Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל אם אתם קוראים את זה אז כבר תודה לכם!!!!

אני ממש לא מבין ברכבים, לי כיום יש רנו קנגו ידנית מהחברה והיא לא ממש יכולה\רוצה לנהוג ברכב ידני.

הרכב ישמש אותה לנסיעות יומיות קצרות (מראשון לציון לבר אילן).

כמו כן האם כדאי לקנות מחברות הליסינג\טרייד אין וכו'???

מה שממש חשוב זה אוטומט ומזגן כמובן.

פורסם

יש כמה מכוניות כמו יונדאי אקסנט, טויוטה קורולה, סוזוקי בלנו (2002),מאזדה לאנטיס, פולקסווגן גולף וכו'

תחפש בעיקר רכבים יפניים כדי שלא תכניס את האוטו למוסך כול שבוע...

ותעשה חיפוש בגוגל, תכתוב רכבים עד 35 אלף ש"ח ותראה מה כותבים...

מקווה שעזרתי =]

אאדוי RS6 לנהוג פעם אחת ולחלום כל החיים

:|

פורסם

כדאי לכם לחפש פונטו ספייס במצב שמור - חיסכונית, לא יקרה לאחזקה, בטיחות טובה, מחיר המחירון מאפשר לקנות שנתון די מתקדם.

לגבי השאלה על מקום קניה -תחפשו מפרטי או תבדקו מה יש במלאי ב "טרייד מוביל".

כמה מחברי הפורום רכשו מהם פונטו ספייס עם נתונים טובים.

כמובן, לא לוותר על הבדיקה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

מצטער על ההקפצה של הנושא הישן פשוט לא היה לי זמן להתעסק עם הקנייה של הרכב וההריון של אשתי מתקדם משמע אני חייב להריץ עניינים.

מה דעתכם על היונדאי גטס? ראיתי שמחיר של 2005 2006 נכנס לי בתקציב.

פורסם

גטס לא ממש משתווה לספייס , פחות חסכונית(צריכה של משפחתומטית 1600) ופחות בטיחותית.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

כן אבל כל החיפושים שלי ביד 2 העלו חרס.

מאיזה שנתון לחפש?

והאם החלקי חילוף של הרכב הזה זמינים וזולים?

אני ממש לא מכיר אותו...

פורסם

הגטס אכן לא חסכונית כמו הספייס אם כי בנסיעה בין עירונית "הנזק" מצטמצם. אך בנוגע לבטיחות, דגם הGLS זהה ברמת הבטיחות שלו לספייס הן מבחינת המפרט הבטיחותי והן מבחינת ציון מבחן הריסוק.

בכל אופן היונדאי תהייה יותר אמינה (ז"א היא יותר "סובלנית" לאחזקה לקוייה, ולחלקים ונוזלים שאינם מומלצים ע"י היצרן), ואם הדרישה היא נטו התניידות יומית בתקציב x אז כן הייתי מחפש את היונדאי (שוב רק GLS) יחד עם חיפוש של ספייס ושל אחותה הקטנה- הפנדה. מכאן , בידקו את הרכב הראשון שיהיה במצב טוב, מתוחזק כהלכה, ללא פגיעות שילדה או עבר שכירות (שזה יהיה הפרמטר הקשה שחביפוש) ושתהייה נסיעה טובה ומזל טוב (על התינוק\ת :)).

לדעתי כאשר הדרישות הן נטו רכב להתניידות, משנתון כמה שיותר מתקדם ועם אמינות טובה וללא יומרות או דרישות מיוחדות אחרות, הגטס עושה את העבודה מצויין,(מניסיון של שנה עם גטס שעברה בממוצע 3000 ק"מ +- בחודש).

בכל אופן ממש אין מה לפזול לכיוונים מוזרים כמו הבלנו מחד או הגולף מאידך. (כמובן אם אני מבין נכון ע"פ הכיוון של הגטס, שאתה לא מתעניין ברכב משפחתי).

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

ממליץ לך גם על הספייס. אני מצאתי 2005 אוטו' יד 1 עם 75K ק"מ. ב32 אלף. אחלה אוטו. חסכוני בדלק.

תעשה חיפוש ביד 2 על רכבים עד 35 אלף אוטו' תראה מה יש ומה נראה לך הכי מתאים. אם אתה לחוץ לרכב פשוט תלך על מה שנראה לך הכי כדאי. אפשר למצוא מציאות. אבל הכי חשוב להיות מהיר כבר קרה לי שרכב שרציתי לראות נמכר אחרי שעתיים....

בקיצור בהצלחה ומזל טוב

פורסם

חשבתי על עוד 2 כיוונים.

1. אולי לקחת את האלטו האוטומטית ולקחת מימון\הלוואה קטנה.בחישוב של מכירה עם קצת ק"מ ויד ראשונה פרטי לאחר שנתיים|+- לא נראה לי שההפסד פה הוא גדול מידי

2.יונדאי אטוס.ראיתי שזה רכב שכמעט לא נוסעים עליו.

מה אתם חושבים?

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...