Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היה אחלה מפגש!

למרות שלא הייתי הרבה זמן בכלל שעה ככה והלכתי

חוץ מהאוטו של שומכר לא יצא לי לשמוע עוד מערכות עקב ביישנות לבקש.

מפגש ראשון בכל זאת. מקווה שירבו מפגשים כאלה ולאט לאט אני אכנס לתלם.:-D

וחבל שלא נתתי לכם לעזור לי לפתור את הרעשי מנוע הארורים האלה!

audi A3 1.8T

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

פורסם

לצערי אני וחבריי לא הצלחנו להגיע- בעיות טכניות ברכב.

נשמע שהיה באמת מפגש מעולה, וחבל שפיספסתי. :|

פעם הבאה.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

עידו - אתה עדיין לא סיימת להעלות את התמונות :shock:?

:-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

איזה כיף לבוא אחת לכמה מפגשים, תענוג.

היה מאד כיף חוץ מלשבת ברכבים של אדי ועידן.

חולרות!

חזרתי הביתה מבואס מהמערכת שלי :cry:

:lol:

מתחדשת*

פורסם

היה סבבה לגמרי. אחלה חבר'ה וגם אליקו.. :-D

הפעם הספקתי לשמוע הרבה אבל איכשהו לא שמעתי את ה FR88 ? יש רשמים כבר ?

...CASKA for life

פורסם

חגי

לגבי הFR88 (פונטק אצל רומם) - עוד מוקדם מידי בכדי לשפוט משהו.

כמו שאמרתי - נראה שהם עוד לא נפתחו אצלו כי הם סגורים לגמרי (וגם הגיין על המגבר) - הדבר היחידי שאני יכול לאמר זה שלא שמעתי שום פגיעה ב"אופי" הצליל של הדוטק שלו שמכסה את תחום הוופר והטוויטר.

צריך לראות אחרי שהם יפתחו, אחרי שהם יקבלו גיין מתאים ואחרי שהם יכוונו על הפאזות הנכונות - מה התוצאה שלהם.

באמת מוקדם מידי.

ורומם - גם אני חזרתי הביתה מבואס מהמערכת שלי :-P - שני אנשים בהם עידו ואתה טענו שהם שומעים את הזמר שמאלה מידי - דבר שאני עד עכשיו לא מצליח לזהות - אני תוהה לעצמי אם הגיע הזמן לבדיקת שמיעה :?:-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תנסה לשמוע כאשר יש נפיל פולני במושב מימינך.

כנראה שגם אז הזמר יברח שמאלה :shock:

מתחדשת*

פורסם

:-D

אני אקבל את זה כמחמאה :-P

Pioneer TS-X150

פורסם
היה סבבה לגמרי. אחלה חבר'ה וגם אליקו.. :-D

הפעם הספקתי לשמוע הרבה אבל איכשהו לא שמעתי את ה FR88 ? יש רשמים כבר ?

למה אני בנפרד?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

כי אתה היחיד שנמצא בקטגוריית SPL משל עצמו בפורום הזה 8)

Pioneer TS-X150

פורסם

כל עוד אין סאבים אליקו בקטגוריית הSQ (:-P).

ואם להיות רציניים, הL1V2 די הדהימו אותי ברמת הפירוט שלהם!

ואגב אליקו- אני לא מפסיק לחרוש על הדיסק שנגנב ממך, זה מדהים מה המערכת שלי מסוגלת פתאום.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

• תוכן חדש...