Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קטן לאמא (סבתא)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מחפש המלצה מה לקנות לאמי (שהיא כבר סבתא) בתקציב של 35 אש"ח, חייב להיות אוטומטי, קטן ופשוט לתפעול ותחזוק.

היא מעדיפה כמה שיותר קטן, חשבתי בכיוון סוזוקי אלטו, אבל למרות שאני זוכר את הרכב הזה מלפני המון שנים, נראה לי שהייתה איזו הפסקה וחזרו אליו? כי אני מוצא מהשנתיים האחרונות, אבל לא מלפני. בכל מקרה, משהו בסגנון.

המלצות יתקבלו בברכה ובתודה,

רועי

פורסם

אלטו יש או משנות ה80 המאוחרות וה90 המוקדמות, או חדשה של 2010 שכפולה מהתקציב.

אני ממליץ על דייהטסו סיריון בתקציב.

פורסם

כמה שאני זוכר, אלטו חדשה אוטומטית עולה בסביבות 70K. אופציות נוספות לרכב משומש הן שרייד למשל.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בסגנון הזה יש לך את היונדאי אטוס, דייהו מאטיס או פיאט פנדה.

הפנדה היא הטובה מבין השלושה, לדעתי, אבל חסרונה הוא שהגיר האוטומטי הוא רובוטי ולא רובוטי אמיתי. זה לא מתאים לכולם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...