Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפולו gti 2010 עם מנוע ה1.4 TSI יותר מהירה, יותר חסכונית בדלק, ובגרסה האוטומטית תיבת הילוכים יותר טובה. ועם כל זה היא גם יותר זולה...

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם רמה אחת מעל יש את הלאון עם נתונים לא פחות טובים במחיר דומה.

מצד שני, ה- 500 חמודה. האם זה יספיק בהתחשב במחירה? הימור שלי: לא. על אף מנהל אולם מאוד מוכשר ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
פשוט לא יאומן, בבריטניה המחיר מתחיל ב 13.800 פאונד, 80 אלף שקל לערך, 120% יותר.

מתי יגיע היום שהציבור הישראלי יפסיק להיות פראייר ויפסיק לקנות מכוניות במחירים מטורפים. אף פעם לא...

מתי שהאוצר יפסיק לגבות קרוב ל110% מסים על רכבים חדשים בלאט

פורסם
זה בסדר רועי, הסתדרתי כבר.

http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-24516-%D7%A4%D7%99%D7%90%D7%98-500-%D7%90%D7%91%D7%90%D7%A8%D7%AA-%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C-%D7%95%D7%99%D7%93%D7%90%D7%95.aspx

טוב שהבחור הבוחן לא התלהב מדי מכפתור הספורט... חי בסרט.

הלו! אמאצ'ך חיה בסרט. אני חי בסרטון.

הייתי בטוח הוא זקן יותר... טוב לדעת בכל מקרה.

כתבה מצויינת, אבל כפתור הספורט באמת כזה "משנה" משהו?

זקן יותר מה? תודה, באמת תודה. ועכשיו הכתבה פתאום מצוינת, אה? :wink:

באמת?! כנראה פספסתי את הקטע הזה בכתבה.

לא פספסת - פשוט אי אפשר להכניס הכל בוידאו של 5 דקות...

אוטו חמוד, אגב. חבל שהמחיר מוגזם בעליל...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
רכב מאוד מיוחד וחבל שלא עושים לו מחיר כניסה בסביבות ה-159K כדי שיהיה קצת רעש ותימכר כמות סבירה של מכוניות.

ומדוע לא 149K, בהתחשב בתמחורו באירופה? סנרוף ובקרת אקלים(לעומת מזגן רגיל) הן אופציות גם בחו"ל, כל השאר סטנדרטי בלאו הכי.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

אני מסכים. לצערנו, פיאט כנראה לקו בסוג של חמדנות. אמנם מרבית הלקוחות לא יודעים לעשות את החשבון הזה כמונו, אבל כמעט כולם יכולים לראות מה מציעות המתחרות - איביזה FR וקופרה, פיג'ו 207 GTI והכי גרוע - המיטו מבית אותו היבואן - כולן זולות יותר, חלקן באופן משמעותי. ת'כלס, אחת הסיבות העיקריות לקנות את ה-500 היא העיצוב, אבל אם אפילו אותו היבואן מציע מכונית מעוצבת לא פחות, שימושית יותר וחזקה יותר - בפחות כסף - אז יש כאן בעיה.

כל זאת, אלמלא פיאט פצחו במדיניות הנחות דומה לזו שיש להונדה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בשורה התחתונה - לא יתפוס פה בחיים.

המחירים הצפויים גם אם יהיו מעט יותר נמוכים בכמה אלפיות, עדיין יהיו גבוהים מאוד.

חבל מאוד, פשוט ככה. פיאט, תלמדו מאלפא, זה שיווק! הפריצה ושבירת המחירים החייתה את המותג וגרמה לכולם להוריד בפניהם את הכובע ורק בשנה האחרונה גרמה למהלך חסר תקדים שהראה שאף פעם לא מאוחר מדי.

לפניי אמרו חמדנות? מחזק בריבוע, זה בדיוק מה שזה. אני מקווה לא לראות אפילו אחת כזאת על הכביש בכאלה מחירים חצופים. היו צריכים במקרה הכי קיצוני למכור אותה במחיר של FR חדשה וגם זה, לגרסה החזקה בהיצע (150K ש"ח) ולמכור בסביבות ה-140K ש"ח את הגרסה החלשה יותר.

Twincharger Stratified Injection

פורסם
מישהו יודע אם ניתן לרכוש (כעת או בעתיד) פולו GTI חדשה עם גיר ידני 6 הילוכים? תודה.

פולו GTI החדשה, בדומה לאיביזות החמות ולפאביה VRS החדשה, מיוצרת עם DSG7 בלבד.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
אני מסכים. לצערנו, פיאט כנראה לקו בסוג של חמדנות. אמנם מרבית הלקוחות לא יודעים לעשות את החשבון הזה כמונו, אבל כמעט כולם יכולים לראות מה מציעות המתחרות - איביזה FR וקופרה, פיג'ו 207 GTI והכי גרוע - המיטו מבית אותו היבואן - כולן זולות יותר, חלקן באופן משמעותי. ת'כלס, אחת הסיבות העיקריות לקנות את ה-500 היא העיצוב, אבל אם אפילו אותו היבואן מציע מכונית מעוצבת לא פחות, שימושית יותר וחזקה יותר - בפחות כסף - אז יש כאן בעיה.

כל זאת, אלמלא פיאט פצחו במדיניות הנחות דומה לזו שיש להונדה...

רוני

המשפט האחרון שבמצוטט לא מתיישב עם כל שנאמר מעליו, אלא אם אכן יש "פציחה" כזו, שאני אגב כמי שביקר לאחרונה אצל היבואן, לא מכיר.

פורסם
מתי שהאוצר יפסיק לגבות קרוב ל110% מסים על רכבים חדשים בלאט

היום לא רק האוצר "אשם". העובדה שהיורו בצניחה חופשית כבר לא מעט זמן והתוצאה היחידה לכך היא כנראה איביזה מעט חלשה עם גיר ידני בלבד וזהו, מצביעה על עוד כמה אשמים, למשל היבואנים.

פורסם
היום לא רק האוצר "אשם". העובדה שהיורו בצניחה חופשית כבר לא מעט זמן והתוצאה היחידה לכך היא כנראה איביזה מעט חלשה עם גיר ידני בלבד וזהו, מצביעה על עוד כמה אשמים, למשל היבואנים.

היום ראיתי שגם על הגולף יש ימי מכירות.

נראה אם עוד יבואנים ירימו את הכפפה. (הימור שלי: מעט, אם בכלל)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
בשורה התחתונה - לא יתפוס פה בחיים.

זה גם מה שחשבתי על ה-500 הרגילה, ורואים אותה יותר ויותר (בת"א). אולי לא יהיה מי שיוסיף כסף על ביצועים, והקהל ייסתפק בדגמים הזולים, אבל ההצלחה (היחסית!) די מפתיעה למכונית פוזנטו, מהזן שלא נותנת יחס טוב של מטר-פח לשקל.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

נעשה קצת סדר.

הרכב מגיע עם מנוע 1.4 טורבו 135 כ"ס על משקל נמוך במיוחד של 1035 ק"ג (שכל אחד יעשה את החישוב שלו ויבין את הייתרון הגדול..).

7 כריות ו5 כוכבי ריסוק

קסנון מקורי

סאן רוף פנורמי שגם נפתח..

בקרת אקלים

חיבור USB

BT מקורי

שליטה מההגה.

חישוקי 16" (אופציה ל17")

מערכת TTC - מחקה דיפ' מוגבל החל'..

שמשות כהות סופגות קרינת שמש מאחור.

גיר ידני כיאה לנהג :wink:

המתחרה הישירה בעולם לרכב הזה היא המיני קופר.

מי שמחפש רכב נישה עם ערך מוסף לנהיגה לא ישווה אותה לאיביזה\מיטו\207.

http://www.autocar.co.uk/CarReviews/FirstDrives/Fiat-500-1.4-T-Jet-Abarth/233802/

נ.ב:למתחרות גם אלו אין את האיבזור הזה...

אופציונאלי -מושבי עור וחישוקי 17" וככל הנראה בהמשך קיט ESSEESSE (סט חישוקים ייחודי\ברקסים מחוררים קדימה אחורה\ניהול מנוע שונה \בולמים קפיצים קשיחים יותר ומונמכים ו160 כ"ס בקנה).

Not the sound of silence -ABARTH

• תוכן חדש...