Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה. ראיתי פיאט אונו 1400. הבעיות שמצאתי הם.

אטם קארטר נוזל. אני מכווה שהמחזיר שמן בסדר. ניראה לי שכן.

תושבת מדחס מזגן שבורה. הוא מביא לי את המדחס ביד.

חלודה קצת בדלת ובמיכסה מנוע. לא רציני.

האוטו ניראה בסך הכל בסדר.. בפנים נחמד. בחוץ הצבע מקורי . יש טסט עוד חודש. המנוע עובד בסדר . אין רעשים או משהוא. השמן ניראה נקי. המים מים ירוקים.

בעיקרון. ניראה לי האוטו. פשוט בד''כ שאני רואה אוטו / אופנוע אבא שלי בא איתי. הוא לא יכל לבוא. ביגלל זה אני מהסס. הוא רוצה 3200. אפשר טיפה לדבר על המחיר. מה אתם אומרים? להוריד לו קצת על הבעיות ולכחת את האוטו?

ד''א ברור לי שזה לא אוטו חדש. אני לא מצפה לאוטו מושלם. היעוץ רק ביגלל שאבא שלי לא באיזור.

פורסם

עוד חודש צריך להעביר טסט, מלבד תשלום אגרת רשוי ותשלום עבור בדיקה יתכן שימצאו עוד דברים לא בסדר, ויהיה צורך לתקן !

תחשוב האם זה כדאי ?

לתקן את המזגן (בקיץ רצוי) גם עולה כסף.

לדעתי לא כדאי.

פורסם

אם יש באפשרותך לקחת את הרכב למוסך שאתה מכיר, רק להעריך את עלויות התיקונים - זה ייתן לך קצת מושג על העלויות ועל זה תצטרך להוסיף גם עלות רישוי שנתית.

אבל גם אני חושב שעדיף לשלם קצת יותר, ולקבל רכב שהמזגן בו תקין ושיש לו טסט לכמה חודשים לפחות.

alfa 156 2.5.

פורסם

צודקים. בסופו של דבר אני יגיע לאותה העלות +- של רכב שעובד כמו שצריך. לא חשבתי על זה.

תודה רבה. עידו.

• תוכן חדש...