Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם , לפני יומיים החלפתי סקאלה ברכב , הרכב המדובר הוא פיג'ו 205 שנת 95 עם 122,000 קילומטר מקוריים.

בטסט שהיה לי לפני חודש הקילומטרז' נרשם.

כמה ימים אחרי הטסט הסקאלה שבקה חיים והחלפתי אותה באחת אחרת לפני יומיים. עכשיו הכל עובד וטוב ויפה. חוץ מזה שרשום לי כרגע 323,000 קילומטר.

לא קריטי בשבילי , אני מחסיר 200 אלף ויודע איפה אני עומד בערך.

השאלה שלי לאחר ויכוח עם חבר היא האם אני צריך ללכת לאשר החלפת סקאלה?

ההגיון הבריא אומר לי שיש משהו בדבריו לגבי מצב שבו הייתי מחליף לסקאלה עם פחות מ 122,000 קילומטר. אז זה לא חוקי.

האם יש צורך ברישום ודיווח ?

תודה לעונים!

מנהלים,סליחה אם אני לא בפורום הנכון , בבקשה לא למחוק את ההודעה אלא להעביר אותה למקומה הראוי. תודה וחג שמח

פיג'ו 205 - האהבה הראשונה.

פורסם

כשמחליפים ספידומטר חובה לכוון אותו במקום שמוסמך ומורשה לכך, שגם יוודא שהוא תקין ומדויק.

נכון שבמקרה שלך הוא מראה קילומטרז' גבוה יותר אבל התהליך אותו תהליך.

Seat Leon 1.4TSI, Manual

--

Will Vag-Com For Food

פורסם

אין שום חובה שהמספר שרשום שמה יהיה נכון. כמובן שאם תמכור את האוטו אתה צריך ליידע את הקונה, ובמקרה שלך אני בטוח שתעשה את זה כי זה לרעתך..

אבל לפי דעתי חבל כי בכמה שקלים נוספים (או אפילו לבד זה לא כזה קשה) כבר היתה משנה למספר הנכון

באונו שהייתה לי החלפתי את הלוח אז אבא שלי שחרר את המספר קצת מהמקום שלו ואז היה אפשר לסובב, ממש בקלות.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

לא ממש קריטי לי אם זה יראה קילומטרז' נכון.

מבחינת מהירות נסיעה הוא מדייק.

השאלה היא האם עלולה להיות בעיה עם הביטוח במקרה של תאונה בגלל שינוי כזה?

פיג'ו 205 - האהבה הראשונה.

פורסם

עכשיו שאתה אומר את זה אז נשמע הגיוני, אם מישהו יעשה עליך טוטאלוסט אז הביטוח צד ג' שלו יגיד שהאוטו עם מלא קילומטרים ושווה פחות ולכן יחזירו לך פחות כסף.

אבל בכל מקרה האוטו הזה לא שווה כמעט אז כמה זה כבר ישנה אני לא יודע :lol:

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• תוכן חדש...