Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנוי לשירותי דרך - הכיצד ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

הנני מבוטח בחברת שירביט בחובה + צד ג' (גרירה שמשות וכו' ) וברצוני להחליף את חברת הגרירה בלבד .

לצעדרי שירביט לא יכולה להחליף חברת גרירה (כרגע עובדים עם ממסי) , ולא מוכנים לשמוע על חברת גרירה אחרת תחת הצד ג' שרשכתי מולם גם לאחר דו שיח עם מנהל המוקד ולאחר שנתקעתי עם רכבי בפעם הראשונה ונוכחתי לדעת כמה ממסי גרועים.

ברצוני להחליף את חברת הגרירה בלבד, ללא תלות בביטוח שלי , כלומר להיות מבוטח בחברת גרירה באמצעות התקשרות ישירה איתה.

האם הדבר אפשרי ?

אם כן מה המחירים בערך למנוי שנתי בחברה שמספקת שירותי דרך וגרירה בלבד ?

המלצות לחברות לשירותי דרך יתקבלו בברכה.

בריאות.

פורסם

ביטוח הגרירה שאתה רוכש, אינו במסגרת ביטוח צד ג' אלא תוספת נפרדת שאתה משלם עבורה בנוסף לצד ג'. בעת עריכת הביטוח יכולת לבטל את התוספת הזאת ולבחור שירותי דרך באופן עצמאי.

לרוב, חבילת התוספות כוללת גם ביטוח שמשות ונגן/רדיו וכיו"ב.

ההסכם של חברת הביטוח הוא עם ספק ספציפי של שירותי דרך בדיוק כפי שיש לה הסדר עם זגג מסויים ולא אחר, מסיבה זאת, אינה יכולה להענות לבקשתך להחליף.

אין לי מושג מה רע לך במ.מ.ס.י - כשהייתי צריך אותם, אני יכול לומר רק מילים טובות. מצד שני, תמיד ויתרתי על הצעת חברת הביטוח וביטחתי במ.מ.ס.י באופן פרטי.

רוצה אלטרנטיבות - חפש בגוגל. ההסדרים שיש לחברות הביטוח הם במחירים נוחים יותר מאשר אתה תקבל באופן פרטי.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

כל חברות שרותי הדרך עובדים באותה שיטה.

שניים נוספים שאני יודע עליהם זה :

שגריר

שלמה סיקסט

במקרה אתמול(ושלשום) נאלצתי להעזר בהם ולגרור את רכבי עם בעיה בקודנית.

הבעיה התעוררה בשבת ולאחר מספר שיחות איתם נקבע שיגיע גרר לקחת את הרכב למרכז שרות של פוינטר ב7-10 בבוקר יום ראשון.

ב7:30 הגיע ניידת שרות שלא הצליח להניע את הרכב. בשעה 9:30 לאחר דין ודברים עם המוקד שלחו גרר שהגיע ב 10:30

בכל אופן המחיר הוא 200-250 שח כך שגם יש משהו שממש מפריע לך אתה יכול לעשות מנוי עצמאית זה לא יקר.

פורסם
שלום.

הנני מבוטח בחברת שירביט בחובה + צד ג' (גרירה שמשות וכו' ) וברצוני להחליף את חברת הגרירה בלבד .

לצעדרי שירביט לא יכולה להחליף חברת גרירה (כרגע עובדים עם ממסי) , ולא מוכנים לשמוע על חברת גרירה אחרת תחת הצד ג' שרשכתי מולם גם לאחר דו שיח עם מנהל המוקד ולאחר שנתקעתי עם רכבי בפעם הראשונה ונוכחתי לדעת כמה ממסי גרועים.

ברצוני להחליף את חברת הגרירה בלבד, ללא תלות בביטוח שלי , כלומר להיות מבוטח בחברת גרירה באמצעות התקשרות ישירה איתה.

האם הדבר אפשרי ?

אם כן מה המחירים בערך למנוי שנתי בחברה שמספקת שירותי דרך וגרירה בלבד ?

המלצות לחברות לשירותי דרך יתקבלו בברכה.

בריאות.

אין שום בעיה לרכוש בנפרד שרותיי דרך,

ייתכן שיהיה באפשרותך עדין לבטל רק את הגרירה דרך הביטוח, תלוי כמה זמן עבר מתחילת הביטוח, הזיכוי יהיה עד 150 ש"ח לשנה שלמה.

מנסיון קודם אין כל בעיה לבטח רכב עם ביטוח צד ג, ללא גרירה, חלק מחברות הביטוח מאפשרות לבטל רק את הגרירה ולהשאיר את השמשות והמערכת.

לא מכיר את השרות של מ.מ.סי ואני דיי מופתע שאינך מרוצה, עד כמה שידוע לי מדובר בחברה גדולה וותיקה

ישנן יותר חברות, אך מישום מה אני זוכר רק את:

שגריר

דרכים

ממסי

עלות שרות חילוץ וגרירה בלבד צריכה לעלות כ 200 ש"ח,

תבחר חברה, תתקשר אליהם ותבקש לרכוש מנוי, תברר זמני המתנה לגרר והאם יש באפשרותך להזמין גרר פרטי ולקבל זיכוי כספי, דבר שיחסוך לך זמן המתנה במקרה הצורך.

דרך חברת הביטוח השרות יותר זול...אך אין אפשרות בחירה, כל חברת ביטוח מתחייבת לשווק רק חבילה של חברה אחת ובתמורה חברת הגרירה מתחייבת לתת שרות במחיר זול.

:idea: העיקר שיהיה יום נפלא :roll:

*** מחפש סאאב 95/96 או רכב קבריולט להגשמת החלום ***

• תוכן חדש...