Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסתבכתי קצת בקניית הרכב.

התקציב שלי 75000 שקל, ועד עכשיו התעניינתי ברכבים הבאים:

סיויק החדשה - 2006

טויוטה קורולה - 2006

אולי אני עושה טעות וממקד את החיפוש שלי מדי. אבל אלו הרכבים היחידים שאני יודע שגם צריכת הדלק שלהם

טובה וגם העיצוב יפה בעיניי.

אני שוקל להכניס לרשימה גם מאזדה 3 ולהקל על החיפוש. מה ההפרשים של צריכת הדלק בין שלושת הרכבים?

ממליצים על עוד יפניות?

תודה.

פורסם

נו, איפה ההסתבכות?

זה שננעלת על שני דגמים זה מצויין. כל מה שנשאר זה להתחיל לסרוק את לוחות המודעות ולחפש את הכלה. בסך הכל מדובר על רכבים די פופלארים, צריך להיות מבחר די גדול של רכבים כאלו שזמינים למכירה.

אז איפה הסתבכת?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בעובדה שאין הרבה באיזור שאני גר בו (פתח תקווה), ואם יש - אז דורשים עליהם יותר מ 75000.

לאיזורים אחרים אין לי איך להגיע, כי - איזה קטע, אין לי רכב.

(ואין שום משפחה או חברים שקרובים באיזור, לצערי).

ב winwin בכלל אי אפשר לחפש לפי "סיויק חדשה".

פורסם

אל תחפש לפי "צורה חדשה" או "צורה ישנה" אלא לפי שנות מודל.

כיוון שיש לך בעיית תחבורה, נסה לברור כמה שיותר מוץ מהתבן עוד בשלב הטלפוני. אחת השיטות היותר טובות שאני מכיר לעשות את זה היא להתמקד מראש דווקא ברכבים עליהם מבקשים קצת יותר מהמממוצע. תתמקד ברכבים האלו, בקש לקבל כמה שיותר פרטים (היסטוריית טיפולים, צילום של רישיון רכב וכו') עוד בשלב הטלפוני ואולי תצליח לחסוך לעצמך כמה נסיעות מיותרות באוטובוסים.

אבל הכי חשוב - אל תתיאש ואל תתפתה לעסקאות מפוקפקות רק כי נמאס לך לחפש.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ב-2006 היו 2 דגמים לסיויק. הישן וזה הנוכחי שנמכר מאמצע 2006 עד היום.

בתקציבך יכנס רק הדגם הישן, הדגם החדש מהמודל המדובר נסחר סביב 85 אלף שקלים.

בהצלחה.

פורסם

אז תתמקח עם אלו שרוצים מעל המחיר , אם תקבל התחייבות על מנוע גיר שלדה בבדיקה , וקיזוז מהמחיר על הליקויים שימצאו (וימצאו) ככה שלא בעיה להגיע להסדר של מחיר מחירון .

ותזכור , שלפעמים שווה לשלם עוד כמה לירות יותר בשביל לא להתפשר ולקבל את הרכב עם המצב הטוב ביותר .

יש מלא הסברים ושרשורים מפורטים בפורום על קניית רכב משומש וכמה טיפים שם ממש עזרו לי בקניית הרכב הראשון שלי , תחפש קובץ של שאלות לטלפון , ומה לבדוק פיזית כשרואים את הרכב .

אני עם הטיפים האלה בסופו של דבר אחרי חיפושים של כמה חודשים רכשתי רכב ב15 אלף יד 3 עם פחות מ-100 אלף קילומטר מטופלת מסודר וללא תאונות , מציאה אמיתית .

הסבלנות משתלמת .

• תוכן חדש...