Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

קניתי מאיבאיי מסך מראה 7" למצלמת רוורס

למסך יש 2 חיבורי וידאו ושלוש חוטים שיש לחבר.

חוט אדום 12V+

חוט שחור-

וחוט כחול שאין לי מושג למה הוא, מישהו יודע?

בדקתי וזה לא ignition, חיברתי אותו לבדיקה וכשאני נותן לו 12V המסך כבה

תודה!

זה הקישור למסך:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=140409262798&ssPageName=ADME:X:RTQ:US:1123

וזו התמונה

ViewPicture.aspx?Key=d0a54e01-644e-452a-a3de-23a9c730460e_4884c76d-c3c6-4df2-88cc-1cd5d56acdee

עוז1.jpg

פורסם

נראה לי שזה החוט שמחובר לאור הרוורס כדי שידלק בזמן הכנסת הילוך האחורי .

כמו החוט הירוק,כחול שמתחבר למגבר ומדליק אותו.

נראה לי ולכן תחכה לעוד תשובות

מי שלא נהנה מהחיים לא יודע לחיות !

פורסם

את המצלמה אני יודע שמחברים ככה:

את החוט של ה + מחברים לחוט של + של האור רורס, ואת המינוס לכל מינוס שבא לך

עכשיו את המסך אני לא בדיוק זוכר איך מחברים, נראה לי שפשוט מחברים פלוס ומינוס רגיל כי אחרי דקה או שתיים שהמסך לא נמצא בשימוש הוא נכנס למצב שינה כזה, או שמחברים אותו כמו את המצלמת רורס.

כל מה שאמרתי בערבון מוגבל אני פשוט לא זוכר, מחר אני ישאל את אחד החברים שלי שהוא מתקין ואני יכתוב לך פה איך מחברים

פורסם

את המצלמה אני יודע איך לחבר גם את המסך הבעיה שלי היא עם החוט הכחול הזה שכתבתי

פורסם

במסך חבר את ה+ אחרי הסוויץ, ואת המינוס למינוס.

היית אמור חבר את המצלמת רוורס כמו שאמרת ל+ של האור רוורס ואת המינוס למינוס אבל כניראה במקום לחבר את ה+ של המצלמה לאור רוורס אתה צריך לחברו לחוט הכחול.

החוט הכחול כניראה הוא פיקוד + להדלקת המצלמה.

יכול להיות שהכחול הוא מוציא מתח פיקוד + בשביל להדליק את המצלמה במקום לחבר לאור רוורס, ולמעשה הפעלת המצלמה היא לא אוטומטית אלא ידנית במסך, ואז ברגע שאתה לוחץ על הכפתור במסך להדליק את המצלמה החוט הכחול מעביר + למצלמה והיא נדלקת ללא העברה לרוורס.

בדרך כלל יש חוט ירוק שהוא מתחבר ל + של האור רוורס ואז עם העברה לרוורס המסך ניכנס למצב AVIN, כניראה שבמסך הזה אין בו אפשרות כזו שיהיה אוטומטי עם העברה לרוורס ורק אז המצלמה תידלק, אלא ידנית בלבד.

כניראה שאצלך זה איך שתלחץ על הכפתור במסך אז המצלמה תדלק בכל מצב נסיעה, ואינו אוטומטי.

על אחריותך בלבד, גם אני התקנתי מסך דומה לשלך מסך נגיעה.

פורסם

גם בקישור כתוב שהמצלמה לא עוברת במצב אוטומטי לAV.

לדעתי הכי בטוח זה לא להשתמש בחוט הכחול, אלא לחבר את המצלמה ל+ של האור רוורס ואת המינוס למינוס, ורק כשאתה נימצא במצב רוורס אז תוכל ללחוץ במסך על AV והמצלמה תפעל, אם תיסע קדימה לא תהיה תמונה מהמצלמה(כי היא לא מקבלת מתח).

אם אתה מעוניין להפעיל את המצלמה גם כשאתה נוסע קדימה(אני לא רואה בכך צורך) אז בדוק בעזרת רב מודד אם החוט הכחול מעביר פיקוד + בזמן שאתה נמצא על מצב AV של המצלמה.

אם יש פיקוד + בחוט הכחול בעת כניסה למצב AV, אז תחבר את הפלוס של המצלמה לחוט הכחול ותמיד תוכל להפעיל את המצלמה.

פורסם

שאלתי את חבר שלי,

את המצלמה חבר + לזרם של הסוויץ, את המינוס למינוס

את המצלמה תחבר פלוס מינוס לאור רוורס, ומהמצלמה יוצא חוט ירוק או כחול אצלך, חבר אותו לחוט הכחול של המסך, ככה זה אמור לעבוד.

שאלתי אותו, תנסה (על אחריותך בלבד) ככה אני זוכר שחיברתי ברכב של חבר שלי.

פורסם

omrishalev תודה אבל כבר הסתדרתי

את ה+ לפלוס מינוס ל- ואת החוט הכחול לפלוס של המצלמה, זה הפיקוד שממתג את עדיפות הכניסת וידאו של המצלמה, שבזמן שהמסך כבוי או דולק בכניסת וידאו השנייה, ומכניסים לרוורס אז המלצמה היא בעדיפות והמסך יראה את המצלמה

תודה לכל העוזרים

לגבי מי ששאל על איבאיי אז כן הם אמינים ובמחירים הרבה יותר זולים מבארץ

לדוגמא המסך עלה לי 178 ש"ח והמצלמה גם במחיר מיזערי, פשוט צריך קצת לחפור באתר ולחפש את המוכרים עם הפידבק הגבוה יותר

• תוכן חדש...