Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

[אחרי שסוף סוף העפתי את הטייפ העתיק שהיה לי הגיע הזמן להתקין מערכת כמו שאני אוהב.

חבר ותיק נתן לי מתנה חלק מהציוד (תודה דודו), העבודה בוצועה אצל אוטו'ס בחיפה ואני מאוד מרוצה ממנה, מתקין מיקצועי ומחירים טובים. העבודה לא הייתה פשוטה בכלל, בדגם שלי אין שום כבל חשמל או מקום לאחד כזה בדלת ולכן היינו צריכים לקדוח מקום לכבל, אין מקום לרמקולים ולכן גם היינו צריכים לעשות איזה התאמה קטנה, על מנת לשמור על מראה כמה שיותר מקורי לדלת החטלתי להתקין את הרקמול מאחרוי הכיס של הדלת, אני יודע שמבחינת סאנוד זה פחות מיקצועי אבל ככה פחות רואים את זה.

הרכיבים:

HU-PIONNER 880RS

קומפוננט: SOUND STREAM XCS

מגבר לקומפוננט: לייטניג אודיו 300.4

מגבור מונו:הייפוניקס 5006

סאב: HERTZ ES300 בתיבה אטומה וקטנה.

חיווט 4G עם מפסק פחת, כל הכבל עובר בתוך שרשור, חייוט לרמוקלים בעובי 2,5 מ"מ של סטינגר וRCA של סטינגר. לא הייתי מוכן להתפשר בעיניין החיווט.

כל הרכיבים מותקנים על פלטה שהנגר שלי הכין לי ואוטו'ס הלבישו עליה את כל הרכיבים וגם ריפדו אותה, התוצאה- שמיעה מעולה וגם ניראה פגז!.

בנוסף התקנתי חלונות שחורים מאחורה בצדדים ובשמשה האחורית, קצת יצא חובבני בשמשה האחורית אבל בעתיד אולי אעשה השחמה בתנור, בנתיים לפחות בלילה לא רואים את המערכת.

התקנתי גם אזעקה של רבח בריח עם הביפר, בגללה נקעתי את הרגל אבל לפחות אני יודע שזה עובד יופי.

ועכשיו אחרי כל החפירות, התמונות:

a>

>

a>

a>

a>

a>

a>

a>

לא יודע אם עשיתי אתת זה

נכון אז הנה הקישור לכל האלבום:

http://img709.imageshack.us/g/dscn3784d.jpg/

http://yfrog.com/jpdscn3784djx

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

תתחדש!

נראה טוב, אבל למה לעזאזל דחפת שם את הרמקול?!

לא חבל?? בעצם מה שעשית עכשיו יעיל כמו לאטום אקוסטית את הארגז מאחורה :?

בכל מקרה, תהנה מהכל ואחלה סונומה!

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

הרמקולים שם בגלל שאין מקום אחר בדלת, הציעו לי לעשות בנייה אבל בגלל שעדיין לא סיימתי לעשות שטיח בפנים ועוד כמה דברים בחשמל לא רציתי, הציעו לי לחתוך את הכיס הזה בדלת אבל גם לא רציתי לכן בנתיים זה כך, אם בעתיד כשאני אסיים את כל הדברים בפנים ויהיו לי עוד כמה שקלים בכיס אולי אעבור לסט 3 חלקים עם קיק פאנל, בנתיים התוצאה ממש מרשימה גם ככה.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

תתחדש על הסטאפ

אני אישית מתרגש יותר לראות את הרכב שמור ויפה כל כך

לגבי המערכת וההתקנה אני שוב אומר שאם אתה מבסוט אז בסדר שיהיה

קבל כל הכבוד ממני על רכב שנראה לפחות בתמונות מדהים

חג שמח

דרור

פורסם

שמוליק, ברגע שתחשוף את הרמקול מאחורי הכיסוי, תגלה שהוא נותן הרבה יותר ממה שאתה מקבל עכשיו.

זה פשוט מצב של רמקול מרוסן ולא מנוצל בעליל.

אבל תתחדש! :-D

מתחדשת*

פורסם

אז למה לא אמרת ככה מהתחלה :?:

סתם נתת לי לדאוג פה! :-)

בקיצור הסונומה שלך נראית טוב, ההתקנה נראית מצוין, תתחדש חביבי אחלה מתנה עשית לעצמך!

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

מערכת נחמדה מאוד, רכיבים שנותנים תמורה יפה למחיר.

תתחדש, תהנה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה רבה חברים.

lanosforce הרכיבים נותנים תמורה מצויינת למחיר, במיוחד שמקבלים את המגבר, רדיו דיסק והקומפוננט במתנה...

• תוכן חדש...