה תודה לאסי ממוסך CMI ולרפי לין על ההכוונה.

• תוכן חדש...