Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רציתי לדעת אם שמעתם על שירות כזה: אדם אחד\חברה שיטפל בכל "התקלות המעצבנות", פחחות, חשמל וכדומה..

מעוניין להשקיע כמה אלפים ברכב, הבעיה שלי שקשה מאוד למצוא את החלקים ולהתרוצץ בין אנשי המקצוע השונים..

אני מחפש מישהו שיעשה הכל בשבילי, כמובן אני מוכן לשלם על השירות..

אוסיף שאני מאוד אוהב את הרכב ולא מעוניין להחליף (במחיר הרכב לא מצאתי שום דבר, גם לא אחרי שהוספתי 10 אלף)

אודה על כל תגובה.

פורסם

אני מאיזור חיפה..

לא חושב שבצ'מפיון יכולים לעזור לי, אלא אם כן יש לי סכום פי שלוש ממחיר הרכב. כבר ניסיתי בצ'מפיון בחיפה.. לא ידעו לתקן לי את הנעילה המרכזית, ולא את חלון הגג (רצו להזמין חדש מגרמניה בשני המקרים..) ושלא נדבר שעל טמבון קדמי הם רצו 9 אלף לפני צביעה והרכבה.. זה ממש לא מה שאני מחפש..

תודה בכל מקרה.

יכול מאוד להיות שמה שאני מחפש לא קיים.. אבל אני שואל בכל זאת :-)

פורסם

כמה אתה מוכן לשלם לאדם כזה ? (שיחפש, יזמין, ימשוך, יעביר הרכב וכו').

אם אין חלקים זמינים בפירוקיות, מן הסתם אמורים להזמין מחו"ל (בד"כ מ-ebay).

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

מה שאתה מחפש נשמע לך מורכב, אבל בעיקרון כל מוסך\פחח וותיק ידע לספק לך את השירות שאתה מחפש.

תחשוב על זה בצורה כזאת:

כשאתה עושה תאונה (חס וחלילה כמובן) אתה לוקח את הרכב למוסך אחד שהוא דואג לטפל בו, הוא יעביר אותו לפחח שיעשה את התיקון הדרוש למרכב\שילדה, משם הפחח יעביר את הרכב לצבעי, משם הרכב יחזור למוסך לסיום העבודה המכנית.

צריך רק למצוא מקום טוב ואמין שידע לטפל ברכב כמו שצריך.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אם אתה מצד אחד אוהב את הרכב ומעוניין להשקיע בו (לא דווקא כלכלית) ומצד שני לא רוצה לשלם המון בשביל שזה יהיה פשוט, מה שאתה צריך לעשות זה לחפש את כל הבעלי מקצוע שיעשו את זה במחיר נורמלי...

ללכת לחשמלאי רכב, מתקיני אזעקות, פירוקיות, מה שצריך.

Auto Emoción

פורסם

אני מצליח להשיג את החלקים בפרוקיות, יקר.. אבל אני מוכן לשלם.. הבעיה היא שצריך חלקים לדיאגנוסטיקה.. לדעת אם חלק מסויים תקין או לא.. אף אחד לא מוכן לתת לי חלק רק בשביל לבדוק.. אני לא מוכן לקנות חלקים מיותרים שאין לי מה לעשות איתם אח"כ כשמתברר שזאת לא היתה התקלה (קרה לי כמה פעמים כבר)

לכן אני צריך מישהו "מקומבן" שמכיר את התחום מכיר את האנשים ואולי יוכל לעשות את זה בשבילי..

אני מוכן להשקיע כ-6 אלף שקל ברכב.. הבעיה שיש מה להשקיע :)

וזה יכול להגיע ליותר.. אם אני לוקח את הרכב לצ'מפיון זה יעלה 50 אלף.. במוסכים אפשרי הדבר.. הבעיה שכבר עשרות מוסכים, מרכזי שירות ומתקיני אזעקות ומערכות למיניהם פשוט התנערו ואמרו ש"הם לא רוצים להתעסק בזה" (מדובר בנעילה מרכזית) וחלק הציעו נעילה חשמלית במקום ואקום (לא בא בחשבון), גם סאנרוף יש רק מקום אחד שמתעסק והוא רוצה מליונים(באפשרותי לקנות את כל החלון בשלמותו ב900 ש"ח מפירוק רק אין מי שירכיב..)

תודה רבה לכל העונים :)

פורסם

כל התגובות שלך כלליות שיש מה לתקן, בכל רכב שנמצא מעל 5 שנים על כביש תמיד יהיה מה לתקן (בלאי) אתה צריך לתאר מה הבעיות ברכב במפורט ואז אפשר יהיה לדעת לכוון אותך

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

הגיר מחליק, הלך ראש מנוע, הנעילה מרכזית, חלון הגג, לעשות פחחות וצבע, הבגאז' לא נסגר, חלונות לא עולים. צריך להחליף ציריות ואגזוז, לבדוק למה האזעקה גורמת לבעיות התנעה.

יש עוד מס' דברים לסדר אבל זה יבוא אח"כ.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
הגיר מחליק, הלך ראש מנוע, הנעילה מרכזית, חלון הגג, לעשות פחחות וצבע, הבגאז' לא נסגר, חלונות לא עולים. צריך להחליף ציריות ואגזוז, לבדוק למה האזעקה גורמת לבעיות התנעה.

יש עוד מס' דברים לסדר אבל זה יבוא אח"כ.

.

אמיר, איזה חוש הומור..

בכל מקרה אלה הבעיות שמציקות לי,

1) חלון הגג, בגלל ריפוד חדש בגג הפתיחה והסגירה הלכה קשה וחלון הגג נתקע, ניסיתי בכח וכנראה שברתי מסילות.. המנוע מנסה לעבוד (לפי הרעש) אבל משהו נתקע שם..

2) רווחים בטמבון קדמי ואחורי, בטמבון קדמי חסר חלק תחתון (מן מגן כזה, מי שמכיר את הרכב יודע איך זה נראה).

3) בקרת אקלים, עובדת, הבעיה כנראה מגעים, לפעמים צריך ללחוץ קצת יותר חזק וזה עובד. גם התצוגה נעלמת וכשלוחצים היא חוזרת.

4) נעילה מרכזית, בד"כ עובדת, 75% מהזמן בערך, הבעיה שכשמסובבים מפתח רק כפתור אחד עולה, כשפותחים את הדלת כולם עולים.. המון זמן אני נלחם לתקן ואף אחד לא מוכן להתעסק איתה...

אלו הן הבעיות ברכב,

אני מחפש אלקטרונאי מאיזור הצפון שיבדוק את ההלחמות במשאבת הנעילה המרכזית ויתן מבט על הבקרת אקלים, אני כמעט בטוח שחתיכת ספוג במיקום המתאים תעשה את העבודה..

שוב תודה לכולם חוץ מאמיר על התגובות.

פורסם

אם חדרה זה צפון, אז יש את "אלקטריק רכב" בכניסה לאיזור התעשיה הצפוני של חדרה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...