Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ ברכישת רכב עד 25K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שבוע טוב לכל גולשי הפורום

אני מחפש לקנות רכב לעצמי כבר זמן רב ואיני מצליח להחליט

החלטתי להרחיב את התקציב , לחפש רכב בעל קילומטרז' נורמלי ( עד 150K-120K ) ושנתון מעל 2000

הכיוון הוא מנוע 1400 לחסכון בדלק. רכב בעל נוחות והנאה בנהיגה.

אני מחפש סקסו 2001/2

ישנה גם האופציה של גטס שהבנתי שבגלל שהן היו בהשכרה והשוק מוצף - המחיר שלהן נמוך בשנתון גבוה -

אך כמה זה משנה באמת? הבנתי שהן גם לא חסכוניות בדלק כלל.

בנוסף, פיאט פונטו ספייס - מדוע ממליצים עליה הרבה בפורום?

מה דעתכם?

peugeot 206 xs 1.6 '99

פורסם

אם אתה מחפש נוחות והנאה מנהיגה, אין לך מה להסתכל לכיוון של הגטס. סקסו תהיה עדיפה משמעותית בשני הפרמטרים, אבל מנגד היא צפופה ומיושנת.

רנו קליאו B תהווה חבילה טובה יותר מהסקסו - עדיין נוחה ומהנה, אבל פחות צפופה ובטיחותית יותר. דגם ה-1.4 ידני שלה מתאים בדיוק לדרישות שלך.

גם פיז'ו 206 עם מנוע 1.4 ותיבה ידנית תתאים היטב לדרישות.

פיאט פונטו היא אפשרות מצוינת נוספת בתקציב הזה, ומומלצת בגלל שהמחירון שלה ברצפה, אבל מקבלים מכונית מודרנית, בטיחותית, חסכונית ומרווחת.

נוחות הנסיעה וההנאה מנהיגה בפונטו נחותות במעט מהקליאו וה-206, אבל היא חסכונית מהן וזולה יותר לאחזקה - לשיקולך.

פורסם

חשוב לי גם שהאחזקה והטיפולים לא יהיו יקרים,

איך הקליאו B דיזל 2002?

שווה להשקיע בה את הכסף?

peugeot 206 xs 1.6 '99

פורסם

לא שווה להשקיע את הכסף במכונית, לא משנה מאיזה דגם. כמעט תמיד מפסידים כסף.

מצאת קליאו דיזל במצב טוב שאתה שואל? כשתתחיל לחפש תגלה שרוב רכבי הדיזל שיש בשוק לא עונים לדרישה שלך לקילומטראז' נורמלי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...