Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך לשפשף? (קיר)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

2 בעלי מקצוע שדיברתי איתם ייעצו לי לשפשף אותה, יש לי נייר שיוף 120 אבל מהנסיון שעשיתי השכבת צבע עבה מאוד ויקח הרבה זמן לשפשף את זה, אין כלי חשמלי בשביל זה?

כבר לא 205, גם לא 106...

Golf Generation 2002

פורסם

בטח שיש כלי חשמלי, הוא נקרא משייף חשמלי. אפשר לקנות בהום-סנטר/אייס ושות' אחת פשוטה די בזול והיא תעשה את העבודה.

שתסיים לשייף את התקרה, אל תשכח להעלות תמונה שלך לפורום.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אפשר לשפשף(שזאת הדרך הקשה יותר לטעמי משום שזאת תקרה) ואפשר פשוט לצבוע שכבה על שכבה עד שזה יעלם,יותר קל לצבוע עם רולר על התקרה מאשר לשפשף אותה,אל תשכח שתקרה מסיידים בפוליסיד ולא בצבע אקרילי.

בהצלחה ותקנה בן גיי או וולטרן כי אני מניח שתצתרך את זה.

פורסם

אוקי עדכון קטן :-P

אין מצב לשפשף את כל השמש הזו, הצבע לא יורד! דקה של שפשוף באותו מקום ואין כמעט שינוי.

אני אצבע את החדר בצבע צהוב קרם, יותר בהיר טיפה מהצבע של השמש. מה השלבים של הצביעה? האם לצבוע בלבן לפני שאני מתחיל עם הצהוב?

ומה לגבי חורים קטנים בקיר (מסמרים וכאלו) , יש חומר מומלץ ספציפית שכדאי לקנות, או חומר שפכטל לקירות, למלאות ולשעבור עם נייר שיוף עד שכל העניין משתלב עם הקיר?

תודה לכם!

כבר לא 205, גם לא 106...

Golf Generation 2002

פורסם

תסביר לי למה אתה מתעקש על שיוף כשסיוד זה הרבה יותר קל??

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

עידכנתי ששפשוף כבר לא בתכנון. אין אופציה לשפשף את זה ידנית, וקניית מכונה ייעודית לא בא בחשבון כרגע ככה ש נשאר רק הסיוד.

כבר לא 205, גם לא 106...

Golf Generation 2002

פורסם

למילוי חורים - פרופילה או משהו מקביל של חברה אחרת (לא גבס).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אם יש חורים גדוליםי אתה יכול להשתמש בחומר שנקרא צלוטיט לחכות שהחומר יתיבש,לשייף ואחרכך לעבור עם שפכטל אמריקאי לאחר מכן עוד שיוף עדין ואז צבע ,במידה והחורים הם קטנים שפכטל אמריקאי יספיק.

בהצלחה!

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

• אחראי פורום
פורסם

אני אצבע את החדר בצבע צהוב קרם, יותר בהיר טיפה מהצבע של השמש. מה השלבים של הצביעה? האם לצבוע בלבן לפני שאני מתחיל עם הצהוב?

החדר של הבן שלי היה צבוע בכחול, שתי שכבות של לבן העלימו כמעט לחלוטין את הכחול,

ולבסוף צבע עליון בגוון שמנת השכיח את הכחול לגמרי. יצא אותו גוון של שמנת כמו על קיר שהיה לבן.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אתה יכול לנסות להוריד את הצבע בעזרת אציטון.

אל תשפשך את הקיר משום שקשה מאוד להעלים "פגיעות" בתקרה.

פשוט תצבע ב2 שכבות עבות וזהו.

קובי

פורסם

תודה לכולם

עדכון!

קפצתי לאייס, קניתי שפכטל , בונדרול של טמבור ורולר. היום מלאתי את החורים שהיו עם שפכטל ושייפתי, אני מקווה מחר לסיים להעיף את הרהיטים מהחדר ואז להתחיל עם הבונדרול.

הבחור באייס אומר לצבוע את כל התקרה בבונדרול ולעבור גם על הקרניים של השמש שמגיעות לקירות, ושאין מה לשפשף את זה בכלל. רק בונדרול!

שכבה אחת של הבונדרול מספיקה לתקרה לפי מה שהוא אומר.

הוא צודק?

אני עוד לא נעול על צבע אז אם יש לכם רעיונות תציעו בכיף.. הריהוט שאני מכניס לחדר זה שולחן עבודה פינתי ארוך משהו בסגנון של 3.50 על 1.60 , אני לא מוצא משהו מוכן כנראה שזה יוזמן דרך נגר, צבע לבן!

כבר לא 205, גם לא 106...

Golf Generation 2002

פורסם

אתה יודע שבונדרול זה לא הצבע?

אחרי הבונדרול תצטרך לקנות צבע ולצבוע הבונדרול מגיע על מנת "לקשור" את הצבע לקיר במקומות שצריך.

אתה עושה עבודה כפולה, תקנה סיד ותצבע. סך הכל תקרה כשהשמש לא תהיה שם אף אחד לא יסתכל לשם.

פורסם

אני יודע שהבונדול שקוף, הוא רק מקשר בין הצבע שמן של השמש לבין הצבע האקרילי שאני אצבע את החדר. גם התקרה תצבע בצבע שונה (לא לבן)

כבר לא 205, גם לא 106...

Golf Generation 2002

• תוכן חדש...