Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במהלך הנסיעה ההילוכים קצת ניכנסים קשה. הבעייה הבאמת רצינית היא כאשר אני עומד למשל ברמזור במצב של ניוטרל לוחץ על קלאצ' ומנסה להכניס לראשון, הולך דיי קשה. כאשר אני מנסה להכניס לשלישי רק כדי לראות אם יש הישתלבות בלי להתחיל נסיעה כמובן הוא בכלל לא ניכנס אלא אם כן אני מכניס קודם לראשון. כמו כן כאשר אני מכניס לרוורס כאשר אני רוצה לנסוע לאחור אני שומע את הדפיקה הידועה מכיוון הגיר. זוהי תופעה שלא הייתה קודם בכלל. כאשר הרכב מכובה ואני משחק בין ההילוכים ללא קלאצ' הם עוברים חלק לחלוטין כך שהבעיה להערכתי היא ממש לא מהגיר. שמן גיר הוחלף לא מזמן וניבדק ממש לפני כחודש והיה מלא כמו שצריך. החשד העיקרי שלי זה הפרדת הקלאצ', יש חופש וריפיון דיי גדול מהרגע שאני נוגע בדוושה ועד שאני מרגיש שהיא נלחצת. האם מדובר בבעייה בכבל קלאצ'? האם ניתן לכוון את הדוושה או הכבל ברכב זה? האם יש עוד כיוונים שעליי לבדוק?

תודה.

:)
פורסם

ערב טוב חברים...אז הרי עידכון במצב הנוכחי:

על פניו מרגיש שקיימת בעייה בקלאצ' או בכבל קלאצ' שלא נוצרת הפרדה טובה בין הגיר למנוע וההילוכים כבר בקושי ניכנסים להם. אני ממש צריך לדחוף את דוושת הקלאצ' לתוך הריצפה כדי להרגיש העברה חלקה ונקודת החיכוך מתחילה כמה מילימטרים מהרמת הדוושה. בנוסף ניסיתי לבדוק את מצב הקלאצ' ע"י כך שהאמברקס מורם ההילוך משולב לשני והרמת הדוושה לאט לאט. בבדיקה הזו הדוושה עברה את נקודת החיכוך בעוד כמה סנטימטרים טובים והרכב לא ניכבה רק בסופו של דבר שהקלאצ' כבר היה גבוה כבה הרכב. האם בדקתי נכון את העניין? האם זה יכול להעיד באמת על קלאצ' שהולך לסיים את חייו? האם יכול להיות שמדובר בכבל קלאצ' ואם כן האם ברכבי ניתן לבצע מתיחה לכבל או שישר צריך להחליף אותו? כמו כן אשמח לעוד רעיונות כיצד לבדוק עצמאית את העניין לעומק.

תודה חברים.

:)
  • תוכן חדש...