Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי און התכוון שהפייבר בקורות כבר יוצר סוג של תיבת תהודה ולכן לא חייבים לבנות אחת מעץ. (און, תקן אותי אם אני טועה)

"גם בעיטה בתחת נגמרת בצעד קדימה"
פורסם
הכוונה לבנות ממש קופסת תהודה ריבועית שתשתלב ולא רמקול תלוי על קיר,

אלה אם התמונה מטעה ואני מפספס משהו - רן

רן, לא הגיע הזמן לבדוק את המספר במשקפיים? :wink:

לדעתי און התכוון שהפייבר בקורות כבר יוצר סוג של תיבת תהודה ולכן לא חייבים לבנות אחת מעץ. (און, תקן אותי אם אני טועה)

אתה ממש לא טועה. לא רק זאת, אלא שגם יריעות הסקנן-סקין מוסיפות ואוטמות ומשפרות את הצליל.

הרמקול שקוע בתוך הקורה ולא תלוי חיצונית. זו תיבת תהודה.

וזה, במשפט אחד וקולע - בדיוק המצב! תודה.:-D

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם

אני מודה: אני אוהב את החישוקים המקוריים של הטנדר שלי. הם מזכירים לי נשכחות ומעלים ניחוח של פעם. אבל מצד שני, תוכנית העבודה והשיפוץ של הטנדר היא ממילא "קאסטום-מייד", וכאשר יוצאים בהנחה הזו, אפשר ורצוי להחליף גם חישוקים. הדבר מקובל מאוד בתוכניות השיפוץ הנפוצות בארה"ב ובדרך כלל התוצאה מרהיבה לעין.

אז הבוקר הגיע רענן עם החישוק הניסיוני שהוא לקח עבור הסטיישן שלו וחיש מהר הרכבנו אותו בכדי להתרשם מהתוצאה. מאוחר יותר קיבלתי לבדיקה, מחברי ב-"פיטס-סטופ" עוד סט חישוקים לבדיקה. מחר נשים על החישוק צמיג ונראה איך הוא נראה מורכב. בינתיים - להתרשמותכם:

תמונה 122.jpg

תמונה 123.jpg

תמונה 124.jpg

תמונה 146.jpg

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

פורסם

אישית אני לא רואה יופי בהתקנת מגנזיום חדיש על רכב אספנות אלא אם הגנטים בעיצוב רטרו או לפחות עמוקים ונותנים מראה רחב.

אם מרווח החורים זהה לפורד הייתי שם גנטים של פורד ברנדה עם טאסות מקוריות.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
אישית אני לא רואה יופי בהתקנת מגנזיום חדיש על רכב אספנות אלא אם הגנטים בעיצוב רטרו או לפחות עמוקים ונותנים מראה רחב.

אם מרווח החורים זהה לפורד הייתי שם גנטים של פורד ברנדה עם טאסות מקוריות.

אני +1 עם אופיר.

אם כבר תחפש ג'אנט עם אופסט ואולי נגיעות של שחור, אבל גאנטים של "אוטו-דיפו"? מוריד מהרמה הגבוהה של השיפוץ הזה!

במיוחד שהסרן האחורי של הרכב הזה חייייב ספייסרים כדיי שהטנדר יקבל מראה קרבי (ד'א למה הסרן האחורי בסוסיתא/רום 10 סמ בתוך בית הגלגל?) ועם הגאנטים האלה זה לא יקרה.

פורסם

האמת שזה יפה, אבל כמו שאמרו קודמי לפי דעתי צריך משהו עם יותר אופסט.

אני הייתי הולך על ג'אנט שחור וחישוק ניקל מסביב.

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

פורסם

אני חייב להצטרף ל"עדר" - ג'אנטים כאלו פשוט לא נראים טוב על הסוסיתא, דווקא המקוריים יראו לדעתי הכי טוב עליה. השיפוץ כל כך ב"טוב טעם", חבל להפוך אותו ל pimp my ride...

מצד שני, איש איש וטעמו :-)

פורסם

אם כבר אתה הולך על ג׳אנט הייתי הולך על ג׳אנט קלאסי יותר

כמו ה: minlite שמורכב אצלך על הלוטוס סופר 7 רק יותר

גדול ורחב,אפילו ספייסרים לא יזיקו.

אבל ג׳אנטים סינים מאוטו דיפו יורידו את הרמה של השיפוץ וחבל.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם
צ'יפ פוס בשיפוץ שמזכיר את שילוב הצבעים ברום שלך.

http://www.youtube.com/watch?v=mJMwGvwmpPA&feature=g-hist

ואם להיות מדויק: צ'יפ פוס הגדול בשיפוץ שנתן לי את ההשראה לשילוב הצבעים ברום שלי...

ואני גאה לכתוב שאחד ה"יועצים" שלי בנושא הצבע היה לא אחר מאשר מיץ' (אם אני זוכר נכון את שמו) לנזיני - מי שהיה אחראי בלא מעט תוכניות לנושא הצביעה החיצונית.

17062011889.jpg

17062011894.jpg

חבר צוות פיברקלאב.

פורסם

תענוג לראות עבודות של "צ"יפ פוס הגדול"8)

בשיפוץ הנ"ל הם צובעים את החלק התחתון בגוון אפור כהה יותר.

חשבת בכיוון?

Rikshanoam-R

פורסם

אני שותק, לא תשמעו ממי מילה, לא על מקוריות, לא על רוח התקופה, לא על מידת ההתאמה,

כלום, דממה, שקט רועש, ששששששששששששש הס, דג, מממממ -רן

the_mute.jpg

stock-illustration-6094867-single-emoticon-mute.jpg

mutesmiley.gif

silent%2Bsmiley.png

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...