Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נעשה קצת סדר.

הרכב מגיע עם מנוע 1.4 טורבו 135 כ"ס על משקל נמוך במיוחד של 1035 ק"ג (שכל אחד יעשה את החישוב שלו ויבין את הייתרון הגדול..).

לקליאו ספורט המקורית היו 172 כ"ס על אותו משקל.

אבל אני חייב להודות, חיבור ה-USB עושה לי את זה יותר, וה-BT בכלל גורם לי להשפריץ ניטים...:roll:

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
המשפט האחרון שבמצוטט לא מתיישב עם כל שנאמר מעליו, אלא אם אכן יש "פציחה" כזו, שאני אגב כמי שביקר לאחרונה אצל היבואן, לא מכיר.

למה לא מתיישב? אמרתי שהמתחרות מציעות לא פחות ואף יותר בחלק מהדברים - רק בפחות כסף, ולכן שלפיאט יש בעיה עם התמחור של ה-500. אח"כ אמרתי שאולי פיאט התחילו עם מדיניות הנחות עבור הדגמים הספורטיביים (כמו הונדה או רנו) ואז אולי המחיר שמשלמים בפועל נמוך יותר. במקרה כזה, הרכב עשוי להיות משתלם יותר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
נעשה קצת סדר.

הרכב מגיע עם מנוע 1.4 טורבו 135 כ"ס על משקל נמוך במיוחד של 1035 ק"ג (שכל אחד יעשה את החישוב שלו ויבין את הייתרון הגדול..).

7 כריות ו5 כוכבי ריסוק

קסנון מקורי

סאן רוף פנורמי שגם נפתח..

בקרת אקלים

חיבור USB

BT מקורי

שליטה מההגה.

חישוקי 16" (אופציה ל17")

מערכת TTC - מחקה דיפ' מוגבל החל'..

שמשות כהות סופגות קרינת שמש מאחור.

גיר ידני כיאה לנהג :wink:

המתחרה הישירה בעולם לרכב הזה היא המיני קופר.

מי שמחפש רכב נישה עם ערך מוסף לנהיגה לא ישווה אותה לאיביזה\מיטו\207.

http://www.autocar.co.uk/CarReviews/FirstDrives/Fiat-500-1.4-T-Jet-Abarth/233802/

נ.ב:למתחרות גם אלו אין את האיבזור הזה...

אופציונאלי -מושבי עור וחישוקי 17" וככל הנראה בהמשך קיט ESSEESSE (סט חישוקים ייחודי\ברקסים מחוררים קדימה אחורה\ניהול מנוע שונה \בולמים קפיצים קשיחים יותר ומונמכים ו160 כ"ס בקנה).

תודה רבה על הפירוט.

בבקשה תסביר לנו מה היתרון ביחס הספק- משקל שציינת? כי נתוני הביצועים לא ממש מספרים את הסיפור.

ועזבו את ההשוואה לחו"ל בצד, אנחנו (כרגע) לא בחו"ל. פשוט הסתכלו על ההיצע שמסביב ותעשו את החשבון.

יש המון רכישות הגיוניות בטווח של 150-190K, ולצערי ה500 אינה אחת מהן. למעשה, היתרון היחיד שאני מוצא בה מלבד היותה 500 (שדווקא הייתי רוכש בגרסה העממית אם הייתי מחפש מיני) היא הקלות הבלתי נסבלת שבה היא משתחלת לחניות במרכז תל אביב שגם איביזות מתקשות להיכנס בהן. אבל זה לא שווה 20K.

לסיום,

הביטו שוב במודעה של אבארת' ותקראו את האותיות הקטנות:

קח 5K, סע לשבוע באמסטרדם, תחזור ותקנה קופרה.

בא לך להתפנק?

קח 13K, סע לוגאס, תחזור ותקנה מיטו.

יום אחד, כשמנהל המותג של רנו ספורט ומנהל המותג של אבארת' בישראל יפגשו בלשכת התעסוקה, יהיה להם הרבה על מה לדבר.

TS

פורסם
לקליאו ספורט המקורית היו 172 כ"ס על אותו משקל.

וזה היה יופי של רכב לנהג..

מעבר לזה אני מצפה ממך להבין שמנוע טורבו משחק על מומנטים...

לצורך הדוגמא יחס הספק למשקל הופך את הקטנה הזאת לזריזה יותר משירוקו TSI 160 כ"ס (שהיא גם מכונה מעולה! ).

מעבר לזה אני לא מתווכח איתכם - לא מתאים לכם - קנו איביזה.

אני משוחד אבל הייתי מעדיף אבארט או מיטו או שירוקו על פני איביזה וזה כבר עיניין אמוציונאלי וגם מניסיון נהיגה על איביזה שהיתה טובה אך בשבילי אישית מאוד מאוד משעממת.

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

אם כבר הזכרתם קליאו ספורט - ה-200 עולה בערך אותו הדבר כמו האבארת' (אחרי הנחות ברנו). עבור חובב ההגה אין לי ספק שהיא עדיפה. ונכון, ה-500 הרבה יותר מגניבה בתור רכב נישה, אין ספק.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

בסמל"ת כבר התחילו פעם אחת עם תמחור גבוה ל-500 (הרגילה), נבהלו וקיצצו את המחיר. זה קצת מצער שנראה שזה בדיוק

מה שהולך להיות גם עם האברט, כי עם כל הכבוד לאבזור (הרבה יותר ממיני אבל לא ה-ר-ב-ה יותר מ-500 1.4 לאונג' שעולה

40,000 שקל פחות), המחיר פשוט גבוה.

פורסם

השאלה כמה הם מתכוונים למכור.

אם המטרה העיקרית של השיווק היא תדמיתית, יהיו כמה מכירות גם במחיר הזה. עובדה שהמיני נמכרת.

emotion of motion

פורסם

המיני נמכרת לפראיירים מסויימים שמוכנים לשלם סכום כ"כ מופקע עבורה.למי היא נמכרת? בעיקר לנשים של, בנות של ועוד סטייליסטים טחונים למיניהם.לא זכור לי שנתקלתי בפורום למשל בחבר עם מיני (ואני לא מעט זמן פה).

Twincharger Stratified Injection

פורסם

מכל בחינה אפשרית 170,000 הם יותר מדי כסף.

אבל תלוי איך מסתכלים... כי אל תשכחו שהפיאט 500 הפתוחה עולה...160,000 ש"ח. רק עשיריה פחות.

Insane things comes from insanely people.

פורסם
מעבר לזה אני מצפה ממך להבין שמנוע טורבו משחק על מומנטים...

מכיר את עניין המומנט הזמין, אבל מכיוון שבגיר ידני עסקינן, תן עוד כוח (ויחסי העברה טובים), ואני כבר אדאג לזמינות המומנט בשת"פ עם התיבה.

אני מודה, זה הרכב הראשון שעושה לי חישקוקים בהרבה מאוד זמן, אבל אם הייתי בשוק, בתקציב הזה הייתי קונה רנוקליאוספורט200. עם כל הכבוד לעיצובף לדיPונים ולשקע ה-USB, הם לא שווים את מה ששווים כמה סוסים נוספים (וזה מבלי להיכנס לשיקולי ניהוג, שהם לא פחות מכריעים, אבל אין לי לגביהם מושג, לא בזו ולא בזו).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
מכל בחינה אפשרית 170,000 הם יותר מדי כסף.

אבל תלוי איך מסתכלים... כי אל תשכחו שהפיאט 500 הפתוחה עולה...160,000 ש"ח. רק עשיריה פחות.

זהו, שלא. ה-500 הפתוחה עולה 120 אלף לגרסה הידנית 1.2, וזה רק מקצין את ההפרש - ה-1.2 הרובוטית עולה 140 אלף כשלא נראה שיש הבדלים מהותיים (למעט חישוקי קלים) וה-1.4 המאובזרת יותר עולה 160, שזה כבר מאוד גבוה יחסית לתמורה.

אגב, עומר - תגיד לחברה בפיאט שהמפרט הטכני באתר של ה-500C ממש לא מדויק - יש טעויות באבזור כמו בחישוקים הקלים, וכתוב גם "גג שמש חשמלי"... :roll:

אני מקווה שבסמל"ת יבינו מהר מאוד שירידה למחירים "ארציים" מעט יותר יכולה לתרום המון למכירות. 500 אבארת' ב-150 אלף כבר נראית כמו בחירה מאוד מעניינת.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אבזור מול אבזור, האברת' מנצחת.

כח מנוע כנ"ל.

אפשר פשוט להתיחס לזה כאלה הגרסה הכי משודרגת של ה500, הרי לא ציפיתם שיתמכרו אותה בפחות מאחותה הפתוחה נכון?

Insane things comes from insanely people.

• תוכן חדש...