Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי להביא לכם משהו מעניין.. ואכן מעניין. מערכת אודיו לרכב בעלת 62 רמקולים, מערכת המנוהלת ע"י 3 מחשבים נפרדים, עם תענוג הניגון פורמטי האודיו החדשים DTS HD ו- TRUE HD

4 מידבאסים מוגברים ע"י 125W ב- CLASS D

5 טויטרים מוגברים ע"י 28W ב- CLASS B

52 מידראנג' מוגברים ע"י 28W ב- CLASS B

וסאבוופר אחד מוגבר ע"י 250W ב- CLASS D

כל הסט הזה הוא מבית היוצר Bang & Olufsen חברה דנמרקית עתיקה המתמחה בייצור מסכים ומוצרי מולטימדיה לבית

עלות התענוג הזה בארה"ב כתוספת לדגמי האודי הוא בס"כ 6200$

audi-sound-concept-1.jpg

001__scaled_600_034.jpg

highlts-q7-lux1.jpg

audi_q7_speaker2_09.jpg

017__scaled_600_022.jpg

audi-sound-concept-3.jpg

פורסם

מטורף ביותר ! מעניין לשמוע את זה, יחסית להשקעה של הבניה והרמקולים 6200$ זה מחיר סביר מאוד.

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

פורסם

מעניין מאוד לשמוע את זה:D

אם אני אמצא Q7 מאובזרת בארץ אני אעצור אותה באמצע הכביש להשמעה:D

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

בהחלט מטורף!:-P

אבל בתמונה האחרונה הקיק פאנל של הטוויטרים נירא קצת שקוף מידי ופשוט כזה לא..:?

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם
מטורף ביותר ! מעניין לשמוע את זה, יחסית להשקעה של הבניה והרמקולים 6200$ זה מחיר סביר מאוד.

זה זול מאוד בשביל 62 רמקולים , גם מגבר , וגם התקנה של הכול

פורסם

זה חסר תועלת כששומעים מוזיקה בסטריאו, זה מיועד יותר לאפקטים בסרטים. אבל נחמד בכל זאת.

ומכיוון שמדברים על טכנולוגיות חדשות בתחום הרכב אז נזכרתי בסרטון הבא (משהו מאד מועיל לדעתי):

http://www.youtube.com/watch?v=gSz42stmqVQ&feature=fvw דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

זה יפה מאוד,מה קורה אבל כשיש שתי מקורות שמע נגיד סרט וקליפ,זוית הראיה בסדר אבל זה לא אפשרי מבחינת השמיעה. או שזה גם ככה לא בנוי לזה.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

גם לזה יש פיתרון - יש אוזניות.

רזי.

ואגב - אל תצטט הודעות מעליך.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

ובחזרה למערכת באוטו,משיהו יצא לו לשמוע את המערכת של הQ7? זה משהו גרנדיוזי אני מניח,אם כי אודי לא היו מזניחים את הענף של הסאונד,אני מאמין שזה שווה את ה6K$ וכמות הטוויטרים הזאת לא גורמת למוח להתנמס?

שוב אני חס וחלילה חס וחלילה לא מתנסה על אודי למען השם,רק ממש מעניין.

פורסם

מוזר , נכנסתי גם לאתר אאודי גרמניה , גם לאאודי ארצות הברית וגם לאתר של B&O ואין שם שום איזכור למערכת עם 62 רמקולים , המערכת שיש שם היא של B&O עם 14 רמקולים שעולה בגרמניה 5500 יורו ובארצות הברית 6300 דולר.

אגב - גם ל-SLS החדשה יש מערכת של B&O שהיא גם יותר יקרה מהמערכת המפורסמת שיש באאודי A8 , מעניין איך היא נשמעת :-)

פורסם

אני זוכר שקראתי על זה לפני כשבוע, עד כמה שאני זוכר זה רק איזה ניסוי כזה, הרמקולים גם לא בדיוק מנגנים באופן רגיל, יש שם משחק עם תדרים בשביל ליצור אפקט מסויים. אני אחפש את זה.

זה לא מוצא שאפשר לקנות, לא כרגע.

Auto Emoción

פורסם

זה אכן המחיר 6200$, לאוטו שעולה 100K$ בחו"ל 6% על מערכת אודיו זה קצת יקר בשבילהם.

העניין הוא לא טיב המערכת, אני בטוח שהסט הזה לא יפיק 50% מאיכות של מקנטוש ואלפיין F#1. העניין הוא חוויית השמיעה היחודית בתכני אודיו חדשים. לתת תחושה קולנועית בתוך הרכב, גם מוזיקלית; הרבה תקליטים והופעות נמכרים בפורמט בלוריי ששם הסאונד נשמע אחרת, תחושת ה- LIVE או התחושה "להיות שם" זה מתממש. זה מגיע לרמות שאת צעקות \ תגובות של קהל אתה תשמע במפורט ואפילו כל אחד במיקום שלו בשטח ההקלטה.

יצא לי לאחרונה לעדכן קושחה בקונסולת אודיו ב- RANGE ROVER SPORT, על מנת לספק את היכולת לניגון תכני DTS ES ו- DTS MASTER. לאחר העדכון ולאחר בדיקת קטע מוזיקלי המסקנה הראשונה היא שזה שווה את ההשקעה ברכב.

אני מאמין שבשלוש השנים הקרובות הפנייה של קהל האודיו לרכב יתחיל לפנות לתחום הבלוריי ברכב ולמיצוי העניין.

פורסם

נדר,את היודע אולי אם יש HU שמשמשים כנגני בלו ריי גם? סליחה על הבורות.

והאם מדובר רק בקיבצי וייאו או גם בשירים מהופעות.אשמח אם תפרט קצת.

פורסם

נראה נחמד אבל לא הייתי רוצה מערכת כזו ברכב(עם כל הכבוד), יותר מדי רמקולים לטעמי, פוגע איפשהו ביופי של האוטו, הייתי מעדיף הגברה טובה של 2 זוגות רמקולים עם מגבר איכותי, עוד הגברה של סאב עם מגבר מונו איכותי והתקנה אצל יוסי אלפיין.

• תוכן חדש...