Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פשיטה ב-9.4 במפגש באיילון!!!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי דיווח עדכני ואמין בשעות אלה ממש נערכת פשיטה של המשטרה בשעות אלה 18:45

במפגש בקניון איילון....

כך מוסר לי .א. פרטים נוספים בהמשך... :lol: (חחח תמיד רציתי להיות כתב)

Honda hornet 600

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה הולך עם הדרדסים האלה ?

הם לא מוותרים ?

איזה קרציות :mm_mad:

טוב שלא באתי שוב .

נראה לי שהם רוצים להגיע למצב שלא יערכו שם מפגשים, הכל בגלל כל הערסים האלה שבאים לעשות אפקטי עשן עם הקמארו של אבא.

Honda hornet 600

פורסם

מאחר ושבוע שעבר היה שרשור אוך ומייגע על פשיטת המשטרה, אין צורך בחזרה על המנטרה הקבועה של התגובות.

רק אם יש לאנשים חידושים בנושא שיוסיפו את תגובתם, מעבר לכך כל תגובה בסגנון של שבוע שעבר תמחק ואף ישקל סגירת הנושא.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

גועל נפש אחד גדול מה שהלך שם , שוב כמובן השוטרים השפלים ניסו להוריד

כל רכב שעבר ולא משנה מה הייתה הסיבה ( הם כבר מצאו ) , כמובן שלל דוחות

לאלו שלא מצאו ליקויים ברכבם כגון העדר פח אשפה ברכב וכו'.

שניגשתי לאחד השוטרים בכדי לדבר איתו ולהבין למה הם עושים את זה

( כאילו שלא ידעתי אבל בכל זאת ) תגובתו הייתה "תעוף לי מהעניים אם לא תקבל

כזה דו"ח , שהוא אמר כזה הוא עשה תנועת פתיחה עם הידיים שלו

תנועה שעדיף שלא נכתוב פה למה היא מתייחסת - גועל נפש.

אבל נקודת אור אחת באמת היתה באחד היציאות פגשתי שלושה שוטרי תנועה שהיו

מוכנים לדבר ולשתף אותי בהוראות שהם קיבלו - דיברתי איתם קרוב לשעה .

בכל מקרה השורה התחתונה - המשטרה הכריזה מלחמה ברכבים המשופרים

בכל מקום בכל שעה ובכל מחיר - כל שבוע יהיו שוטרי תנועה במפגש.

אבל!! אסור לוותר , אסור להפסיק לבוא - מי שלא רוצה להתפס בכניסה שיבוא

מוקדם ויחנה רכבו וכמובן יצא טיפה מאוחר , ותמיד אפשר לבוא עם רכב אחר

או אפילו לחנות בחנית הקניון הרגילה .

אין לוותר לשפלים , אין לפחד .

פורסם

נמאס מהם, נמאס מהפאסיביות, הגיע הזמן למתקפת נגד - ואני לא צוחק. זכותנו לחיות במדינה הזו, זכותנו להנות מהתחביב שלנו בלי להרגיש נרדפים ע"י החוק - נמאס לי להרגיש שאני צריך להתחבא.

אני קורא לכולם להתארגן לקראת יום שישי הבא, ולעשות מפגן כוח בקניון איילון - אם המשטרה תבוא, אדרבא - נבוא עם כל המכוניות החוקיות לגמרי, וננצל את זכותנו החוקית להיות שם, להיפגש ולהנות מהתחביב שלנו. אם הם רוצים לבדוק - שיבדקו. רוצים לתת דו"ח על פח אשפה? אין בעיה - אני אשלם בשמחה.

מי מצטרף אלי להפגנה ביום שישי?

Fazer

פורסם

נמאס מהם, נמאס מהפאסיביות, הגיע הזמן למתקפת נגד - ואני לא צוחק. זכותנו לחיות במדינה הזו, זכותנו להנות מהתחביב שלנו בלי להרגיש נרדפים ע"י החוק - נמאס לי להרגיש שאני צריך להתחבא.

אני קורא לכולם להתארגן לקראת יום שישי הבא, ולעשות מפגן כוח בקניון איילון - אם המשטרה תבוא, אדרבא - נבוא עם כל המכוניות החוקיות לגמרי, וננצל את זכותנו החוקית להיות שם, להיפגש ולהנות מהתחביב שלנו. אם הם רוצים לבדוק - שיבדקו. רוצים לתת דו"ח על פח אשפה? אין בעיה - אני אשלם בשמחה.

Fazer

מצטער לאכזב אותך אבל זה פשוט לא יקרה... למה? כי המפגש שלנו הוא המפגש הבסדר אתה לא צריך להטיף לאנשים פה אלא לערסים באים לפוזה וחרקותכל הסיבה שלהם לבוא למפגש זו הפוזה הם לא באים להפגש עם אף אחד או לדבר עם אף אחד עם יהיה נוכחות משטרה קבועה הם פשוט לא יבואו וזה... טוב! עד כמה שאני שונא את המשטרה על היותה קטנונית במקרה הזה היא יותר תעזור מאשר תועיל... אם הם היו מבינים שאנחנו לא אלה שעושים את הצרות כל הפשיטה הזאת הייתה נראית באור אחר...

<-- דומה אבל... לא... :) [306 S16]

פורסם

לירן ,

רציתי לשאול אותך את השאלה הזאת כבר שבוע שעבר לאחר הפשיטה של הדרדסים ,

נתנו לך אישית דו"ח שבוע שעבר ? וגם : ההיום נתנו לך ?

אתה צריך להבין דבר אחד , אנשים שבאים לשם בסך הכל כדי להנות מהמכוניות ומהאנשים

לא צריכים לקבל דוחות על כלום ונראה לי ששבוע הבא יבוא פחות אנשים והמשטרה תשיג

את רצונה . :mm_mad:

אני פחדתי לבוא השבוע ולכן לא באתי כי הייתה לי תחושה שהמשטרה תהיה שם שוב .

וצדקתי שלא באתי .

אני יודע שזה לא המעשה הנכון אבל נמנעתי מדו"ח מיותר . :puzzled:

Mitsubishi Colt 2003

תמונות : http://www.pbase.com/dannir/

פורסם

Fazer

מצטער לאכזב אותך אבל זה פשוט לא יקרה... למה? כי המפגש שלנו הוא המפגש הבסדר אתה לא צריך להטיף לאנשים פה אלא לערסים באים לפוזה וחרקותכל הסיבה שלהם לבוא למפגש זו הפוזה הם לא באים להפגש עם אף אחד או לדבר עם אף אחד עם יהיה נוכחות משטרה קבועה הם פשוט לא יבואו וזה... טוב! עד כמה שאני שונא את המשטרה על היותה קטנונית במקרה הזה היא יותר תעזור מאשר תועיל... אם הם היו מבינים שאנחנו לא אלה שעושים את הצרות כל הפשיטה הזאת הייתה נראית באור אחר...

לפי דעתי אתה לא צודק.

המשטרה לא מחפשת את הילדים שמשתוללים, היא מחפשת את המשופרות.

גם היום וגם בשבוע שעבר לא ראיתי ששוטרים עוצרים ילדים עם טומקאר ומשפחתיות, האימפרזות והאיביזות הן אלו שנעצרו בצד ע"י השוטרים, שבדקו "הפתעות" בתא המנוע, דוושות, נתוני צמיגים, אגזוז וכו'.

SENA לשעבר

פורסם

אני אהיה שם. בלי קשר להפגנה.

אבל זו לא הדרך. הדרך היא להתחיל לכתוב מכתבים. הרבה מכתבים, מהרבה אנשים, למשטרה, ולמשרד התחבורה, ולממשלה ולכנסת, כדי להפגין את "רצון העם". ומעט מכתבים, מנוסחים היטב ולעניין, למקבלי ההחלטות בארץ.

יש עורכי דין או משפטנים בפורום, פובליציסטים, עיתונאים, אנשי ממשל, או אנשים המקורבים לאנשים כאלה? אני יודע שיש. עכשיו הזמן להירתם לנושא הזה. אין שום סיבה בעולם (מלבד העובדה הידועה והעצובה שישראלים לא יודעים לעמוד על שלהם מול גופים ציבוריים) שלא נפתח כאן ועכשיו מטה מאבק ונתחיל לעשות שינוי.

אם אף אדם יותר מוכשר או חזק או מנוסה או מרשים ממני לא מוכן לקחת על עצמו כתיבה של מכתב כזה, אני מוכן להתנדב. אך כולי אמונה שלא חסרים אנשים יותר מתאימים לתפקיד. עלינו במחי יד לנדות מקרבנו את עושי הצרות ולקחת על עצמנו את נטל ההוכחה שאנחנו, חובבי הרכב בישראל, השואפים לכינונה של תרבות מוטורית במדינת ישראל, מוכנים לקחת אחריות על בטיחות הציבור ועל תקינות מעשינו מול הגופים האוכפים והמחוקקים.

השמיעו את קולכם!

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

המלצת השבוע: יפני זה money.

פורסם
Fazer

לפי דעתי אתה לא צודק.

המשטרה לא מחפשת את הילדים שמשתוללים, היא מחפשת את המשופרות.

גם היום וגם בשבוע שעבר לא ראיתי ששוטרים עוצרים ילדים עם טומקאר ומשפחתיות, האימפרזות והאיביזות הן אלו שנעצרו בצד ע"י השוטרים, שבדקו "הפתעות" בתא המנוע, דוושות, נתוני צמיגים, אגזוז וכו'.

אישית הלכתי לפני הפשיטה ולכן אני לא יודע בדיוק מה הם בדקו אבל הגישה הזאת של המשטרה היא הדבר הכי גרועה אם היא הייתה עוצרת משתוללים אז לא היה בכלל בעיה אבל אם היא עוצרת מכונית רק בגלל שהיא נראית משופרת זה דיכאון... לא יודע מה להגיד לך... זה פשוט מעצבן..

<-- דומה אבל... לא... :) [306 S16]

פורסם

איזה מעצבן זה אני לא מאמין פעם שנייה ברציפות :mad:

אני לא יכול לבוא כבר למפגשים בגלל האגזוז "הלא חוקי" שיש לי נמאס לי כבר ממש לא בא לי שיתפסו אותי שוב בגלל שטות כזאת.

כנראה בשביל לבוא בראש שקט למפגשים האלה אני צריך כבר לקנות אגזוז חוקי בגלל הנבלות האלה :x

מה נעשה אני רוצה לבוא הרבה זמן לא הייתי עכשיו צריך לחסוך אלפיה בגלל הבולשיט הזה :x

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...