Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זימון למשפט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיכוי שאבא שלי יעבור טסט הוא אפסי, לא בגלל שהוא לא נוהג נכון, אלא בגלל שהוא לא מבין כמעט עברית, ולכן הסיכוי שהוא יבין משהו מהשיעורי נהיגה/תיאוריה שואף לאפס.

אבא שלי לא מעביר טוב הילוכים, בעצם הוא לא תמיד מוריד הילוכים.

עקב כך שלא היה לאבא שלי רישיון שנתיים גם הביטוח אינו תקף.

אבא שלי פשוט לא שם לב שהוא לא קיבל רישיון חדש, מבחינתו אחריי שאני שלחתי את הבדיקות הרפואיות שלו הוא יכל לנהוג.

אני מודה שאני טעיתי ולא התקשרתי למשרד הרישוי על מנת לבדוק שאכן הכל התקבל והכל בסדר אבל זאת קצת בעיה כשאתה חייל עם יציאות של 11-3.

מה הסיכוי שיוותרו לו על הלימוד נהיגה ויאשרו לו רישיון?

האם ישנה אפשרות של עירעור על המשפט?

קובי

פורסם
מה הסיכוי שיוותרו לו על הלימוד נהיגה ויאשרו לו רישיון? יש סיכוי

האם ישנה אפשרות של עירעור על המשפט? כן

תגובתי באדום.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

תגובה לנהגת שודים:לא בדיוק מפני שגם אם יש לנהג ביטוח בתוקף,היא לא שוא מפני שיש סעיף בכל ביטוח שמצמיד את תוקף הביטוח לתוקף רשיון הרכב/הנהג. אי לכך, האדון גם נסע שנתיים ללא ביטוח בתוקף.

פורסם

אני התייחסתי לנושא מבחינת החוקיות והאכיפה מצד משטרת ישראל וכיצד מתנהלים ההליכים של כתיבת דוח.

מבחינת המשטרה היא אוכפת עברות ביטוח רק במספר מקרים, כמו המקרה הנוכחי הזה של נהיגה ברכב לא רשיון תקף מעל שנה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
תגובתי באדום.

.

אם כך אני יכול ללכת מחר למשפט, להתפלל לטוב.

במצב הכי גרוע אני אצטרך לקחת עורך דין ולערער על התוצאה.

(אני לא מאמין שבשעה כזאת אני אספיק לדבר עם עורך דין, להגיע להסדר ולהציג בפניו את החומר)

קובי

פורסם

אתמול שאלת, קיבלת המלצות להתייעץ עם עו"ד. יכולת להתייעץ הבוקר ולהחליט. עו"ד גם יכול היה לדבר עם התביעה ולנסות לדחות את המשפט.

לבנות על עירעור זאת לא חוכמה - קודם כל כי עירעור עולה הרבה יותר ושנית, תצטרך להוכיח איפה שגה השופט לאור העובדות שהיו מונחות לפניו.

בוודאי שיש סיכוי, גם פרומיל זה בכל זאת סיכוי. תזכור שממול עומד תובע שמוערך ככל שהוא מביא יותר הרשעות.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אמיר

תודה רבה על העזרה.

אני פתחתי את השירשור היום, ולצערי במשך שעות הצהריים לא היה לי את המספר של העורך דין על מנת לדבר איתו.

השגתי אותו קודם בטלפון, והוא הסביר לי את הנושא.

כרגע אני מנסה לשכנע את אבא שלי שעדיף ללכת עם עורך דין.

קובי

פורסם

למתעניינים:

אתמול בערב (שעה 12+) לקחתי את הטופס של ההזמנה, כתוב עליו "הזמנה לדיון" האם יש הבדל בין הזמנה לדיון לבין העמדה לדין?

או ששניהם זה זימון למשפט?

על הטופס היה מונח עוד מכתב שאבא שלי פתח אבל בגלל שהוא לא מבין עיברית הוא לא קרא- במכתב השני כתוב שהדיון נדחה לעוד מספר חודשים. ולכן לא הלכנו לשם היום.

לגבי השופט- השופט הוא שלמה אטינגר נחשון.

מישהו מכיר?

קובי

פורסם

ישנם 3 סוגים של דוחות אותם שוטר יכל לתת:

1. ב.מ ברירת משפט דוח שבו ניתן לבחור האם לשלם את הקנס או להשפט.

2. אזהרה- ללא קנס ללא נקודות.

3. דוח הזמנה לדין- משפט.

זה הדוח שאותו אביך קיבל, אאל"ט אביך קיבל 2 טפסים בצבע כחול בהם מצויין תאריך המשפט המיקום והסעיף שבו הוא מואשם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אז אבי קיבל את האפשרות מספר 3 כן?

ככה שאין הבדל בין הזמנה לדיון ומשפט.

מה שאני רואה כרגע זה טופס שהגיע מבית המשפט השלום בפתח תקווה.

אני יחפש את הטופס שהשוטר נתן לאבי.

קובי

פורסם

אכן כן.

אביך קיבל מהשוטר שני טפסים בצבע כחול.

בטופס הראשון ישנם הפרטים של אביך, הרכב, פרטי השוטר שעצר אותו מיקום העברה וסעיף העברה שעליו אביך מוזמן לדיון בבית משפט.

בטופס השני ישנו "הטיעון לעונש":

1. מודה בכל העובדות המפורטות בכתב האישום.

2. מבקש/ת שבית המשפט יקל בעונשי מהסיבות המפורטות להלן:.....

ל'

• תוכן חדש...