Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט עם [האם] לקנות cupra ibiza

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שהחלטתי שאני רוצה קופרה נסעתי הסיעו אותי נהנתי אחלה רכב

במקרה היום בבוקר חבר מתקשר אליי עם קופרה שחורה שהלך לה הטורבו שנת 08 עם קילומטר נמוך 40 k למתעניינים

היא עם צ'יפ ופורק

אחרי המקרה ירד לי ממש מהרכב האם זה הגיוני ללכת במהירות כזאת הטורבו?

יכול להיות בגלל שיש לרכב צ'יפ אז הטורבו הלך?,

לא יודע יש פה עוד מישהו שגם הלך לו טורבו?, למה כי ראיתי אחת בירושלים שגם כבר קרה אותו מקרה..

פורסם

אין שום סיבה הגיונית שטורבו ישבוק חיים אחרי זמן כה קצר.

יש פה מספיק אנשים שנוסעים ברכבים מוגדשים וגם משופרים אם אותו מנוע ואותו טורבו לאורך שנים רבות.

אני חושב ששימוש לא סביר ולא נכון ברכב מוגדש גרם לטורבו לשבוק חיים.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

בטח הוא הניע וישר לחץ , לא חיכה.

אותו הדבר לאחר הנסיעה, לא המתין לפחות דקה עד לכיבוי הרכב.

מתכון בטוח להריסת טורבו.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

נסיעה מאומצת על מנוע קר בעיקר גורמת נזק למנוע.

לאומת זאת יש להמתין זמן מסויים לפני כיבוי מנוע אחרי נסיעה מאומצת,כמה זמן לחכות? תלוי במאמץ של הטורבו בכמה דקות האחרונות לפני החניה.

זה בהחלט המתכון בטוח להרוס אותו,גם אם הוא בן שנה.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

כפי שנאמר כל העניין של השהייה בהתנעה שהמנוע קר ולפני כיבוי הוא קריטי במנועי טורבו.

כמו שיש מקרים שאנשים לא חיכו והרסו טורבו ב-40,000 ק"מ ופחות יש מקרים של אנשים שהחזיקו טורבו 200,000 ק"מ ואף יותר.

בגדול ה-K03S נחשב מאוד אמין.

turboy

פורסם

זה ממש בעיה,שאני ילך לראות רכב לקניה אני לא ידע עם באמת הבן אדם שמר על המנוע כמו שצריך ,הוא יוכל לשקר ולהגיד שכיבה את המנוע לאחר מספר דקות,ובעצם הוא כיבה ישר

החתירה פה בקיצור עם קורה מקרה שאחרי שקניתי רכב הלך טורבו זה מחיר די גבוהה לא?

עם מישהו בערך יודע מחיר של טורבו לקופרה מקורי..+-

פורסם

את הדברים האלה אפשר בערך לבדוק גם בבדיקה לפני קניה.לוודא שאין נזילות מטורבו וכמובן ללכת על אחת עם קילומטרז' נמוך.שם פחות סיכויים להתקע על משהו לקוי

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...