Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

האם תוספי ניקוי מערכות הדלק שמוכרים היום בשוק ממיסים מיקרוסקופית את הלכלוך ופולטים אותו דרך האגזוז?

או שהם פשוט מעבירים את כל הלכלוך אל פילטר הדלק ומסנני המזרק?

האם כדאי להחליף פילטר דלק לאחר התוסף?

תודה רבה לעונים,

שבת שלום!

פרסומת:

תוסף הדלק של smog doctor מוזן דרך סעפת היניקה, ממיס את הלכלוך ומבצע ניקוי יסודי למערכת הדלק ברכב.

עשרות חברי פורום כבר ניסו וממליצים בחום. מה איתך? לחצ/י כאן וגלה כיצד!

פורסם

הדלק עובר קודם דרך המסנן ואז אל הבוכנות. ולכן הפילטר לא מסנן את הליכלוך שיוצר התוסף אלה רק ליכלוך גס שנמצא במיכל הדלק כגון שאריות אבק וכו..

הפיח שנוצר משריפת הדלק והתוסף יוצא דרך האגזוז ולכן אין צורך להחליף פילטר דלק

פורסם

שלום רב

לגבי תוספי דלק : ראשית יש 2 משפחות .

יש תוספים מבוססי ספירט לבן ( גולד ליבל ) שעיקר תפקידם הוא לנקות את אזור אטימת השסתומים והמזרקים .

בעצם ניקוי איזור השסתום חוזר למנוע הכוח אשר אבד לו עקב אטימה לא טובה ובנוסף לכך עוצמת הבעירה עולה מפאת ניקוי מזרק הדלק .שילוב שני הדברים גורם לעליית ( החזרת) כוח המנוע ולמעשה רמת הco2 עולה וco יורד .

המשפחה השניה של התוספים אלו תוספים דור חדש יותר שלא מבוססים על ספירט אלא על חומרי ניקוי אשר לא בעירים ולמעשה לא משתתפים בבעירה ועקב כך הם מנקים גם כן את איזור השסתומים + מזרקים ולבסוף יוצאים את הממירים וממיסים גם שם את הפיח

( יש משפחה שלישית של תוספים והיא תוספי הפיקציה כלומר סתם בקבוקים עים חומר שנועד למטרת רווח ממכירת התוסף)

עכשיו יש את נושא ה"אינפוזיה " . כאשר משתמשים עים תוסף דרך מע" הדלק אז המינוס מכך הוא שאים מסנן ההזרקה סתום בצורה דרמטית יש סיכוי שהליכלוך מהמסנן למרות שהוא מומס הוא יכול לגרום לפעולה לא תקינה של המזרק ( ברוב המיקרים לכלוך זה מצליח לעבור את המזרק ) ועקב כך מומלץ אחרי השמת תוסף לנסוע בצורה קצת אגרסיבית כ 50- 80 ק"מ .

כאשר משתמשים בחומר ניקוי ע"י אינפוזיה עצם השמת החומר היא דרך מעברי האוויר בסעפת היניקה וכך בנוסף לניקוי לשסתומים .מזרקים .ממיר גם נוסף מימד ניקוי של מעברי האוויר בסעפת היניקה . דבר זה תורם רבות וגורם להשפעה אדירה נוספת .

אני בזמנו הייתי עושה אינפוזיה דרך מערכת הדלק כלומר גורם לניקוי מע" הדלק וגם הייתי מפרק את סעפת היניקה וטובל אותה באמבטיה של מסיר שומנים . שילוב שני דברים אלו היו משנים לחלוטין את כוח המנוע .

לגבי שאלתך על מסנן ההזרקה אני ממליץ אים המסנן לא הוחלף זמן רב אז קודם כול להחליף אותו ואז להוסיף תוסף ( אים ניתן אז למלא את המסנן עים התוסף .דבר שאני עושה למנועי הדיזל )

בברכה זיסו יוסי- מוסך זיסו

פורסם

תודה רבה על התגובות

ותודה רבה לזיסו על התגובה המפורטת,

אני מעוניין לנקות את כל מערכת הדלק שלי לחלוטין,

באיזה תוספים היית מייעץ לי להשתמש? ובאיזו משפחה?

לגבי אינפוזיה למערכת הדלק,

איך היית עושה זאת? היית מפרק את המזרקים?

או שהיית מחבר לצינור הדלק את החומר ומזריק אותו בלחץ?

הרכב הוא אימפרזה טורבו GT,

תודה רבה לכל העונים!

• תוכן חדש...