Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה רק לתת פה דעה קטנה.

אני לא ראיתי שפירסמתם את מרגוני, שזה חברה איטלקית חדשה יחסית, אבל שמעתי עליה מכמה וכמה פנצריות שיש לה דגמים שמשתווים בקלות למישלין ופיראלי ברמות הגבוההות,

יש יש לי מרגוני ברכב, הדגם הכי גבוהה שלהם, יחסית שלמתי יקר על כל צמיג 600 ש"ח(וזה עוד אחרי ויכוחים והנחות), באמת אבל תענוג, הצמיג הוא v זאת אומרת אני יכול לנסוע עד 240 קמ"ש. (רכב: הונדה).

אני לא זוכר בדיוק את הדגם. אבל באמת תענוג

אני יכול להמליץ פה על מרגוני- הסדרות הגבוהות! כי רק התנסתי בהם! והם ממש איכותיים וטובים, באמת חברה איטלקית דווקא מוצלחת ונותנת גם שקט על הכביש יציבות, אחיזה, ובלימה טובה ושזה הכי חשוב.

אני כבר שנה ומשהו עם הצמיג, ואני תמיד בוחן אותו מחדש.

מרגוני זה לא שם נפוץ בעולם אבל יש עליו ביקורות טובות. כך שאני חושב שזוהי חברה איטלקית טובה.

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם
תרגיל ידוע של פנצ'ריות: "זה מפעל בת של יוקוהמה/פירלי/מישלן/גודייר ......."

למה להתפשר?

קניתי יוקוהמה ADRIVE במחיר של סיני..

לא רוצה לבאס אבל יוקהומה מייצרת את חלק מצמיגיה בסין ובמידות הזולות היא משווקת פה במחירים של צמיגים לציי ליסינג.

דווקה חברות כמו קומו והנקוק שהן קוריאניות ומגיעות OEM על כל רכבי יונדאי הן ברמה גבוהה וזוכות ליחס סיני פה.

• תוכן חדש...