Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עומד לפני קניית מגבר חדש והציעו לי כמה מגברים

rockford t4004 במחיר של 1000 ש"ח

gbl gto 1004 במחיר של 950 ש"ח

alpine mrp f-300 חדש עם אחריות של אפריל טקליין ב 850

אני לא מחפש רעש ובלאגן אלא רק איכות שמע.

אם יש לכם משהו אחר שהוא יותר טוב בטווח מחירים הזה להציע לי אני אשמח.

פורסם

אתה בטוח שזה ה T400?

זה הסדרה הגבוהה של רוקפורד הסדרה הזו עולה בערך פי 1.5 ממה שרשמת.

אם זהו המחיר לך על הרוקפורד אם לא

JBL יותר מיעשה את העבודה בצורה מעולה ביחס למחיר שלה.

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם

הֵT4004 עולה בסביבות ה1700 כנראה שאתה מדבר על הP אם זה ככה לך על הJbl אם זה הT לך על הרוקפורד

HU : LG LCF710BR PROS- RF 3Sixty.1 AMP : Xetec Vector 350.6 RCA: Knukonceptz KRY4.6M

פורסם

מדובר ב T זה מחנות בנצרת שמתעסק עם אביזרים לרכב לפי המחיר בזאפ ההבדל הוא כמו שציינת בסביבות ה 700 ש"ח ועם עוד קצת לחץ קטן אני מאמין שאני יהיה יכול לקנות אותו ב 950 ש"ח

נ.ב האם המגבר הוא עדיף על פני האלפיין?

פורסם

אין לי חווד דעת על האלפיין אבל

שמעתי אין ספור סטאפים עם ה JBL והT

נשמע לא פחות ממעולה.

נראה חשוד מגבר סדרה T חדש ב900 שקל.

הייתי בודק לעומק ממי אתה קונה.

תבדוק שזה לא נפל ממשאית וכאלה.

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם

כן זה מעלה קצת חשד אבל אני קניתי ממנו את כל הציוד שלי בזול והכל עובד ברוך השם תקין ויש עליו אחריות ככה שאני מאמין שהוא לא גנוב או תקול

תודה על העזרה :-)

• תוכן חדש...