Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הבנתי, כל ארבעת הרכבים שהלך להם מנוע, זה היה בעקבות שינוי שנעשה בניהול המנוע?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בנימה מחויכת:

איתן - תעשה טובה, תקנה כבר רכב.....

זה השרשור העשירי בשנתיים החולפות (-:.

לגופו של עניין:

מהיכרותי את הרכבים המדוברים (היכרות ממשית) הייתי הולך על ה-GTI3. נותנת קצת יותר לחובב ההגה, וכמדומני (בהיותך במועדון הרודסטרים במתכונתו הראשונה) - אתה נמנה על הסוג הזה.

---

פורסם
לא הבנתי, כל ארבעת הרכבים שהלך להם מנוע, זה היה בעקבות שינוי שנעשה בניהול המנוע?

לא.

רוצים לשמוע בדיחה?! (עצובה)..

אחד החברים שלי (מאלה שהלך להם מנוע) בא להוציא את הרכב היום, לאחר חודש שהרכב במוסך.

הבחור לא נסע ברכב 2 ק"מ אפילו התפוצץ לו איזה צינור במנוע..

צלצל למוסך אבל אמרו לו שהמוסך כבר סגור ( 5 דקות אחרי שהוציא את הרכב מהמוסך) והם שולחים לו גרר.

להפתעתו הטובה ביחד עם הגרר הגיעו 2 מוסכניקים (לאחר שעה), שטיפלו ברכב במהלך הזמן שהוא היה במוסך.

בדיקה קצרה במקום שהרכב נתקע, הם אמרו שהתפוצץ צינור של המזגן, ובגלל זה היה כל הבלגאן, וכל הריח.

משם שוב גררו את הרכב למוסך, הלקוח עוד יום בלי הרכב שלו, ומתפלל שמחר הרכב יצא מהתיקון לאחר חודש שהוא לא נסע על הרכב שלו.

פשוט עצוב!

~!!~Scirocco~!!~

פורסם

מספיק עם כל הסיפורי פוגי,למה החברים שלך לא מדווחים כאן ממקור ראשון?אשמח לטלפונים שלהם בפרטי ואשמע את המקרה ממקור ראשון

היו בטוחים שאדווח

פורסם
לא.

OK, אז כמה מנועים הלכו אחרי שיפור מתוך הארבעה, ומ ההקשר בין אלו שלא לבין שיפור המנוע?

פורסם
מספיק עם כל הסיפורי פוגי,למה החברים שלך לא מדווחים כאן ממקור ראשון?אשמח לטלפונים שלהם בפרטי ואשמע את המקרה ממקור ראשון

היו בטוחים שאדווח

א.כי הוא בלי מחשב.

ב.מי אתה (לא בזלוזול חלילה) בשביל שתדווח, ולמי?!

אני כותב בשבילו בגלל שאין לו מחשב והוא אומר לי לכתוב, אני רק השליח!

ושניים מתוך ה 4 היו משופרות..

~!!~Scirocco~!!~

פורסם

כלומר, מהמדגם שלך, אין קשר בין שפיכת מנוע לשינוי התוכנה. יותר מזה, אחת מהן שפכה מנוע ביציאה מהיבואן, ובגלל כשל מכני מיידי.

ומתוך התוצאה הסטטיסטית המובהקת (אם כי על מדגם מצומצם מדי), שמראה בבירור שאין קשר בין שינוי ניהול המנוע לתקלות במנוע, אתה הוצאת את העצה שאין לשנות את תוכנת המנוע כי "המנוע לא יחזיק 10K ק"מ?

מתן ייעוץ לא מבוסס היא עבירה על חוקי הפורום.

פורסם

היו 3 חברים אחד קיבל מכה בברך בים בם בום?מה עם שאר החברים?

יש לו שירוקו ואין לו מחשב?וגם עשה שידרוג תוכנה במחיר שהיה יכול לקנות אחלה מחשב?

מצטער הסיפור שלך גבולי

• תוכן חדש...