Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סתם דוגמא , המחוג כרגע אצלי על FULL TANK ועברתי מאז התדלוק 147 ק"מ....

אני לא חושב שיש מכונית אחת בה המחוג הוא באמת לינארי....

השאלה עם זה בנסיעה רצופה?

אצלי לדוגמא, נסיעה לחיפה (מנתניה) וחזרה בלי לכבות את המנוע, המחוג נפל טיפונת ממיכל מלא. ברגע שהרכב כובה ונידלק שוב המחוג כבר היה על 3/4.

זהו, זה קטע ממש מוזר ! בגלל זה אני שונא לכבות את המנוע! אני יודע שאם אני אכבה אותו, ואדליק אותו שוב, מד הדלק יפול !

בכל אופן, העובדה שמדי הדלק לא מדויקים היא באמת מעצבנת... :?

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

מה לגבי מדי דלק אלקטרוניים כדוגמת ביואיק לה-סייבר מהדגמים של 91 (אצל אבא של חבר שלי זה ככה) מד דלק אלקטרוני עם צג דיגיטלי, האם גם הוא/כדוגמתו בעל נפילות כאלה ?

פורסם
כמו שהסבירו לך, שיטת החישוב שלך היא לחלוטין לא מדויקת. גם אם תחשב בכל תדלוק כמה ק"מ עברת מאז התדלוק הקודם ותחלק במספר הליטרים שמילאת, עדיין לא תקבל ערך ממש מדויק. זה נובע משינויי טמפרטורה בזמן המילוי(תמיד משתלם יותר למלא מוקדם בבוקר כשקר), שינויי זוית המיכל, תמהיל נסיעות (עירוני/בין עירוני), אופי נהיגה, משקל מועמס ועוד ועוד.

הדרך לקבל ערך ממוצע נכון ככל שניתן היא לרשום קילומטראז' בתחילת תקופה ולנהל רישום מסודר של כמות הליטרים שאתה ממלא. בסוף התקופה (נגיד חודש) תחלק את הקילומטרים במספר הליטרים שמילאת ותקבל את השיערוך המדויק ביותר שאתה יכול לעשות ללא ציוד מיוחד.

אם יוצא לך יותר טוב מ 1:16 , מיכל אחד - עלי.

נמרוד

עזוב את דן, אני רוצה מיכל :lol:

1:18 אפשרי בהחלט, ואם לנסוע רגוע ומחוץ לעיר אז גם טיפה יותר.

עוד משהו..

כשיש דיזל אתה חושב אחרת, או אני לפחות, בקיץ המזגן כמעט ולא מתכבה, אם מחכים למישהו פחות מ20 דוקת אז אין סיבה לכבות ודברים כאלו, כמובן שזה לא תורם לצריכת הדלק אבל מי סופר...

ד"א, שיא אישי, יותר מ3 שעות מנוע דלוק, לצורך הארת פיקניק לילי...

פורסם
כמו שהסבירו לך, שיטת החישוב שלך היא לחלוטין לא מדויקת. גם אם תחשב בכל תדלוק כמה ק"מ עברת מאז התדלוק הקודם ותחלק במספר הליטרים שמילאת, עדיין לא תקבל ערך ממש מדויק. זה נובע משינויי טמפרטורה בזמן המילוי(תמיד משתלם יותר למלא מוקדם בבוקר כשקר), שינויי זוית המיכל, תמהיל נסיעות (עירוני/בין עירוני), אופי נהיגה, משקל מועמס ועוד ועוד.

הדרך לקבל ערך ממוצע נכון ככל שניתן היא לרשום קילומטראז' בתחילת תקופה ולנהל רישום מסודר של כמות הליטרים שאתה ממלא. בסוף התקופה (נגיד חודש) תחלק את הקילומטרים במספר הליטרים שמילאת ותקבל את השיערוך המדויק ביותר שאתה יכול לעשות ללא ציוד מיוחד.

אם יוצא לך יותר טוב מ 1:16 , מיכל אחד - עלי.

נמרוד

עזוב את דן, אני רוצה מיכל :lol:

1:18 אפשרי בהחלט, ואם לנסוע רגוע ומחוץ לעיר אז גם טיפה יותר.

עוד משהו..

כשיש דיזל אתה חושב אחרת, או אני לפחות, בקיץ המזגן כמעט ולא מתכבה, אם מחכים למישהו פחות מ20 דוקת אז אין סיבה לכבות ודברים כאלו, כמובן שזה לא תורם לצריכת הדלק אבל מי סופר...

ד"א, שיא אישי, יותר מ3 שעות מנוע דלוק, לצורך הארת פיקניק לילי...

שיא אישי עם הרכב ליסינג : 24 שעות הרכב היה מונע בערך , סיפק לי מיזוג בכינרת , עשינו סבב שינה בתוך האוטו

(היה קיץ חם- מעל 40 מעלות 8) )

כמובן שהרכב כובה לצורך הפסקות מנגל אבל גם זה לזמן קצר ביותר...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...