Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בתחילת שלב החיפושים של הרכב המשפחתי הבא...

הפור נפל על B4 סטיישן ויש לי מספר שאלות:

1. האם יש הבדלים בין השנים 2006-2008 (מתיחות פנים וכו') וכמו כן מהם תתי הדגמים אם קיימים כאלו.

2. הקילומטראז' של הרכב יהיה כפי הנראה באיזור 60K-90K והייתי רוצה לדעת מה סדר הטיפולים ברכב זה. אני יודע שהטיפולים לא זולים ולכן אני שם דגש על נקודה זו. אני יודע שהרכב צריך לעבור טיפול תקופתי כל 15K, השאלה שלי נוגעת להחלפת שמנים בדיפרנציאלים החלפת שמן גיר אוטומט וכן טיפול טיימינג. ובקיצור כל כמה ק"מ/זמן מבצעים את הטיפולים הנ"ל.

נא להימנע מתגובות של "למה לקנות B4 סטיישן? עדיף לך לקנות אופל קורסה..."

תודה

ירון

פורסם

מ-2006 התחילו לשווק את הדגם המחוזק וכוחות הסוס עלו מ-135 ל-165.

ב-2007 הרכב עבר מתיחת פנים עיצובית (שמעט קילקלה את המראה הנקי והזורם של הדגם המקורי, לדעתי לפחות).

ב-2008 בוצעו שוב שינויים במנוע וההספק ירד ל-150 כוחות סוס, בוצע שינוי קליל ביותר במחוגים בלוח המחוונים.

ככל הידוע לי בדגם הסטיישן לא היו תתי דגמים אלא דגם אחד ויחיד שכלל מערכת מקורית, חישוקי 17 אינץ', מזגן עם בקרת אקלים, מחשב דרך ואני כמעט בטוח שרק 4 כריות אויר.

בנוגע למחירי הטיפולים ומה הם כוללים, טלפון קצר לסוכנות של סובארו יספק את כל התשובות אני מניח.

בהצלחה ושבוע טוב.

פורסם

להלן ההבדלים :

• פנסים אחוריים קטנים יותר עם פס ניקל ב 2008
  • בשנתון 2006 לא בכולם יש נהג אוטומט , ב 2008 קיים סטנדרטי בכולם
  • ההספק (כ"ס) ב 2006 165 כ"ס , ב 2008 150 כ"ס עם מומנט גבוה יותר
  • הרדיו דיסק המובנה ב 2008 מגיע צ'נג'ר מובנה 6 דיסקים , ב 2006 לא קיים
  • ב 2008 ישנו קיפול 2 מראות חשמלים , ב 2006 לא קיים

ברכב זה מבצעים טיפול כל 15000 או שנה

טיפול קטן –שמן +מסנן +בדיקות

טיפול בינוני –שמן+מסנן+מסנן אוויר+נוזל בלמים .חלק מהדגמים גם נוזל קרור

טיפול גדול-שמן+מסנן+מסנן אוויר+נוזל בלמים+שמן גיר +שמן דיפרנציאל +שמן בקקס

טיפול 105 שכולל שמן +מסנן+מצתים +טיימינג

פורסם

תודה על התגובות.

שאלה נוספת, האם כל הB4 מגיעות עם 6 כריות אוויר וכן מהן מערכות הבטיחות המותקנות ברכב?

תודה

פורסם
לדגמים הפשוטים: (150 כ"ס, 4 כריות ואויר), נוספה בקרת היציבות רק בשנתון 09.

מה הכוונה "בדגמים הפשוטים" אתה יכול לחדד בבקשה את רשימת ההבדלים זה בדיוק מה שאני מחפש לבדוק.

האם יש רמות גימור שונות או שבהזמנת רכב חדש ניתן היה להזמין תוספות בנפרד (כמו 6 כריות אוויר), אם זה המצב אז השאלה היא מהן התוספות המקוריות האפשריות לרכב?

תודה

ירון

פורסם

מה שזכור לי הוא שבסדאן היה דגם רגיל בקבוצה 4 (בזמנו...) ומעליו היה דגם בהפרש מחיר קטן שהציע 6 כריות אויר ובקרת יציבות ועוד כמה גימיקים קטנים. אבל אתה מדבר על דגם הסטיישן שבו זכור לי דגם אחד בלבד.

• תוכן חדש...