Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ייקח עוד כמה ימים עד שיתאפשר לי לגשת למוסך. אשמח אם מישהו יוכל לציין עלות או טווח עלויות משוער לתיקון המכה הזו - שמצאתי כשנגשתי לחניה של האוטו...

IMG_5460.JPG

IMG_5463.JPG

פורסם

אני מאחל לבנאדם שעשה לך את זה, שישחיטו לו את הרכב בצורה כזאת שהוא לא יוכל לתקן אותו בשום סכום.

זה פשוט מזעזע כמה מקרים כאלה יש (וכמה יצא לי לראות במו עיני).

MX-5 :arrow: THANK YOU

ALFA 159 :twisted:

פורסם

היה לי ב-BMW נזק דומה, תיקון נעשה ללא פירוק כנף, משכו את הפח בעזרת רתכת מיוחדת. כולל צבע עלה כ-900ש"ח. מניח שניתן למצוא מקום שעושה את זה ביותר זול.

איזה אנשים רעים :( גם לאבא שלי עשו משהו דומה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אכן, זה מעצבן ומגעיל לראות דבר כזה, שבוודאות נעשה באותו יום ממש - מבלי שרואים איזה פתק עם פרטים על האוטו :cry:

900-1000 ש"ח לתיקון כזה?!

מכירים מקום טוב שיכול לעשות את זה במחיר סביר, באזור ר"ג, ב"ב או אפילו ת"א?

פורסם

לדעתי כנף משומשת בצבע הנ"ל תעלה 300 ש"ח בפירוקויות.

תנסה אצל ויצמן באוזר.

אך לפני שהייתי הולך לפחחות, הייתי מנסה לקחת את המכשיר שמורידים איתו חלונות (ואקום) ומנסה להחזיר את הכנף בחזרה למקום.

לדעתי לפי איך שאני רואה את הפגיעה, ניתן להחזיר את הכנף לצורתה המקורית עם מכשיר ואקום.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם
לדעתי כנף משומשת בצבע הנ"ל תעלה 300 ש"ח בפירוקויות.

תנסה אצל ויצמן באוזר.

אך לפני שהייתי הולך לפחחות, הייתי מנסה לקחת את המכשיר שמורידים איתו חלונות (ואקום) ומנסה להחזיר את הכנף בחזרה למקום.

לדעתי לפי איך שאני רואה את הפגיעה, ניתן להחזיר את הכנף לצורתה המקורית עם מכשיר ואקום.

יש משהו יותר קרוב לר"ג-ב"ב?

אני מניח שאם אני יכול לנוסת להחזיר ת זה למקום, אז זה גם מה שיעשה פחח, לא? (או שבגלל שמדובר בבעל מקצוע, יהיה צורך לצבע "עבודה מלאה" ובעליות מקסימליות..?)

פורסם

אם אין לך את הפומפה של ההוצאת חלונות, אתה יכול לנסות עם הפומפה של הבית שימוש יכול להיות שזה גם יצליח.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם
רוב הסיכויים שמעל 90% מהפחחים יציאו לך להחליף כנף.

לא שווה לתקן את זה.

לי חשוב מה יהיה התהליך, למעט שני דברים:

שזה יחזור להיות כמו שהיה קודם (תקין).

לצאת עם כמה שפחות נזק כספי.

• תוכן חדש...