Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פשיטה ב-9.4 במפגש באיילון!!!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לירן ,

רציתי לשאול אותך את השאלה הזאת כבר שבוע שעבר לאחר הפשיטה של הדרדסים ,

נתנו לך אישית דו"ח שבוע שעבר ? וגם : ההיום נתנו לך ?

אתה צריך להבין דבר אחד , אנשים שבאים לשם בסך הכל כדי להנות מהמכוניות ומהאנשים

לא צריכים לקבל דוחות על כלום ונראה לי ששבוע הבא יבוא פחות אנשים והמשטרה תשיג

את רצונה . :mm_mad:

אני פחדתי לבוא השבוע ולכן לא באתי כי הייתה לי תחושה שהמשטרה תהיה שם שוב .

וצדקתי שלא באתי .

אני יודע שזה לא המעשה הנכון אבל נמנעתי מדו"ח מיותר . :puzzled:

לא נתנו לי דו"ח לא שבוע שעבר ולא הפעם ואני לא אתן להם את ההנאה מלתת לי

דו"ח כזה , מה שכן שבוע שעבר רשמו את המספר רכב שלי אחרי שהביטו דקות ארוכות

בדבר מנירוסטה הנקרא אגזוז .

בכל מקרה גם היום כמו בשבוע שעבר הגעתי מוקדם ויצאתי מאוחר אחרי שהם הלכו.

השפלים לא ישברו את רוחי , ולא יגרמו לי לא לבוא למפגשים.

אני אמשיך להגיע למפגשים על הרכב שלי כפי שעשיתי בשנתיים האחרונות במשך כל

שבוע , וכפי שאני אמשיך.

בכל מקרה fazer ההפגנה הזו לא תעזור , כי השפלים נגד מכוניות ספורטיביות ובכלל

כל הנושא , זה שתבוא במכונית סטנדרתית רק יגביר את ההנאה שלהם וכמובן

את השגת המטרה - כמובן שאני לא אומר לבוא ולחטוף בראש , אבל לא להכנע לשפלים.

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לצערי, המצב הגיע לכך שגם אני חשבתי פעמיים לפני שאני יוצא מהמפגש לעבר המחסום המשטרתי....והרכב שלי סטנדרתי לגמרי ותקין לגמרי.

היו עוד מספר אנשים עם רכבים ספורטיביים אבל מקוריים לחלוטין שהיו במצבי, יש כאן כבר סממנים של הטרדה/הצקה לחובבי הרכב באשר הם.

חשבתי קצת על דרך מחאה אלגנטית ואולי מצאתי את הבסיס.

כמובן שכל דרך מחאה צריכה לשלב יותר מ"נישה" אחת של חובבי רכב.

בסיס דרך המחאה יכולה להיות הפגנה שקטה של בעלי רכבים ספורטיביים וחובבי רכב מול יעדים אסטרטגיים של משטרת ישראל ובפרט מתנ"א.

דמיינו לעצמכם 25 מכוניות נעמדות מול מתנ"א בית דגן עם שלטי מחאה, ללא צעקות, ללא רעש...מומלץ גם להפוך הפגנה שקטה זו לקבועה פעם בשבוע כמו שעשו בעלי הדו"ג בהפגנה קבועה כל יום שישי בעזריאלי (ללא הרבה תוצאות לצערי).

כמובן שהחלק החשוב הם יחסי ציבור למחאה זו, כלומר עיתונות כתובה ומשודרת.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

גם לפני שנתיים היו פשיטות כאלה.

ולפי דעתי... האופציה הכי טובה זה פשוט להמשיך להגיע.

למי שיש רכב לא חוקי שישאיר אותו בבית למי שאין שיבוא ...

פשוט להחנות מסודר ולחכות עד 1 בלילה אפילו שהנבלות ילכו...

תאמינו לי הם ישברו קודם...

לדוגמא: קניון הזהב.....

אפילו לירן זוכר איזה בית ספר עשה להם בעל הסוויק הירוקה.

ויאיר עם ה 205

וסרגי קוסטה וכל השאר...

שלא נכנסו לפניקה השאירו את הרכבים עומדים ובזה זה הסתיים.

מיצדי שיציקו לכל הערסים עד מחר... ובאמת נמאס כבר מהשתללות שלהם....

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
גם לפני שנתיים היו פשיטות כאלה.

ולפי דעתי... האופציה הכי טובה זה פשוט להמשיך להגיע.

למי שיש רכב לא חוקי שישאיר אותו בבית למי שאין שיבוא ...

פשוט להחנות מסודר ולחכות עד 1 בלילה אפילו שהנבלות ילכו...

תאמינו לי הם ישברו קודם...

לדוגמא: קניון הזהב.....

אפילו לירן זוכר איזה בית ספר עשה להם בעל הסוויק הירוקה.

ויאיר עם ה 205

וסרגי קוסטה וכל השאר...

שלא נכנסו לפניקה השאירו את הרכבים עומדים ובזה זה הסתיים.

מיצדי שיציקו לכל הערסים עד מחר... ובאמת נמאס כבר מהשתללות שלהם....

חבר'ה, מתי תבינו דבר 1:

שהמשטרה באה, פשוט תמשיכו לטייל, אל תניעו!!!!

אתם יודעים מתי זה יפסק ? אני אגיד לכם ,

כאשר המשטרה תעמוד ביציאות , ותתייבש, כי אנשים פשוט חונים ולאף אחד לא אכפת שיש משטרה , וכולם מטיילים ומסתכלים ומדברים כמו שעושים בד"כ (פשוט ללא כל היתושים ה 50 סמק וכל האידיוטים המתלהבים)

סה"כ זה עוד יכול להיות לטובה,

אני לא מבין את האנשים שוראים משטרה , וממהרים לצאת , למה אתם חושבים של 10 הראשונים מוותרים ? זה לא עובד ככה..

בכל אופן כמו שקובי אמר, כבר הייתה פשיטה אחת בזהב , שנשארנו אני , סרגיי , קוסטה ועוד כמה 205 עומדים בשורה (4-5) , וכנ"ל בעל הונדה ירוקה שנראית כמו מינימום סופרה שעומדת לצאת מהמקום , הביאו גרר וכו , ועשו המון בלאגן , שמו את הגרר על האוטו בתקווה שבעל האוטו יצוץ , אך לשווא, שהבינו שבעל הרכב לא יצא, הם פשוט עזבו את המקום ואת ההונדה.

פורסם

לא כל כך הבנתי את נושא הגרר....

הביא גרר לחניה?

מותר להם לגרור משם ?

כלומר אם אני חונה בחנייה רגילה לא מפריע לאף אחד ... (לא חניית נכים,ולא אדום לבן)?

Current: Seat Leon FR 1.8 2016

"Past: Seat Ibiza 1.2 TSI DSG 2012 "Sport

פורסם

תשמע , הם בפשיטה ההיא לא גררו , אבל אסור לנו לשכח שבפשיטה בפ"ת הם בהחלט גררו מכוניות על סמך מראה בלבד.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

את המיפגשים בימי שישי דאגה המשטרה לחסל-ובצדק.ממיפגשים חברתיים נחמדים הם הפכו לתחריות פתיחות פירפורים ועד כהנה וכהנה,שפשוט סיכנו חיי אדם-פשוטו כמשמעו.תדאגו להרחיק טיפוסים שליליים מהמפגשים,אל תעשו שטוייות ותראו איך המשטרה תעלם לבד.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

כמובן שהיתכוונתי למיפגשים שהיו נערכים בחניון של קניון הזהב בראשון.

פורסם
תשמע , הם בפשיטה ההיא לא גררו , אבל אסור לנו לשכח שבפשיטה בפ"ת הם בהחלט גררו מכוניות על סמך מראה בלבד.

טעות בידך.

הם גררו אנשים כי היה להם סיבה מאוד גדולה, היה להם צילומים של אנשים עושים רייסים, היה להם אחלה כיסוי.

בר"ג לא היו רייסים

ר"ג זו חניה חוקית. (לא צד של כביש..)

זה שונה.

פורסם
את המיפגשים בימי שישי דאגה המשטרה לחסל-ובצדק.ממיפגשים חברתיים נחמדים הם הפכו לתחריות פתיחות פירפורים ועד כהנה וכהנה,שפשוט סיכנו חיי אדם-פשוטו כמשמעו.תדאגו להרחיק טיפוסים שליליים מהמפגשים,אל תעשו שטוייות ותראו איך המשטרה תעלם לבד.

המישטרה לא תעלם, מכיוון שהיא לא מחפשת את אלו שמישתוללים.

היא מחפשת מכוניות משופרות.

לא ראית במיפגש את מי הם עוצרים ומה הם בודקים?

SENA לשעבר

פורסם

טעות בידך.

הם גררו אנשים כי היה להם סיבה מאוד גדולה, היה להם צילומים של אנשים עושים רייסים, היה להם אחלה כיסוי.

בר"ג לא היו רייסים

ר"ג זו חניה חוקית. (לא צד של כביש..)

זה שונה.

לא בדיוק הבנתי למה הם לא יכולים לגרור מכוניות על סמך מראה בלבד בטענה שנעשה ברכב שינוי מבנה גם בלי שהבעלים יהיה ליד הרכב,אם בוחן רואה הונדה סגולה מחרידה עם גלגלי 17' ואגזוז פתוח ובפנים דש-בורד שפורק לגמרי לטובת שעונים מה מונע ממנו לקבוע שהרכב לא חוקי גם בלי שהוא יסע?

וחוץ מזה,אדם שיראה גרר ליד הרכב שלו בכוננות "העמסה" ימשיך לטייל בקור רוח?

פורסם

גם בנושא שיפורים-מה שמותר על פי החוק מותר,ומה שאסור אסור.אם אנחנו אוהבים או שונאים את המשטרה,זה לא קשור.יש חוקים במדינת ישראל וצריכים לפעול לפיהם,גם אם הם לא תמיד הגיוניים או שאנחנו לא אוהבים אותם.גלגלי 17 בהונדה סיוויק זה פשוט לט חוקי,ואותו כ"נל לגבי מגדשיי טורבו-הדבר מהווה שינוי מבנה,שחייב לקבל אישור.אף אחד לא ייכנס לתוך מחשב ניהול מנוע שלך לראות אם החלפת ציפ,וגם אם תגדיל מעט את מידות הצמיגים שלך-ותדאג שזה יופיע ברישיון.

פורסם

אם אדם רואה גרר בכוננות העמסה הוא לא ממשיך לטייל, הוא פשוט נכנס לרכב, מניע, ומזיז את האוטו למקום שבו הגרר לא יוכל להעמיס את הרכב, או לחלופין פשוט נכנס לרכב ויושב, אסור להם להרים לך את הרכב כשאתה יושב בתוכו!

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

זה רק בארץ הדבר הזה? כי אני רואה שבכל אירופה ובארה"ב אנשים עם הונדות למשל שמים גנטים 20 אינץ וטורבו ומה לא..

זה מעצבן אותי ממש שרק בארץ שהיא מדינה מפותחת יחסית אין חוק שמאפשר ספורט מוטורי כמו שצריך. לדעתי צריך לשלוח רבה מכתבים ולתת למדינה לדעת על הבעיה בעזרת התקשורת. כי מי שלא חובב רכבים בטח לא יודע על הבעיה אבל אולי אכפת לו.

מה זה מפריע לשוטרים שאנשים משפרים את האוטו שלהם לדעתי זה רק מוסיף לבטיחות ולא מוריד ממנה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...