Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היוום, על הבוקר נדלקה לי נורת מנוע. בבדיקה שלי עם סורק תקלות OBD גיליתי שמספר התקלה הוא P1135 אך התוכנה לא ידעה לומר לי מה הקוד אומר.

בבדיקה ברשת גיליתי שמדובר כפי הנראה בתקלת חיישן האחראי על יחס אוויר דלק אך לא מצאתי תשובה חד משמעית. האם למישהו יש רשימת קודי תקלות של הרכב ומה כל קוד אומר?

מישהו יכול לבאר את רצף המספרים הזה למשהו שבני אנוש מסוגלים להבין?

מחקתי את התקלה ועד כה היא לא חזרה שוב. אני מניח שמדובר בתחילת מותו של חיישן כזה או אחר.

אשמח לעזרה.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם
היוום, על הבוקר נדלקה לי נורת מנוע. בבדיקה שלי עם סורק תקלות OBD גיליתי שמספר התקלה הוא P1135 אך התוכנה לא ידעה לומר לי מה הקוד אומר.

בבדיקה ברשת גיליתי שמדובר כפי הנראה בתקלת חיישן האחראי על יחס אוויר דלק אך לא מצאתי תשובה חד משמעית. האם למישהו יש רשימת קודי תקלות של הרכב ומה כל קוד אומר?

מישהו יכול לבאר את רצף המספרים הזה למשהו שבני אנוש מסוגלים להבין?

מחקתי את התקלה ועד כה היא לא חזרה שוב. אני מניח שמדובר בתחילת מותו של חיישן כזה או אחר.

אשמח לעזרה.

התקלקל לך חיישן חמצן קדמי אין תגובה ממנו. אם אתה מחליף שים רק חיישן חמצן איכותי או מקורי.

פורסם

תודה רבה חברים, עזרתם.

במקביל שלחתי את השאלה גם בפורום פיאט, שם קיבלתי תשובה מפורטת עם הסברים כיצד לבדוק תקינות החיישן והחיווט אליו.

לטובת הבאים אחרי, מצ"ב הלינק לשרשור בתקווה שיסייע להם.

האם ידוע ע"י מי מיוצר החיישן המקורי? בוש?!

תודה רבה.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

• תוכן חדש...