Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך לשפשף? (קיר)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למילוי חורים - פרופילה או משהו מקביל של חברה אחרת (לא גבס).

מה רע בגבס ?

גם אני אמנם השתמשתי בפרופילה להרבה עבודות תיקונים נרחבות.

שזה עקב רטיבות בקיר. פתחתי את הסדקים שנוצרו מילאתי מחדש.

גבס לא היה מתאים לזה, אבל בשביל חורים של מסמרים ? למה לא גבס?

פורסם
אני יודע שהבונדול שקוף, הוא רק מקשר בין הצבע שמן של השמש לבין הצבע האקרילי שאני אצבע את החדר. גם התקרה תצבע בצבע שונה (לא לבן)

ידידי.כבר רשמתי לך קודם,תקרה צובעים בצבע סיד ולא בצבע אקרילי,הבונדרול מיותר לחלוטין,תחזיר ותקבל זיכוי.אם יהיה לך מזל,2 שכבות טובות יכסו את השמש ,אם אין לך מזל קצת יותר.

פורסם

תלוי בגודל החורים... בסך הכול אתה צודק,

אם זה חורים קטנים אין בעיה עם גבס,

הוא עדיין מצטמק יותר מפרופילה ושות' בזמן הייבוש, לדעתי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

עדכון קטן.. 3 ליטר סיד (5 שכבות לא מדוללות ועוד אחת מדולל) ועדיין רואים את הספריי, אני מאמין שעוד 2 שכבות לא מדוללות במים ולא יראו יותר את השמש. השתמשתי בבונדרול לפני. נקווה לסיים עם כל החדר מחר.

כבר לא 205, גם לא 106...

Golf Generation 2002

פורסם

חבל שביזבזת זמן על בובנדרול, למה לעשות שכבה שקופה כשאתה יכול לתת כבר שכבה עם גוון לבן שידלל את הצבע?

V8Driver ו- hans :

לא גבס, ואני ממליץ יותר על "צלוטיט" מאשר על פרופילה.

יותר רך וגמיש ולא נשבר.

עבדתי איתו על לא מעט קירות ששברתי והחומר חזק ומעולה.

אם זה חור קטן של מסמר פלדה למשל, אפשר לסתום אותו בעזרת משחת שיניים.

קובי

• תוכן חדש...