Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום היקרים!

הייתי רוצה להתייעץ אתכם בנוגע למערך הטכני של חיל האויר.

אז ככה,אני משרת כלוחם בגדוד הנדסה טיפה יותר משנה וחצי, וחברה שלי אמורה להתגייס בדצמבר הזה (יש זמן).

היא עשתה בבית הספר את המסלול הטכני של חיל האויר-מכיתה ט' עד י"א. בכיתה י"ב פרשה מהמסלול לאחר מאבק עם הגורמים המעורבים בזה.

לפני כחודשיים קיבלה מנילה שבה מופיעים מקצועות טכניים בחי"א, בחייל המודיעין וגם מקצועות התנדבותיים כמו אב"כ,מג"ב,קרקל וחייל התותחנים.

מיותר לציין שהיא ממש לא רוצה להתגייס למערך הטכני של חיל האויר בגלל סיפורים ששמעה מאנשים ששרתו שם.

השאלה שלי אליכם היא לגבי התפקיד במערך. אם מישהו יוכל להסביר לי בערך איך זה עובד כי אני לא מתמצא כ"כ בחי"א אני אשמח.

כמו כן,אם קורה והיא שובצה לשם,איך יוצאים מזה? איך משנים שיבוץ?

תודה רבה ושבת שלום!

אבירן.

פורסם

אם היא תבחר באחת מיחידות ההתנדבות, עקרונית היא אמורה ללכת אליהן ובכך פתרה לעצמה את בעיית ח"א.

לגבי שמועות: אני בטוח שלכל יחידה יש את "קופת השרצים" שלה כמו גם את היתרונות שבה, כך שעל שמועות אין להסתמך.

יש פתגם האומר, עשית טוב לא יזכרו לך זאת - עשית רע לא ישכחו לך זאת.

במילים אחרות: בני אדם נוהגים לזכור את הרע ולהמעיט בערך הטוב. אני בטוח שבאותן יחידות שהיא שמעה רע עלייהן, ימצאו לא פחות חיילים שישבחו או לפחות יראו בפרופורציה את הדברים ויכולת הסתגלנות.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אני בטוח שכך הדבר,אבל היא לא רוצה למרות שלא התנסתה...

אני מקוה שנמצא פתרון

תודה רבה על התגובה!

פורסם

כאחד שלמד בטכני ובמזל לא התגייס למערך ושבערך כל החברים שלו כרגע במערך, יש ממש מקצועות בודדים שאולי היא לא תתבאס מהם.

בכללי, אם יש לה אפשרות, שתתרחק מזה.

פורסם

בואו לא ניסחף, רבותיי.

את עמדתי בנושא כבר הבהרתי בעבר, כל כמה חודשים יש פה דיון שהולך לכייון הזה.

אני ממליץ שתעברו על השרשור הזה, שהיה תמציתי למדי, ותסיקו את מסקנותיכם בהתאם.

ד"א, פקידה אפשר להיות בכל מקום, במקומה של חברתך הייתי נזהר שלא ישבצו אותי בתפקיד כזה.

אם בא לה להתנסות במשהו טכני ואין לה בעיה עם שטח, יחידת האיכון של חיל התותחנים יכולה להתאים.

פורסם

מניסיון של חברים רוב הסיכויים שינסו לדחוף אותה לחיל האוויר,מה שממש לא מומלץ.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
עוד המלצה חמה לא להגיע למערך הטכני - מנסיון אישי שלי (גף מנועים חצרים)

כמו שנאמר מעטים המקומות במערך הטכני שבהם השירות הוא לא עבדות.

וזה עוד בין הגפים הטובים בבסיס.

אם לא התמזל המזל המזל בסופו של דבר כדי מאוד לא ליפול באחד הבסיסים הפעילים של חיל האוויר(כמו של הבחור ממנועים).

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תוכן חדש...