Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא עובד כעו"ד ביום יום. נכון לעכשיו אני יועץ לניהול סיכונים תפעוליים (דווקא אחלה טייטל)

אופיר נחבא אל הכלים כי הוא כל הזמן "חופר" בפורומים בשביל למצוא את הדבר הבא.. :)

אגב דברים מיוחדים וזולים, בחור קנדי התקין את הטרנסדוסרים של טימפני

http://madisound.com/catalog/product_info.php?manufacturers_id=175&products_id=8288

(שהיו ב PE במבצע ב 25$ !!)

בתוך תיבות מתחת לכיסאות והפעיל אותם כ 3WAY (הם מהווים את הבאס, המידים במיקום המקורי ברכב ובגודל 5.25 והטוויטרים במיקום המקורי) והדהים את כל הפורום שלו. למי שזוכר, אני חשבתי על זה כבר לפני שנה..

...CASKA for life

פורסם

יש לקדנס וופרים של הסדרה http://www.cadencestore.com/ProductCart/pc/viewPrd.asp?idcategory=89&idproduct=235

הזו.

וופרים 6.5" של 150W RMS

במחיר פצצה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

שאלה לא קשורה בקשר לPE

אם מצאתי שם מגבר שעולה 149.9 דולר, כמה יעלה לי כולל הכל ליבא אותו לארץ (במידה ויש משלוח לכל העולם כי עברתי את ה100 דולר.

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

פורסם

את ה MYPRE ואת הקרמיים אתה יכול לשמוע אצל אופיר DJ-GUTZ ברכב, אמנם אצלו הם עובדים ב 3WAY אבל אפשר לבטל את המיד ולהתרשם. אין סיבה לדאוג, המידבאס במקור הגיע בסט 2 חלקים והטוויטר הזה ספציפית יורד מאוד נמוך.

בקישור הראשון הבאת דרייבר פאסיבי, משמע, דרייבר ללא מגנט שאמור כביכול ובמרבית המקרים להיות מונע מדחיפה של דרייבר אחר כששתיהם בתוך תיבה אטומה.

לגבי הדרייבר השני, מדובר בטוויטר טוב מאלומיניום על כל מה שמשתמע מכך (כיפה מתכתית) וזה עניין של טעם. אני למשל לא סובל טוויטרים שכאלו (לפחות ממה ששמעתי עד כה) בעוד אחרים מאוד אוהבים אותם.

...CASKA for life

פורסם

כיפה מתכתית זה בעצם צליל צורם ? אני מחפש טויטרים שלא יצרמו בתדרים גבוהים , שיהיו נעימים לאוזניים .הקרמיים הם כאלה?

אני דואג מהMYPRE בגלל עומק ההתקנה , ואם הם מצטיינים בבאס, סביר להניח שלא יצטיינו בתחום המיד לא ?

תודה.

פורסם

הנתונים שלו זהים לרמקול הזה

אבל הוא נראה כמו הוופר הזה

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

הוא נציל מאוד , לא רשום כמה אום .

אלי , מאיפה אוכל להזמין אותו ? איך אתה חושב שהוא יעבוד בסט 2WAY?, יש לך אולי זוג? איפה שמעת אותו ?

חברים , אני כרגע חורש את אייבי , סיננתי את כל המוכרים חוץ מאשר בבריטניה (שעלות המשלוח תהייה זולה יותר לא ?)

כמה מכס לוקחים ? לוקחים את המכס למחיר לאחר משלוח \לפני משלוח ?

מצאתי היי אנרג'י , חדשים , ב750 ללא מכס, השאלה כמה מכס.

תודה.

פורסם
כיפה מתכתית זה בעצם צליל צורם ? אני מחפש טויטרים שלא יצרמו בתדרים גבוהים , שיהיו נעימים לאוזניים .הקרמיים הם כאלה?

אני דואג מהMYPRE בגלל עומק ההתקנה , ואם הם מצטיינים בבאס, סביר להניח שלא יצטיינו בתחום המיד לא ?

תודה.

כיפה מתכתית היא לא בהכרח צליל צורם כמו שכיפה ממשי היא לא תמיד רכה ונעימה. זה קשור במובהק לסוג המוזיקה שאתה מעדיף וזה גם עניין של טעם. נכון להגיד שמרבית המאזינים מעדיפים צליל של כיפת משי, במיוחד כאשר מדובר בהאזנה לטווח ארוך. קח בחשבון שצליל חד וישיר (מיוחס בד"כ לכיפות מתכתיות) נחשב גם לצליל ש"מעייף" את המאזין אך עם זאת, צליל רך ומתוק (מיוחס לכיפות רכות) נחשב למתקתק יותר ונטען הרבה שהוא "צובע" את המוזיקה (פחות נאמן למקור)

ישנן כיפות דקות ממתכות יקרות (AKA בריליום) שאמורות לשלב את הדיוק של הכיפות המתכתיות עם הרכות של כיפות רכות.

לגבי הקרמיים, הם איפשהו באמצע. הם מדוייקים מאוד ומאפשרים הרבה משחק מבחינת מיקום ברכב. הם מעט יבשים לטעמי האישי אבל הם בהחלט מתעלים על הרבה מהטוויטרים המתחרים (שוב פעם, לטעמי..:) ) כמו ההרץ היי-אנרג'י וה MT23 ובפחות כסף (למי שיכול להשיג אותם). אם זה לא הובן, אני מאוד בעדם ! ובהחלט בקטגוריית המחיר שבה אתה נמצא..

מסתבר שעומק ההתקנה של ה MYPRE הוא לא כל כך חריג לעומת דרייברים חזקים אחרים ועם יש לך מתקין טוב - הכל אפשרי..

לעניין הבאס, זה לא נכון להניח שדרייבר שמצטיין בבאס לא יצטיין במיד. כל דרייבר שאמור להשמיע טווח רחב של תדרים הוא בעצם סוג של פשרה מסויימת בין שניהם. הדרייבר הזה ספציפית עושה שימוש בטכנולוגיות כמו XBL2 ומגנט מניאודמיום חזק דווקא בכדי ליצור עקומת היענות שטוחה יחסית. כמות הבאס שהוא מפיק זה רק בונוס..

בהתחשב בתקציב שלך, קשה לי מאוד להאמין שתמצא דרייבר טוב יותר.

חפש ביקורות על הדרייברים שהיוו בסיס לדרייבר הזה כמו ה AA POLY וה ADIRE AUDIO EXTREMIS.

ולעניין ההיי אנרג'י ללא מכס ב 750, אם יהיה לך מזל הסט יעלה לך כ 1100 שקל בארץ בעוד שתוכל להשקיע טיפה יותר ולקבל את אותו מוצר מהיבואן עם אחריות והכל. לא כל הנוצץ זהב הוא. :)

...CASKA for life

פורסם

יכול להיות שמחיר ההתקנה יעלה אם יהיה קשה להתקין את הMYPRE נכון ? נניח יצטרכו להשתמש בעוד חומר מסויים או משהו כזה.(לא מדבר על בניה).

חגי, תודה על ההסבר המפורט , לפי מה שכתבת, אני מעדיף טוויטר משי.

תודה.

פורסם
כיפה מתכתית היא לא בהכרח צליל צורם כמו שכיפה ממשי היא לא תמיד רכה ונעימה. זה קשור במובהק לסוג המוזיקה שאתה מעדיף וזה גם עניין של טעם. נכון להגיד שמרבית המאזינים מעדיפים צליל של כיפת משי, במיוחד כאשר מדובר בהאזנה לטווח ארוך. קח בחשבון שצליל חד וישיר (מיוחס בד"כ לכיפות מתכתיות) נחשב גם לצליל ש"מעייף" את המאזין אך עם זאת, צליל רך ומתוק (מיוחס לכיפות רכות) נחשב למתקתק יותר ונטען הרבה שהוא "צובע" את המוזיקה (פחות נאמן למקור)

ישנן כיפות דקות ממתכות יקרות (AKA בריליום) שאמורות לשלב את הדיוק של הכיפות המתכתיות עם הרכות של כיפות רכות.

לגבי הקרמיים, הם איפשהו באמצע. הם מדוייקים מאוד ומאפשרים הרבה משחק מבחינת מיקום ברכב. הם מעט יבשים לטעמי האישי אבל הם בהחלט מתעלים על הרבה מהטוויטרים המתחרים (שוב פעם, לטעמי..:) ) כמו ההרץ היי-אנרג'י וה MT23 ובפחות כסף (למי שיכול להשיג אותם). אם זה לא הובן, אני מאוד בעדם ! ובהחלט בקטגוריית המחיר שבה אתה נמצא..

תשמע חגי,

אתה בטוח שאתה מתאר פה טוויטרים?:shock:.

בכל אופן, זה ממש לא מדוייק.

לא כל כיפות TEXTILE הם חייבות להיות עשויות משי.

יש ים של חומרים על בסיס TEXTILE שהם לא משי.

בנוסף, כל השמות המגניבים הללו כמו ברליום,נוביליום,מגנזיום,ושאר -יום לא מחייבים גם אותם לכלום.

זה שכיפה של טוויטר עשויה TEXTILE לא מחייב אותה להיות "רכה,חמה מלטפת מתקתקה ומצופת דבש וקינמון".

הטוויטרים של הרץ',DLS,אטון,BRAX,HELIX וכו' וכו' עשויים TEXTILE ועדיין מאוד מאוד חדים.

יש גם טוויטרים מתכתיים שלא מתאפיינים באופי חד מאוד.

נאמנות למקור? אם טוויטרים "מעייפים" את האוזן לאחר מס' דקות של האזנה, אז מה זה בכלל משנה כמה הם היו נאמנים למקור לפני שהאוזן נכנסת לפרוטקשיין?

גם ככה אתה אמור להנות מהסאונד,ולא לסבול.

לא שאני מסכים עם הטענה הזאת שטוויטרים ממשי או כל TEXTILE אחר הם פחות נאמנים למקור מטוויטרים מתכתיים, אבל גם לצורך המצב ההיפוטתי ונניח שכן, אז המחיר שווה בהחלט כי אותם אפשר לשמוע לזמן ארוך יותר, ולא גורמים לך לסבל.

בדיוק כמו שלא מעניין אותי שטוויטר מתכתי יכול לנגן טווח רחב יותר של תדרים מעל 20K, כי עדיין מכיוון שהאוזן שלנו לא מסוגלת לשמוע את התדרים הללו, אז למה אני בכלל צריך לחשוב על זה?

בקיצור, עזוב אותך מעדרים כאלו ואחרים.

טעם אישי זה לא דבר שנמדד, בשורה התחתונה, רוב החברות היותר מוצלחות משתמשות בטוויטרים עם כיפות TEXTILE, כי הם פשוט נותנים תוצאה הרבה יותר טובה.

ואם התוצאה הייתה טובה יותר עם טוויטר מתכתי, הם באותה שניה היו עוברים לייצור מסיבי של כאלו טוויטרים.

under construction..

פורסם

לא ברורה לי הכוונה שלך כי עושה רושם שאני ואתה אמרנו בערך את אותו הדבר.. בכל אופן, לשאלתך , אז כן ! טוויטרים עושים לי את זה.. במיוחד ה T28 / SCAN 6020 !

סבבה. שבת שלום !

מה עם איזה ת'רד שבת מעניין ? אני אנסה לחשוב על משהו..

...CASKA for life

פורסם

שלום ,

כרגע אני עומד בפני בחירה כזו , ללכת על "הרפתקאה"1 ללכת על "הרפתקאה 2" או ללכת על הרפתקאה 3

לקנות מורל טמפו (אולי רק מידבאסים ושילוב עם טוויטר אחר), להישאר עם עודף לשדרוג מוקדם או קניית סאב,להעיף את הקרוס של הסט , ולהתחיל לנסות להוציא מהסט הזה את המקסימום שבמקסימום ,לשבת הרבה על כיוונים , פאזות , הגברה(בגישורים \לא בגישורים ).

או ללכת על ססט שאותו ארכיב בעזרתכם , מידבאס מחברה אחת , וטטויטר מחברה אחרת , שילובים שעוד לא נעשו וכו'.זה דיי יסגור לי את התקציב כנראה.

או פשוט ללכת על דוטק , ובעצם לנסות להגיע גם איתו למקסימום שאפשר, קניית מורל דוטק אוביישן לא תאפשר לי לקנות סאב, גם המיקום של הסאב הוא די בלתי אפשרי ברכב(רכב עבודה), ככה שלא חושב שברכב הזה יהיה סאב.

דעתכם ?

כעקרון הרעיונות דיי דומים , אבל בכל אחד יש את השינוי שלו .

תודה.

• תוכן חדש...