Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

און יש בפורום אספנות בפייסבוק גם את הסוסיתות מאשקלון ובבאר שבע יש טנדר נראה במצב טוב עם דלת אחורית שווה בדיקה ... יכולה גם לשמש למחסן חלפים ...

פורסם
און יש בפורום אספנות בפייסבוק גם את הסוסיתות מאשקלון ובבאר שבע יש טנדר נראה במצב טוב עם דלת אחורית שווה בדיקה ... יכולה גם לשמש למחסן חלפים ...

יקירי, אתה תאלץ להעלות לנו כאן את התמונות של המכוניות באשקלון. הקבוצה בפייסבוק היא קבוצה סגורה. ולגבי הטנדר בבאר שבע - המדובר בעיר גדולה. אתה צריך לתת לנו קצת יותר רמזים...

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם

:mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah:

כל מילה פנינה !!

וגם בזכות שיפוץ זה ועוד כמה שיפורים למדנו כמה שיעורים יפים ומחשבה רחבה !! :-)

פשוט גאווה .

דרור .

~~~~~~~~~~~~~~

אני לא חושב שיש קשר לתובנות והניתוחים שלך המאוד צרי מבט עלינו כעם, לשיפוץ מכוניות בכלל ושלי בפרט.

ונתחיל ברמה האישית: בוא נבחון את השיפוץ בלוטוס 7, דווקא: למכונית הזו קיימת תעשייה שלך שעוסקת ביצור מחודש ובאספקת חלקים מקוריים - וזה מה שעשינו שם על פי רוב: שימוש בחלקים מקוריים על פי מספרים קטלוגים. מצד שני - רום כרמל: כל ההוויה של האוטו הזה היא בהיותו מגדל בבל של חלקים שונים ומשונים וזה מה שקסם לי אישית בשיפוץ הזה. אין עבור המכונית הזו תעשייה שמייצרת חלקים לשיחזור מדויק של המכונית, ובהיותה קיט קאר אהבתי את הרעיון לתת למכונית את הטאץ׳ האישי שלי. לעדכן אותה איפה שאפשר, לשפר איפה שארצה, ולנסות להפוך את חווית הנהיגה בה למשהו שארצה לעשות כמה שיותר ולא לחווית נהיגה מסויטת ב-״טרקטור״ שיסע פעם בשבוע-שבועיים לאיזה מפגש ובשאר הזמן יעמוד כאבן שאין לה הופכין. והכי חשוב - לעשות את זה

ב ע צ מ י !

כמה שיותר. אתה יודע איזה כיף זה לתור ולהתאים חלק שיתאים, שיעשה את העבודה באופן טוב יותר מהמקורי? לדעת שאתה זה שהתאמת אותו? שהוא יחיד במינו? שהפעלת את הראש ויצרת משהו? ולא רק פירקת/ניקית/תיקנת/צבעת/החלפת/הרכבת? זה לא הסגנון שלך? בשיפוץ שלי אני לא חושב כמוך ולא מגשים לך את חלום והשקפת העולם שלך? מה לעשות...

זאת ועוד: אתה יכול לאהוב את הסגנון-או שלא, אבל הוא נעשה ברמה הגבוהה ביותר האפשרית. ללא קיצורי דרך, שיפצורים, אזיקונים או ברגים קודחים, כפי שהצגת ״אותנו״, הישראלים החפיפניקים.

יתרה מזאת, באיבחת ניתוח פיסיכולוגי אחד, חד-צדדי, הפכת שליש ממשפצי הרכב ב ע ו ל ם ליהודים וישראלים (...), מוטי קומבינה, קיצורי דרך ואלתורים... באמת? נראה לך?

השקפת העולם שלך מתעלמת מכל אותם משפצים שלוקחים מכוניות ישנות ומשנים, משדרגים ומעדכנים אותם עד בלי הכר וברמה הגבוהה והמרשימה ביותר (ראה ערך התוכנית ״אוברול״ או ווסט קוסט קאסטום). כי לא כל אחד רוצה לנסוע במכונית שנראית כשיחזור מדויק של פעם, אבל גם נוסעת כשיחזור מדויק של פעם. וכאלו יש רבים מאוד בעולם. אני משוכנע שהם ישמחו לשמוע שיש להם גנים יהודים מובחרים...

כן, אתה צודק. יש גם שמאלתרים, קומבינטורים מעגלי פינות. ״גרושניקים״ על כל המשתמע מכך. תתפלא, כאלו יש לא רק ישראלים. הם קיימים בכל העולם (הקובנים אלופים בזה, אבל לא מאותן סיבות). גם אני לא מאמין בדרכם ובדרכי הקיצור שלהם. אבל אני לא כופה את דעותי עליהם.

בסופו של דבר, איש באמונתו יחיה ויש מקום לדעות ולהשקפת החיים של כולם. במיוחד בתחום שלנו.

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם
התמונות ...

שתי המכוניות הללו הן של אותו הבעלים? שלח לי בפרטי כתובת מדוייקת. תודה.

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

פורסם
לא הטנדר נמצא בבאר שבע והשני באשקלון ...

נכון:mm_yeah:

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם
היי און הנה הכתובת של הטנדר.

רחוב תוצרת הארץ באזור התעשיה , מול מוסך רנו באר שבע .

(תראה מה השם של הרחוב ...)

תודה! נחכה שרענן יחזור מהביקור שלו באנגליה ושהעניינים שם בדרום ירגעו קצת וננסה לקפוץ למקום.

חבר צוות פיברקלאב.

פורסם
אם כבר אתה מתמחה בעבודת פייבר גלאס למה שלא תבנה תיבות תהודה לרמקולים במסגרת המרווח הקיים וכל

תקבל צליל עשיר יותר ומראה נקי יותר? - רן

הכוונה לבנות ממש קופסת תהודה ריבועית שתשתלב ולא רמקול תלוי על קיר,

אלה אם התמונה מטעה ואני מפספס משהו - רן

אז רן, במיוחד בשבילך, צילמתי את הרמקול המותקן על הדופן האחורית.

בבקשה:

1. הרמקול, כפי שהוא מחובר על הדופן, מוטמן בדופן ולא על הדופן.

2. מהזווית הזו ניתן לראות שחלקו הפנימי של הרמקול נמצא בתיבת תהודה טבעית, "בבטן" של דופן המכונית ורק החלק החיצוני בולט.

אגב, תנאי השירות שלי השתפרו פלאים מאז חיבור הרמקולים והרדיו. אני שומע מוזיקה ונהנה יותר מכל רגע! :lol:

תמונה 124.jpg

תמונה 125.jpg

חבר צוות פיברקלאב.

פורסם

זהו התמונות מהזווית הנ"ל טובות יותר וברורה הטעות שלי...העבודה כרגיל איכותית ואל תחביא

את הפייברגלאס כי בקרוב מאוד תצטרך לטפל באיזה צלקת של המפלץ שנימצא בניתוח כרגע...רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

מחויבויות קודמות מעכבות את ההתקדמות בשיפוץ, אבל דברים קטנים כן קורים.

1. דרך המחסן שלנו בחדרה, "הזמנתי" יוניט בקרה לתקלה במערכת הבלמים, זה המורכב על המפצל. המקורי שלי לא עובד כמו שצריך ומראה בעיית בלמים תמידית. בהזדמנות קרובה, נחליף אותו.

2. הפגוש האחורי המקורי בנוי משלושה חלקים: שתי יחידות של פגוש בצדדים ומדרך המתחבר בין שני הפגושים, זאת לשם הקלה על טיפוס הנוסעים לתא המטען (ולשם כך גם קיימות "האוזניים" בחלקה העליון של הדלת האחורית). מאחר שהסעת נוסעים בארגז אינה מותרת יותר, על פי חוק - אין טעם, עניין ויופי לקיום המדרך.

3. הכיוון הוא משהו בסגנון דומה: פגוש מפוצל (אבל ללא המדרכים בחלק העליון, כפי שמופיע בדוגמא זו). כאן גם ניתן לראות את האוזניים המדוברות.

4. לרענן יש חברים טובים שעוסקים במתכת, אז הוא לקח על עצמו את פרוייקט הבניה מחדש של הפגוש האחורי. מסתבר שהחבר הזה שלו, שנקרא לו בשם הקוד "י", לקח את הנושא ברצינות וראשית הוא העלה את מידות הפגוש בשרטוט. אז או שהוא חולה נפש יותר מאיתנו, או מקצוען יותר מאיתנו. או שניהם...

תמונה 131.jpg

01072010064.jpg

IMG_7994.jpg

תמונה.jpg

חבר צוות פיברקלאב.

פורסם
איזה חוק יש נגד הסעת נוסעים בארגז.

אריק

למיטב הבנתי, אסרו הסעת נוסעים בארגזים של כל סוגי הטנדרים, אלו שבעבר הורשו בכך. עניין של בטיחות.

תקן אותי אם אני טועה ואתה יודע אחרת.

חבר צוות פיברקלאב.

• תוכן חדש...