Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Alfa Romeo 147 VS Seat Leon

vcpavel
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אפילו אם היית מרגיש שאם תביא אותו תצתרך לעבוד רק בשבילו? ולמרות שבכדי להגיע למוסך נורמאלי הקרוב אתה צריך לנסוע לפחות שעה ורבע(בלי פקקים)?

זו 147, לא אלפא 75... וגם לא פרארי. אתה לא תצטרך "לעבוד רק בשבילה". ובפרט 1.6 ידנית שהיא ממש לא יקרה לאחזקה (החזקתי כזו 5 שנים ללא כל בעיות).

וחוץ מזה מבחינת הצורה והיופי אני נורא אוהב את שניהם,בקשרק לביצועים על הכביש אין לי דעה מכיוון שלא נהגתי באחת מהן.

זה בסדר שלא נהגת באחת מהן, לכן באת לפורום הזה... ושמעת דעות מאנשים שכן נהגו בהן. לא מדובר פה בשמועות או פרסום סמוי, ה-147 היא באופן מובהק מכונית נהיגה טובה יותר, ללא קשר לנפח המנוע

אבל אם בא לך על ליאון לך על זה, זו בכלל לא מכונית רעה. רק אל תצפה לספורטיביות.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

הבחירה שלי הסובייקטיבית- ALFA 147 בצורה נחרצת ואפילו לאו דווקא ה2.0 ל' , מנסיוני בנהיגה על ה1.6 105 כ"ס שהוא הדגם הכי חלש, יחסית כל מכונית רגילה (לא ספורטיבית אטמוספרית ולא מוגדשת) הרכב מדהים, עיצוב חיצוני ופנימי מרשים, הגה מדוייק להפליא וסאונד טוב, יחסית גם למשקל היא לא כ"כ חלשה, המחיר לשנתון 02 זול ובקיצור לאדם שלא צריך רכב משפחתי ומחפש להנות, ה147 היא הבחירה שאני הייתי עושה.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
איזה חווית נהיגה אתה בדיוק מצפה לקבל מ לאון 1.8 לא מוגדשת?

רכב קומפקטי סטנדרטי לחלוטין, באותה מידה אתה יכול לחפש פורד פוקוס.

שמע עד כה היו בבעלותי 2 מכוניות

הראשונה פיאט פונטו 99 ועכשיו יש לי רנו מגאן קלסיק 2001

אז אני מקווה שאחרי המכוניות האלה אפילו בלאון הלא מודגשת כמו שאמרת אני יהיה אמור להרגיש בהבדל

לא?

פורסם
שמע עד כה היו בבעלותי 2 מכוניות

הראשונה פיאט פונטו 99 ועכשיו יש לי רנו מגאן קלסיק 2001

אז אני מקווה שאחרי המכוניות האלה אפילו בלאון הלא מודגשת כמו שאמרת אני יהיה אמור להרגיש בהבדל

לא?

אני משווה חלופות קניה ולא רכבים שכבר היו לך.

פורסם
איך שכחתם את האלפא 148 1.6 120 כ"ס ? , שנמצאת בין ה 1.6 105 כ"ס לבין 2.0 עם ה150 כ"ס .

כי אין אלפא 148.

אני מניח שהיתכוונת ל147 בגרסת ה120 כ"ס ו"היתפלק" לך מקש.

במידה ואני צודק זוהי התשובה:

גרסת ה120 כ"ס פשרה מצויינת בין ה1.6 החלשה לבין ה2.0 רק שהיא יותר נדירה וגם המחיר גבוה יותר.

היא גם מגיעה מאובזרת יותר וזה מקפיץ את המחיר.

פורסם

לחבר ישנה 147 120 כ"ס ידנית (עליה נהג גם BENJ) והיא אכן זריזה ומתנהגת מצויין.

למעט טיפולים שוטפים ובלאי לא היו תקלות מיוחדות.

הוא אכן נוסע יותר משעה כדי להגיע למוסך נורמאלי אך זה שווה לו את זה.

הוא אגב חושב לעבור ללאון משום שנולדה לו ילדה במזל טוב והאלפא היא 3 דלתות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...