Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיז'ו 207 במחיר החדש: שווה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה כאן אומנם שרשור על ה-207 לפני שנה, אבל מאז דברים השתנו כשבגדול ה-207 הוזלה משמעותית ומתחרותיה התייקרו או שמרו על המחיר. ה-207 בגרסת טרנדי, 1600 סמ"ק אוטומאטית, שווקה בארץ ב-2008 ב-116 אלף שקל, אח"כ ירדה ל-108 אלף שקל, ולפני כשבועיים המחיר נחתך ל-102 אלף שקל (בגלל היורו). אף רכב קטן חדש אחר לא עשה את הדרך הזו. הפער בינה ל-308 הגדולה והמאובזרת יותר (אבל עם אותו מנוע וגיר) צמח ל-18,000 שקל לא מבוטלים!

על הנייר החבילה שלה היום הכי משתלמת: מנוע חזק של 120 כ"ס, בקרת יציבות עם 6 כריות, איכות חומרים משופרת, ארוכה ב-20 ס"מ מה-206 וב-25 ס"מ מהיאריס, טיפולים כל שנתיים או 30 אלף ק"מ, מערכת שמע טובה וגיר אוטומאטי רגיל כמו שצריך. צריכת דלק סבירה מאוד (14.3 לליטר משוקלל) ועיצוב יפה.

אין לי נסיון עם פיז'ו, ואשמח לשמוע ממי שמכיר את האוטו אם זו קנייה מומלצת ומשתלמת. אני לא מחפש "חדוות נהיגה" שהיתה ידועה ב-205 ו-206, אלא נוחות בנסיעה בינעירונית, בטיחות והוצאות אחזקה נמוכות.

תודה לעונים.

BMW i3s 2019

Hyundai Ioniq 5 4X4 2022

Still refueling: Cadillac Fleetwood 1958

פורסם

מהנסיון שלי עם הרכב הנ"ל, הוא אחד מהמרווחים בחבורה ומרגיש נוח מאוד על הכביש.

העיצוב החיצוני קצת מבוגר אבל זה עניין של טעם.

מבפנים הרכב מרגיש מאוד אלגנטי ומפנק ומאובזר בכל טוב.

תיבת ההילוכים מסרסת את המנוע החזר יחסית והרכב לא זללן אבל גם לא חסכוני יותר מדי.

ממליץ חל בכל מקרה לבצע נסיעת מבחן בתנאי הנהיגה היום יומיים שלך.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אנחנו במשפחה רצינו לקנות 207, לכן אני מכיר המון את הרכב.

אין אפשרות לסאנרוף!

אי אפשר לקבל את הרכב מהחברה עם סנארוף, רק עם גג פנורמי. אתה יכול להתקין סאנרוף בהתקנה מקומית.

זה נכון ל-2010, לא יודע מה היה בשנים קודמות. וזה מכיוון שיש ל-207 בגג קורות חיזוק שצריכים לחתוך במידה ומתקינים סאנרוף. לכן בחברה לא עושים זאת ורק בהתקנה מקומית.

גימור ספורט זה רק דגם 3 דלתות ידני. במקרה זה הדגם שאנחנו רצינו לקנות אבל אמרו לנו עד 3 חודשי אספקה והיינו לחוצים לרכב חדש.

• תוכן חדש...