Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, אני וכמה חברים רוצים לנסוע לת"א בערב יום העצמאות (אנחנו נגיע כנראה ברכבת לקראת השעה 20:00), להעביר שם את הלילה, ולחזור על הבוקר.

בפעם האחרונה שעשינו את זה היינו בכמה מועדונים ופאבים באיזור הנמל ובמייקס פלייס, והיינו מרוצים.

אנחנו מחפשים מקומות טובים ומומלצים (פאבים/דאנס ברים/מועדונים) לגילאי 22-23+, בעדיפות לכאלה שמארגנים משהו לכבוד יום העצמאות.

תודה.

פורסם

מצטרף לשאלה אבל מזווית אחרת מעט

לאן הולכים כל מיני חברה עם חברות שלהם שלא אוהבים לרקוד בגילאי 25-+?

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם
אהלן, אני וכמה חברים רוצים לנסוע לת"א בערב יום העצמאות (אנחנו נגיע כנראה ברכבת לקראת השעה 20:00), להעביר שם את הלילה, ולחזור על הבוקר.

בפעם האחרונה שעשינו את זה היינו בכמה מועדונים ופאבים באיזור הנמל ובמייקס פלייס, והיינו מרוצים.

אנחנו מחפשים מקומות טובים ומומלצים (פאבים/דאנס ברים/מועדונים) לגילאי 22-23+, בעדיפות לכאלה שמארגנים משהו לכבוד יום העצמאות.

תודה.

לקהל הרוסי ביום העצמאות יש אחלה אמנים בבורה בורה בבת ים,במחיר של 100 שקל אם אני לא טועה.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

קרוב יותר לתאריך של יום העצמאות

תריץ בגוגל את המילים הבאות

resident

layla

atraf

bin

כל אלה אתרים של מועדונים ובכל אתר מתפרסמות מסיבות (רובן מתפרסמות בארבעת האתרים אבל יש כאלה שכן מתפרסמות באחד ובאחר לא)

אני מאמין שאתה תסתדר

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
לקהל הרוסי ביום העצמאות יש אחלה אמנים בבורה בורה בבת ים,במחיר של 100 שקל אם אני לא טועה.

תודה, אבל כמעט החברים שאני נוסע איתם לא ממש רוסים, אז זה לא יתאים.

קרוב יותר לתאריך של יום העצמאות

תריץ בגוגל את המילים הבאות

resident

layla

atraf

bin

כל אלה אתרים של מועדונים ובכל אתר מתפרסמות מסיבות (רובן מתפרסמות בארבעת האתרים אבל יש כאלה שכן מתפרסמות באחד ובאחר לא)

אני מאמין שאתה תסתדר

האתרים האלה מוכרים לי, אבל הבעיה היא שלפיהם אי אפשר לדעת איזה מקום מומלץ ועל איזה כדאי לוותר.

פורסם

יש מסיבה של הליין הרוסי של האומן 17

אני לא מציין את זה כי אתה רוסי אני מציין את זה כי יהיו שם כל כך הרבה רוסיות שגם חברים שלך הלא רוסים ילמדו את השפה.

*אני מכיר חלק מהנפשות הפועלות, הייתי חלק מה"אטרקציות" בראש השנה האזרחית ואני יכול להגיד שגם המסיבה הבא הולכת להיות אחת החזקות.

**חלק קטן מאוד מהשירים היה ברוסית, חלק גדול מאוד מהבחורות היו שוות והמוסיקה בכללותה הייתה טובה מאוד (חברה שלי נהנתה והיא לא חובבת מסיבות).

אטרקציות לאירועים

פורסם
יש מסיבה של הליין הרוסי של האומן 17

אני לא מציין את זה כי אתה רוסי אני מציין את זה כי יהיו שם כל כך הרבה רוסיות שגם חברים שלך הלא רוסים ילמדו את השפה.

*אני מכיר חלק מהנפשות הפועלות, הייתי חלק מה"אטרקציות" בראש השנה האזרחית ואני יכול להגיד שגם המסיבה הבא הולכת להיות אחת החזקות.

**חלק קטן מאוד מהשירים היה ברוסית, חלק גדול מאוד מהבחורות היו שוות והמוסיקה בכללותה הייתה טובה מאוד (חברה שלי נהנתה והיא לא חובבת מסיבות).

דווקא בערב יום העצמאות יש ליין רוסי? :-o

אתה יודע אולי כמה עולה כניסה, מאיזה גיל?

תודה.

פורסם

נכון מאוד של הפקת החוש השישי, ליין רבולושיין..

אם יוצא לך לעיתים תכופות לבקר באומן 17 בימי שישי אז סביר להניח שאתה תכיר את הקהל, ואם לא אז לא הפסדת.

תבוא ותהנה. :wink:

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם
ואם לא אז לא הפסדת.

לא יודע למה התכוונתה אבל אם אני אחזור אי פעם לסטטוס של "SINGEL" אני חושב שאפשר להעביר איזה שישי או שתיים (או שלוש) עם איזו רוולושנית נחמדה.

אטרקציות לאירועים

• תוכן חדש...