Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בהנעה של המיני :(

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לצערי הרב היום חוויתי בעיה בהנעה של המיני ואני זקוק להמלצות/כיווני חקירה.

הנה הסיפור:

היום הנעתי את המיני כבכל כמה ימים והיא הניעה בלי בעיה (עם קצת צ'וק) הכל הלך מ-ע-ו-ל-ה :)

הייתי צריך לסוע לעשות קצת סידורים ולקחתי את המיני כדי שתזוז טיפה.

נסעתי והכל היה בסדר, עצרתי במיקום ראשון והחנתי, בחזור המיני הניעה שוב פעם כמו שצריך.

בפעם השניה שעצרתי והחנתי, המיני סרבה להניעה.

המנוע הסתובב, והיה רעש של ניסיונות התנעה אך ללא הועיל. עם/בלי צ'וק ועם/בלי לחיצה על הגז המיני לא הניעה.

נתתי לה לנוח כ-10 דקות ועדיין לא הסכימה להניעה. במקרה החנתי בירידה והחלטתי לנסות את מזלי בירידה (למרות שהנחתי כי זה לא קשור כי סטרטר היה), ושוב פעם המיני לא הניעה.

בסופו של דבר החלטתי שאני הולך עם הסטרטר עד שייתקע, ופעם ראשונה הוא נתקע (התחיל לצווח) ומיד לאחר מכן נתתי סטרטר בשנית והרכב הניע.

צריך לציין שבכל התהליך לא יצא עשן מתא המנוע ו/או מהאגזוז

עכשיו הנה כמה נתונים שעלולים לעזור במציאת האשם בתקלה:

1) חוסר בדלק/אוויר - הקרבורטור שופץ לפני כמה חודשים ע"י צביקה כך שזה יורד מן הפרק

2) מנוע התחמם - רק לפני שבועיים החלפתי לרדיאטור אלומיניום חדש שהזמנתי ומלאתי את הרדיאטור במים ייעודיים איכותיים.

3) כבלי ההצתה חדשים

4) היה סטרטר

אם הייתי צריך לנחש (אבל אני לא מכונאי ואפילו לא קרוב ככה שיש מצב שאני טועה), זה או הדיסטריביוטור או הקויל הצתה שלא עבד כמו שצריך ולא יצר הצתה מספקת.

אשמח לדעות/הכוונות.

תודה רבה,

נאור

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

ומה עם הפלאגים? גם הם חדשים? -אצלי הייתה תופעה ב-BX הכחול- פתאום סירב להניע! לאחר, שהחלפתי פלאגים- האוטו חזר להניע! אז, לך תדע...:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

תבדוק משאבת דלק.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

תנקה את הדיזה ששואבת דלק עם חוט ברזל מאוד דק. לפעמים נתקע איזה לכלוך קטן והיא מסרבת להניע.

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

פורסם

שלום רב !

אני הולך בעקבות אופיר, בדוק לחץ דלק ממשאבת הדלק, ובדוק באם קיים מסנן דלק שקוף , באזור משאבת הדלק או נהקרבורטור, איני זוכר אם היה כשטיפלת אצי בקרבורטורף בדוק באם הוא ריק בעת ניסינות ההתנעה, ובדוק צנרת דלק יבשה באזור משאבת הדלק, הגורמת ליניקת אוויר, או לנשאבת דלק שמתחממת, וסובחת מסתימת אדים כשהיא חמה.

צור קשר טלפוני במקרה הצורך, כמדומני שהמפלג אצלך אלקטרוני, בדוק מגעי חשמל רופפים, באזור סליל ההצתה.

בברכה, ותמיד לשרותך.

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

לדעתי אתה צריך להסיף נגד על הכויל

עם הדלק מגיע תקין

(פתח יומן שיפוץ מיני במקום כל שבוע שאלה חדשה )

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

היי כולם,

היום אני אבדוק את הנושא של משאבת הדלק, בכל מקרה כבר בדרך להזמין חדשה "על כל מקרה" (אני כבר אזמין משאבה חשמלית נראה לי).

כבר ביצעתי היום הזמנה של קויל חדש ופלאגים חדשים.

אריה,

המיני כבר משופצת, בכל פעם יש איזה משהו קטן. אבל בהחלט אני אפתח שרשור שיכלול את הכל.

פשוט בדר"כ כאשר פותחים שרשור חדש יש יותר אנשים שנחשפים לשאלה ובדר"כ גם מקבלים תשובות יותר מהר ומכמות גדולה יותר של אנשים.

נ.ב

האם עדיף להזמין משאבה חשמלית או מכנית? ואם חשמלית אז Solid State או לא?

אחלה יום,

נאור

פורסם

נאור שלום רב !

חבל שלא התיעצת איתי טלפונית.

משאבת דלק המלצתי רק מכנית, חשמלית מסוכנת ברכב זה, ועלולה לגרום במקרה של הצפה , לשריפת הרכב וחבל, ראה הוזהרת !!

בנוסף בדוק תחילה לחץ דלק ממשאבת הדלק, ובדוק באם למסנן הדלק יש דלק, צור קשר טלפוני ותקבל הנחייות טלפוניות און ליין לסדר הבדיקה הרצוי, במטרה למנוע החלפת חלקים מיותרים ולא מחוייבי המציאות.

בברכה

צביקה

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

היי

היום זה קרהנ בשנית, בנסיעה מנהלתית של 90 קמש מבת ים להרצליה.

בכניסה להרצליה הרכב התחיל לגמגם בגז ראשוני ואז אחרי לחיצה חזקה יותר על הגז הרכב הפסיק לגמגם

הצלחתי להחזיק את הרכב אבל אחרי כמה רמזורים הוא נכבה. לאחר 30 דקות שננתי לו לנוח הוא

הניע בסדר. חשוב לציין שהמנוע לא היה חם יתר על המידה.יש הצעות?אני אוסיף ואומר שהגמגום נראה כאילו הגיע מחוסר דלק, כאילו המנוע נחנק.

אם הייתי צריך לנחש ואני לא מומחה זה קרה בגלל גזים שחזרו ממערכת הפליטה או לחלופין שהדלק לפני שנכנס למנוע התאדה

נ.ב

סלחו לי על שגיאות הכתיב, כל ההודעה. נשלחה מהפלאפון שמחליט להחליף מילים ולתקן איפה שלא צריך

פורסם

נאור שלום רב !

בחשד בוא בלחץ דלק לקוי ממשאבת הדלק, שנובע שנובע מסתימות בצנרת הדלק מהטנק ועד למשאבת הדלק, יש לבדוק אפשרות למסנן דלק סתום, צנרת דלק יבשה ובלוייה, ויונקת אוויר, ו/או משאבת דלק שמתחממת ומספקת אדי דלק במקום דלק, או שהיא סיימה האת חייה.

אתה מוזמן ליצור קשר איתי, לבדיקה מעמיקה יותר.

בברכה

צביקה

פורסם

נאור בדוק גם אם הדיסטרבוטר מחוזק כהלכה וההצתה מכוונת!

ואם אין סדק בפלסטיק של ראש הדיסטרבוטר,

וגם אני מסכים שהדלק הוא החשוד העיקרי, את הבדקות שהצעתי למעלה

עשה רק כדי לשלול דברים אחרים הן פשוטות יעילות וחוסכות הרבה צרות-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...